Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
zítra od 10 do 15h v sále bývalého pivovaru vedle kostela sv. Vavřince v Řečkovicích ![]()
Sˇkoda, že jsem se to dozvěděla tak pozdě. Ráda bych prodala oblečení po dceři. Tak snad další měsíc. ![]()
Dětská kavárna Světluška na Kamechách v Brně Bystrci
6. 3. - úterý dopoledne od 1O.OO do 13.00 se bude konat v kavárně burza dětského oblečení. Vše co je dětem malé vemte s sebou, snad se najde jiná mamina, které se bude oblečení vaší velikosti hodit.
dětské burzy začínají! ZŠ Milénova-Lesná 6-8.3.2012, matáta- medlánky 5-10.3.2012 a jistě je jich víc.
Přijďte na burzu do Bystrce. Budu tam mít oblečení do vel. 86, chlapecké, dívčí i univerzální. Letní i zimní, jarní i podzimní. Taky vezmu dvě nepotřebné autosedačky vajíčka, tak je můžete získat za pakatel.
Koná se to už zítra v sobotu 10.3. všechny informace najdete na www.krap32.cz
Tak další burza dětského oblečení na obzoru :
Jarní burza v mateřské škole Laštůvkova 57/59, Brno-Bystrc
Koná se Čt 22.3.2012 od 15-18 hod.,
Pá 23.3.2012 15-18 hod. a
So 24.3.2012 8-12 hod.
Burza v Černovicích - Charbulova 86, klub Rolnička v Socíálním domě,
Příjem pátek 23.3. - 15-18
Prodej sobota 24.3. - 9-11:30
Přikládám další info o Bazárku oblečení. Koná se na Kamechách v Kavárně Světluška
Tak jen malé připomenutí. Nedávno jsem sem dávala odkaz na bazárek v Bystrci na Kamechách. Tak jen připomínám, kdy a kde se koná a že je to už zítra ![]()
4.5. a 5.5. ve Světlušce, viz letáček.
Netuším kolik bude maminek prodávat oblečení a v jakých velikostech, ael já tam posílám nepotřebné oblečení po Míše a po dětech švagrové a kamarádky. Převážně velikosti do 86.
Ahoj, přikládám burzu oblečení, která se bude konat v září v Bystrci na Kamechách ![]()
V říjnu začínají opět dětské burzy- Zš Milénova 11-14.10.2012
Nevite, bude se nekde v Brne konat samoprodejni burza???