Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mezi Vámi někdo, kdo sbíral soutěžní kódy a vyplňoval je na webových stránkách www.brumikobjevitel.cz? Nevíte, zda budou k dostání i jiné ceny, než aktuálně nabízený periskop? Chtěli bychom hlavně Brumíkův Sešit plný objevů, ale ten tam snad nenabízeli od začátku…
Pokud ho někdo máte doma a nelíbí se Vám, nebo ho máte víckrát, rádi ho za něco vyměníme nebo koupíme
.
My jsme zbíraly a sešit plný objevu vyhraly
ale necham ho maličké
@Šejlinka píše:
My jsme zbíraly a sešit plný objevu vyhralyale necham ho maličké
Tomu rozumím
, taky bych ho nechala chlapečkovi
. Byla byste případně ochotná sešit naskenovat, kdyby se nám ho nepodařilo sehnat? Máme doma totiž od Brumíka už dvě knížky, tak abychom to měli komplet… Psala jsem jim na webovky dotaz, jestli Sešit ještě bude k mání, jestli ho dotisknou nebo alespoň poskytnout v elektronické podobě, tak uvidíme…
@PenelopaW Kdyz nesezenete, tak urcite neni problem Vam ho naskenovat
pridavam foto
Jj, už vidím, že je tam číslovka 3., takže je to další díl navazující na ty předchozí. Pokud je nemáte, mohu na oplátku naskenovat já je pro Vás
.
Info pro ty, co také shání: Volala jsem dnes na infolinku a sešity byly pouze do vydání zásob. Kontaktovali ale marketingové oddělení a když budou mít sešit v PDF, tak ho poskytnou.
Před chvilkou mi třetí sešit přišel naskenovaný do mailu přímo od společnosti Mondelez Czech Republic s. r.o., pokud o něj má někdo zájem, buď může kontaktovat infolinku nebo mi do SZ napište svůj mail a já přepošlu
.
@PenelopaW píše:
Před chvilkou mi třetí sešit přišel naskenovaný do mailu přímo od společnosti Mondelez Czech Republic s. r.o., pokud o něj má někdo zájem, buď může kontaktovat infolinku nebo mi do SZ napište svůj mail a já přepošlu.
Tak super ![]()
@PenelopaW píše:
Před chvilkou mi třetí sešit přišel naskenovaný do mailu přímo od společnosti Mondelez Czech Republic s. r.o., pokud o něj má někdo zájem, buď může kontaktovat infolinku nebo mi do SZ napište svůj mail a já přepošlu.
Prosíma máte ode mne SZ, předem moc děkuji ![]()
Oživuji diskusi… Chytila jsem v televizi reklamu na další brumíkovskou akci a opět se dobře nachytala. Chtěla jsem pro syna deskovou hru s figurkou, nakoupila jak pitomá 10 brumíků, vyplnila prvních pět kódů, a protože mi to nedalo, šla jsem vyplňovat další, abych jakože získala další figurky. A ejhle, teprve nyní mi server sdělil, že hry i figurky jsou dávno rozdané! V tomhle mě Opavia teda zase vytočila, protože to už je potřetí, co jsme o něco soutežili a ceny už nebyly! To si to neumí spočítat a případně připravit lehký nadbytek cen??!! Nebo posílat alespoň tu deskovou hru v PDF formátu, aby ji dostali i ti, na které se už nedostalo a kteří o zájezd do Paříže nestojí?? Je jasné, že většina rodičů soutěží ne o zájezd, ale o ty figurky pro děti…
Pro srovnání zkušenost s Kofolou: Asi před rokem jsem byla na nákupu v Albertovi a koukám, že tam měli akci, když se koupí jakékoli tři nápoje Jupík, člověk dostane los a může vyhrát plyšáka, ponožky nebo nějaké náramky s mimoni. Ti zrovna u nás frčeli, tak jsem si řekla co, koupila nápoje a šla na kasu. Pokladní mi ovšem žádný los nedala a na informacích o tom nic nevěděli. Tak píšu na infolinku Aholdu, kde se mi ozvali, že akce už je ukončená. Píšu jim, že ok, ale ať kontaktují prodejny, aby sundali plakátky apod., aby se někdo další nenachytal jako já. A na to mi píše obchodní zástupce Kofoly, že ho celá situace mrzí a že když mu napíšu svoji adresu, cenu nám i tak dají. Musím říct, že jsem zírala a velmi příjemně mě překvapili - Kofola jako organizátor soutěže s tím, že Ahold má na prodejnách plakátky staré akce, neměla nic společného, ale stejně si problém nespokojeného zákazníka vzali za svůj… ![]()
Ehmmm a jádro pudla? Jakože chceš soutěžit a ono není už v čem? Njn to jsou klasické praktiky obchodníků. Mě tohle nechává chladnou. Většinou se dají věci sehnat i bez soutěží. Stačí občas mrknout na stránky viz Brumík nebo Lipánek atd.
Mne na tom zaujalo, ze kvůli jednomu losu za jupíka podstupujes takové dopisování a dohadování se o sundani plakátů na prodejnách. Chapu o co ti z principu jde, ale proste bych dětem nějakého plyšáka koupila a vyřešeno. Tyhle akce mi unikají - ty věci za odměnu jsou většinou tak nízké hodnoty, ze to nestojí za snahu
@Tichošlápek U Jupíka to vzniklo tak, že jsem se nejprve na ten los zeptala - a pak jim jen smířená s tím, že jsem se nachytala, napsala podnět, ať to sundají. Znám tam ženské na informacích, kterých je tam navrch málo, a dohadovat se několikrát za den s naštvaným zákazníkem není nic příjemného. Takže jsem je chtěla ušetřit
. No a Kofola už byl jen takový bonus.
To dopisování mám asi po mámě
.
@podaji U Toho Brumíka to většinou bez soutěže nejde, ale co vím, tak většina cen je během prvního týdne pryč. Divím se tomu, že to prostě nějak početně nenadsadí nebo neudělají třeba tu elektronickou variantu, aby si každý přišel na své.