Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Pet3 ja jsem zatím viděla naživo jenom Britax a táhne mě to k němu, ale zase ten Navington se mi líbí tou zádovkou a polohováním nožiček. Malej měl teď rok a má 82 cm a 10 kg.
Ted jsem se dívala přímo na stranky Navington.cz „Výrobcem těchto kočárků je firma s dlouholetou tradicí, která vyrábí a dodává na trh osvědčené kočárky X-Lander, .....“ tak zas by to nemusel byt uplný propadák.
jestli ještě můžu připojit, tak jsem na MMB našla porovnání těchto dvou kočárků http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… je tam asi 12 fotek, kdy jsou oba kočárky.
jeee, a jeste jsem se chtěla zeptat na to přidělání fusaku. Mam fusak od Emitexu (ten 2v1) ale to právě ty šňůrky nezavážu vzadu na sedátku, jak toto řešíte na Agile? viděla jsem fotku vložku do kočárku, která měla po stranách malý poutka na přichycení - jde to tam nějak takto přichytit?
kočár ještě nemám, ale po vložce do Agily už jsem se dívala ![]()
@jitulka78 Koukej komu je podobnej náhodička co?
http://www.mamasandpapas.com/…5000/type-i/
No taky jsem ho chtěla to polohovací madlo je super.Nakonec vyhrál britax možná i kvůli značce.Měla jsem vybraný i Navington Cadet,ale proseděla jsem noci nad diskusemi a nikdo kočárek v ČR nemá jen toho scoonera.Jenže jsem si přeložila všechny diskuse atˇv polštině tak i ruštině anic moc.Všichni nadávali,že se kočárek rozvyklá rozjíždí se kola a že se hrozně vylamují plastové díly a korba se pak naklání atd.
No o scooneru je tu taky velká diskuse tak zkus přečíst toho má víc holek než cadeta jen je nově tak se závady asi jen tak neukážou.
Já jsem čímdál tím víc nadšená z toho jak jezdí Britax v terénu a dyž najíždím na chodník tak nemusím kočárek ani nadzvedávat(nemyslím chodník,co má 30cm obrubník ),ale u nás ty nové chodníky jsou nižší.A malýmu se tak sedí v tom kočáře líp jak jsem to přitáhla.
Co se týče toho položení je to otázka 10 vteřin jen vycvaknout z té spony.Akorát tu gumu,co tam mám musím hodit na ty druky chtěla jsem tam našít sucháč,ale bojím se,že se byrzy vylepí takže vyhrály druky.
Není to ani náročný sundat ani nic,co by mě obtěžovalo.Malej mi teda v kočáře skoro nespí spí doma v postýlce ,ale tím,že sundané je to rychle tak i tak mi to neva.
No a stejně jsem nelenila a psala jsem výrobci o těch kolech tak mi napsal,že mi dají vědět. ![]()
Jsem hrozná vím.Ale třeba tedˇjak je u nás po dešti tak mám kola plný kamínků a rachotím jak s trakařem.Ale možná jen můj pocit.Jenže je to můj 6 tý kočár a tento je v kolech nejhorší.Za zeptání nic nedám. ![]()
Ahoj holky, v případě zájmu nabízím černý kočárek Britax Agile - zakoupen 03/2012, v záruce, originál doklady a krabice, cena 3699 + 190Kč pošta. Koupila jsem si ho ukvapeně a nevyužijeme ho, potřebuji již jen mini golfáčky do auta.
Vady nemá, jen jsou znatelná kolečka od jízdy - to bylo hned po první jízdě.
Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se - soukromou zprávou. Ráda bych upřednostnila osobní převzetí - Praha - Zličín, OC
Šestka, Hornbach Řepy, Kladno, Unhošť.
Děkuji. K
Ahoj holky - @dagmarkav a @VERCAA1 - mám prosbu. Jsem fakt asi PC antitalent, na MMB jsem nikdy nebyla a nevím, jak se dostat na tu super paní, která šije ten kryt na síťku a pultík. Moc se mi líbí vaše vychytávky a protože jsem dnes naší Barulí objednala u nás v obchodě Britax, tak bych ho chtěla taky tak hezky vyzdobit, aby měla ta moje holka pěkný poježděníčko ![]()
Prosím, mohly byste mi poslat na tu paní (NATYDOM) adresu e-mailovou nebo napsat, jak se na ní dostanu???
Děkuji moc. ![]()
@Julií Sice nejsem ani jedna z děvčat,ale momentálně jsem si u paní obj.clonu na tu sítˇku tak posílám odkaz.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
@ondas - moc děkuji. Zkusím se tím prokousat. Ještě jednou díky moc. ![]()
@Julií AHOJKY TADY MÁŠ NA TU PANÍ PŘÍMO MAIL JE NATYDOM@SEZNAM.CZ
@janulinkaterezky ta červená má taky něco do sebe ke koberci super. ![]()
@janulinkaterezky krasnej kocarek, taky mam v planu koupit červený. Už jsem se rozhodla a v sobotu jedu pro něho
- už se těším
chci se zepat jesli nemáte některá tu barvu desert sand. Už jsem se rozhodla pro tento kočárek jen váhám s barvou. A co materiál? Je to taky takový ten heboučký?
@perglik Heboučký
Nevím jak to myslíš.. ![]()
Materiál je tvrdý a je částečně odolný proti dešti