Brouk a housenka v knedlíku

Petunye
2.9.15 12:09

Brouk a housenka v knedliku

Ahoj. Vcera jsem tu cetla diskuzi ze nekdo nasel housenku v chlebe.Ja jsem minuly tyden nasla maleho brouka v kupovanem knedliku a dnes opet v kupovanem knedliku housenka! To je neskutecne! Takze ode dneska uz knedlik nekoupim ani za nic.Ale jsem totalne vytocena.To jsou tam kde ty knedle pecou takove prasata a hov…? At mi netrvrdi, ze si nevsimnou. Rikam, knedlu jsem koupila naposled.To nechci videt, co vsechno se nachazi v chlebu.Jak to tak vidim, tak clovek v chlebu, knedlikach, kup. buchtach sni vic hmyzu nez slepice na dvorku. Humus :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
2.9.15 12:13

Tak já knedlíky zásadně nekupuji, vařím ve vodě doma. Udělám si velkou dávku, takže dám i 3 houskové knedle zamrazit a za měsíc jsou výborné.
Knedlíky jsme kupovali málokdy v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.9.15 12:14

Zajímavá informace, já je kupuju :lol: :lol: :lol:

edit. uže je to pár let ale viděla jsem dokument kde byli skrytou kamerou točený potravinářský provozy, kuchyně apod. lidi si to tam běžně rozdávali na těstu na pečivo, jeden tam nablil na chleby tak to jen oplachl a dal péct a podobný. tak si nedělám iluze jaká je to čistota, t by člověk nesměl žrát nic…

Příspěvek upraven 02.09.15 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
2.9.15 12:15

No co, hmyz je potrava budoucnosti. Asi nás na to začínají připravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.15 12:16

Knedlíky nevim, to nekupuju. Ale byla jsem na brigádě v pekárně (malá, známá pekárna), když jsem viděla, jak to tam vypadá, odmítla jsem podepsat smlouvu, zdrhla a už nekupuji pečivo nikde. Naštěstí ho moc nejíme, chleba peču sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.9.15 12:16

Já též kupuju knedlíky, ale když čtu tohle…co to byl za knedlík, značku? Já kupuju v albertu ten nejlevnější ta jejich značka, ale taky ho pěkně zdražily, stál 13,90 a teď už stojí 16,90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.9.15 12:18

@Blekota A vyjde domací knedlík levněji než v obchodě? Já dělávám domácí jen bramborový, ten se vyplatí a je výborný než ty kupované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
2.9.15 12:24
@LLenule111 píše:
@Blekota A vyjde domací knedlík levněji než v obchodě? Já dělávám domácí jen bramborový, ten se vyplatí a je výborný než ty kupované.

Nejde o to, jestli levněji, jde o to, že je chutnější a vím, co si do něj dám. Bramborových také udělám plno a pak namrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.9.15 12:24

:think: dělám v povozu a musím říct, že u nás je každou chvilku nějaká kontrola a jdou po čistotě a sítích v oknech atd a naštěstí problém zatím nebyl - je to asi provoz od provozu. Jinak housenka může přiject už v surovině, ale měli by prosévat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
2.9.15 12:26

@LLenule111 Tak určitě…1kg mouky max.12,–, kostka kvasnic 5,–, 1vejce 3,– půl litru vody, lžička soli plus 20 minut vaření a hodina kynutí nic nestojí…:) máš z dávky 4 knedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.9.15 12:26

@Blekota můžu poprosit o recept na domácí houskový knedlík? žebych taky vyzkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
2.9.15 12:29

Tak bohužel i tohle se stane. Při tom množství si fakt nevšimneš jestli máš něco v těstě. Housenka mohla být už v mouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petunye
2.9.15 12:29

Je to knedlik vyrobeny v Hrachovci u Valasskeho Mezirici a koupila jsem ho v masne Krasno.

• Citovat
  • Upravit
4146
2.9.15 12:35

@Petunye to je kousek od nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.9.15 12:41

Já mrsknu do pekárny 500g mouky )300pol a 200 hrubé), 250ml mléka, 1vejce a lžičku sušeného droždí a trochu soli. Zapnu a je hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová