Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel je čunítko, ale zakládat kvůli takové blbosti diskusi
![]()
Tak když se bojíš tak to prostě umyj to nádobi?? Co myslíš že by tam mělo napadat? Asi nějaký prach bude mooožna…
jako vážně? Nechápu? Proč nemůže být brousek mezi umytým nádobím? A co by z toho brousku mělo padat? Vždyť je tvrdší než ten nůž… A že ti z nože zůstávají mikročástice v jídle po krájení ti nevadí? Nebo že se z plastovýho prkýnka uvolňují mikrohoblinky plastu? Hoď se do klidu…zbytečná hysterie… ![]()
@Anonymní píše:
Jak brousíte nože, upadává něco? Muž brousil nože nad dětským nádobím a myslela jsem že ho… Je důvod se strachovat? Navíc brousek odkládá mezi umyté nádobí.![]()
raději anonym, děkuji za pochopení
Jisteze upadava. Jak si myslis, ze se nuz nabrousi? Pokud to delal poctive, tak jsou z toho hoblinky kovu a trochu z toho brousku. Jinak ja bezne brousim noze u drezu a pak to dam odkapat mezi cisty nadobi.
@Anonymní píše:
Jak brousíte nože, upadává něco? Muž brousil nože nad dětským nádobím a myslela jsem že ho… Je důvod se strachovat? Navíc brousek odkládá mezi umyté nádobí.![]()
Pokud se lidé jako vy dva množíte, tak je důvod se strachovat. Jeden brousí nože nad nádobím, nevím tedy, jak se kameny brousí nože nad nádobím, ale budiž. A druhý o tom zakládá anonymní diskuze. Ach jo.
Ježíš dětské nádobí opláchni a zbytek neřeš. Fakt, kvůli čemu ženský dokážou hysterčit, je neuvěřitelný ![]()
@Anonymní píše:
Ale jo, v tomhle případě se anonym asi dá pochopit…
![]()
Jak brousíte nože, upadává něco? Muž brousil nože nad dětským nádobím a myslela jsem že ho… Je důvod se strachovat? Navíc brousek odkládá mezi umyté nádobí.