Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admenL A navíc už jsem na světě skoro 50 let - a můžu hodně událostí hodnotit z přímé osobní zkušenosti. Tato možnost mnohým jaksi chybí a není to jejich vina…
@AlphaOmega píše:
To rusko co má tanky na hranici EU a sestřeluje civilní letadla? Tobě stačí ke klidu málo.
Omyl. Letoun sestrelili ukrainci. Vysledky vysetrovani, a nerikam o zrovna rus. vysetrovatelich, potvrdili, ze rusy to nebyli. Nesir zde lzi.
@Denisa56 píše:
Ale prd. Oni tady nechtějí zůstat protože v Německu dostanou za válení na gauči mnohem víc. To je jedinej důvod.
I tak se to dá vidět… Spíš bych si ale všiml jiné stránky - hodně z nich tam už má příbuzné, navíc je to velké území, kde se mluví jednotným jazykem (myslím na úřadech a ve veřejných institucích) a vztahy mezi lidmi i mezi firmami, institucemi jsou tam na trošku jiné úrovni než na východ od Šumavy… Takže důvodů může být víc.
@toooja píše:
Omyl. Letoun sestrelili ukrainci. Vysledky vysetrovani, a nerikam o zrovna rus. vysetrovatelich, potvrdili, ze rusy to nebyli. Nesir zde lzi.
Nebyla to regulérní armáda Ruské federace. Na tom se myslím shodneme. Ale na zveřejnění vyšetřovací zprávy ICAO si počkáme, odhaduju takových 15-20 let. Není k tomu mezinárodně politická vůle. Stejně jako se dodnes „někomu“ nehodí do krámu pravda o tom, kdo 1.9.1983 sestřelil jihokorejský Boeing 747 na lince KAL 007. Oni si totiž v ten čas a v tom prostoru hráli Rusové i Američani na „malou třetí světovou“.
@madeto @Denisa56 obě dvě máte pravdu, stejně jako @Jura007 těch důvodu proč chtějí uprchlíci hlavně do Německa je víc
ale viděla jsem reportáž se Syřanem, který tady žije několik let a říkal, že všeobecně nemá ČR dobrou pověst a proto tady uprchlíci nechtějí zůstat
jinak - můj další názor je, že si Německo táhne dluh/cejch z 2.světové a ikdyž asi o uprchlíky extra nestojí, tak halt musí jako velmoc EU jít příkladem a přijímat a přijímat…
Jak říká můj manžel, poděkujte amíkům… zabíjí vůdce těch zemí, ale ti tam dělali pořádek a mlátilo se to tam jen mezi sebou…
Prý už v tom uprchlickém táboře zmlátili dozorce… naštěstí budme rádi, ža čr mají jen na přejezd a být tu něchtějí…
@Conulka Evropská unie je víceméně společný projekt Německa a Francie jako nejsilnějších evropských zemí. Rusové by rádi vnutili Německu pocit viny za druhou světovou, ale toto téma je už v mezinárodní politice vyčpělé. Už to skoro nikoho v Evropě (s výjimkou dvou paláců v Moskvě) nezajímá.
Takže Němci dělají v EU v podstatě to, co dělali Američani v OSN v 50. a 60. letech - dělají „hlídacího psa“. A logicky se dá očekávat, že za nějakých třicet let jim za to nějaký hloupý a líný Honza, co zrovna sleze z pece v Čechách, přijde vynadat. A oni to přitom dělají jenom proto, že nikdo jiný k tomu nemá dost odvahy… ![]()
@Mallorka to říká i můj chlap - Saddam Hussein, Kaddáfí…strašní diktátoři, ale udrželi zemi v cajku
to zase USA musí za každou cenu každýho zachraňovat a takhle to dopadá, kdo zachrání naše děti, to by mě teda zajímalo…
@Conulka ano, takto mluví i můj manžel, beztak si to někde přečetli
ale mají pravdu. V Koree to tlustý prase nechají, protože se bojí atomovky, kterou by prdli k nim a ne do Evropy… měli je nechat, oni si to tam srovnali…
@Jura007 anebo nikdo jiný na to nemá prostředky, chtěli EU, tak ať se teď starají..
podle mě hlavní problém Evropské Unie je, že jsme několik států co se neumí dohodnout a podle toho to teď vypadá, přišla první velká krize a my si s tím neumíme poradit
takové USA jsou vlastně taková zaoceánská unie 50ti států, která má jednu hlavu Baracka a ten velí, Rusko to samé, co řekne Putin to se dělá - neříkám, že je to vždycky dobře, ale určitě je to lepší než evropská rozhádanost
@Medvídek Kulicka Tak uprchliky se muzem stat de facto ze dne na den (nemyslim tim diky uprchlicke situaci ted), v tom pripade vetsine obyvatelstva v CR nepreju to, co oni preji lidem co utikaji pred valkou ted a tady.
V tomto smeru potrebuje CR psychiatra…
@Conulka píše:
@madeto @Denisa56 obě dvě máte pravdu, stejně jako @Jura007 těch důvodu proč chtějí uprchlíci hlavně do Německa je víc
ale viděla jsem reportáž se Syřanem, který tady žije několik let a říkal, že všeobecně nemá ČR dobrou pověst a proto tady uprchlíci nechtějí zůstatjinak - můj další názor je, že si Německo táhne dluh/cejch z 2.světové a ikdyž asi o uprchlíky extra nestojí, tak halt musí jako velmoc EU jít příkladem a přijímat a přijímat…
@Sue.Ellen dobre napsano ![]()
Vetsinou nejvic krici Ti, co vi nejmin ![]()
@Medvídek Kulicka kam budem utíkat to ještě nevím ale už mám sbaleno, prodaný majetek, iphon teda mám a oblečení si beru normální. Já vím že to nebude správný, měla bych utíkat v hadrech ze smeťáku
si nenechám uříznout hlavu nebo se ukamenovat, nebo znásilnit ![]()