Budouci tchyne a pritelova ex

2
1.10.16 20:03

budouci tchyne a pritelova ex

Ahoj holky, s pritelem mame pred svatbou. Pritel ma se svou ex skoro 5 let stareho klucinu - s tim vychazim perfektne a nikdy od nas nechce domu. Tenkrat to proste byla mladicka nerozvaznost a z toho byl prcek. Ale vzal to zodpovedne a o klucinu se pritel stara, jezdi k nam na vikendy a plati alimenty. Ale ex nam porad dela ze zivota peklo, hlavne ma porad malo penez ( jeste ze si ji tenkrat nevzal, kdyz se rozchazeli vsechno ji nechal vcetne auta a splaci za ni stotisicovy dluh), do ted se to dalo vydrzet, ale ted cekame s pritelem svoje mimi a ona se to dozvedela a asi to nemuze zkousnout(ikdyz ma pritele a dobre placenou praci). Dokonce proti me postvala pritelovu mamu a ockuje proti me i toho spunta.. A ted si s tchyni notujou na moji adresu. :zed: Dneska se to dost vyhrotilo a ja cekam co se stane. Pritel s mamou vzdy dobre vychazel a hezky o ni mluvil a moc se tesil az se seznamime… za par tydnu mame svatbu a ja si nedokazu predstavit ze tam „tchyne“ bude. :nevim: A to jsem ji videla jen jednou (bydli v zahranici) a nic spatneho jsem ji neudelala, nerekla, byla jsem mila a dovezla jsem ji i darecek. To ze jsem tehotna se ji asi taky moc nelibi, nezepta se jak se nam dari a na vse co je spojene se mnou ci s tehotenstvim odsekava, jednu dobu nechtela prijet ani na svatbu, pak najednou zase otocila. S ex jsem se taky snazila vyjit, ale bezuspesne. Je chorobne zamilovana do meho pritele - stale mu to vypisuje a snazi se ho pres klucinu dostat zpatky. Snazim se to nejak neresit, vim ze pritel miluje me :srdce:, ale nekdy je to tezky, kdyz je ex nemocna na hlavu a nikde se neleci- nechce si to priznat… jeste ted ty moje hormony do toho.. ufff…mate to nekdo podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
1.10.16 20:14

No…to je mazec! A co na to přítel? Ví o tom očkování?! Asi bych chtěla omezený styk jeho a ex..,jen pouze to co se týká malého! A asi je zbytečné něco řešit s tchýní…pokud zmije v zahraničí tak asi tim lépe…nemusíš se stresovat častými návštěvami…teď budete mit rodinu a to je důležité! Žádné stresy…když chtějí prudit ať si…ukaž, že jsi nad věcí :palec:

Příspěvek upraven 01.10.16 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.10.16 20:28

@Junkyska Vždycky si říkám, že jsem si vzala manžela a ne jeho rodinu:-) ale musím uznat, že je pro mě důležité, že on se za mě v případě potřeby postaví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.16 20:31

Pritel je z toho sam spatnej a rozhodne takovy chovani necekal. S mou rodinou jsem taky extra nevychazela, ale to se ted zmenilo jak jsem tehu. A rozhodne by se takhle nikdy nezachovali. Je nam to oboum lito.. co se tyce toho ockovani, tak to vi, ale co vlastne zmuze? Kazdy ma svou hlavu. A omezeny styk s ex je, pouze pri predani spunta. Bojim se te svatby, ze se tam vsichni pomlati :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
1.10.16 20:34

@Renďu-le pokud bude stát přítel při tobě, což se asi děje podle toho, co píšeš, tak bych to brala s nadhledem a nechala ex, ať ze sebe dělá osla :roll: A co se týče tchyně, když žije v zahraničí, tak není co řešit, do života se vám asi moc plést nebude a třeba přijde k rozumu… Chápu, že tě to mrzí, ale hlavou zeď nepřerazíš. Budujte si hezký vztah s přítelem, těšte se na miminko a vše bude ok :) Ex zřejmě nemůže vydejchat vaši svatbu ;) Jestli nebyli svoji, tak je to level, na který ona nedosáhla a to ji žere… Měj pochopení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
1.10.16 20:53

@Renďu-le si kolikrát říkám, jak se lidi dobrovolně ženou do problémů :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.16 22:05

@Renďu-le skoro jako bych četla o sobě. S manželovou ex to nikdy nebylo kdo ví jak růžové, ale jak zjistila, že jsem těhotná jsme si jednu dobu zažili. U nás více méně dělá peklo právě ta tchyně, která hučí do exky své úžasné rozumy. Když jsem tchyni volala, že jsem těhotná tak jen jo aha hmmm hmmm a začala mluvit o tom jak je teď u kamarádky a o čem kecají atd. prostě strašná radost. Celé těhotenství nezájem, když jsem jí celá šťastná ukazovala foto ultrazvuku a říkala co mi říkal doktor dělala kyselý xichty. Dokonce mi jednou řekla ať jí neotravuju s věcma, které jí nezajímají. Dodnes o vnučku nějak extra zájem nejeví, když zavolá nebo se vidíme na vnučku se nezeptá a nebo zeptá v jednom z pěti hovorů jednou větou nebo hází nezájem a jenom probírá manželovo první dítě, nemá mě ráda a dělá mi to na zlost. Když mluví s manželem tak probírají normální témata, když se mnou tak jen o manželovo prvním dítku a taky o ex. Já si už zvykla a já když ona začne to svoje a chce mi tím ukázat,,mé místo,, tak já spustím o své dceři a mám klid. Přitom exka si za manžela našla náhradu, ale to ona přehlíží a kdyby mohla vleze jí do zádele a nejradši by ty dva viděla zase spolu. Několikrát mi řekla jaká ona byla snacha, co by zase za takovou dala a bla bla bla. A jak mě spolu ty dvě drbou. Hehe to bych ti přála vědět. Ty dvě, tedy hlavně tchyně na mě nenechá nit suchou a exka jí jen přikyvuje a přichlebuje a ještě jí radí jak na nás. Navíc já se vždy dceři snažila dát první poslední, hodně mi pro ní dává i moje rodina, jsem stále na rodičáku tak babičky řádí tu s botičkama, tu s tím a tím a to se hodně nelibě nese. Ale už jsem se s tím smířila, ze začátku mě to mrzelo, ale už jsem si zvykla a když se snaží ona vytočit mě, tak vytočím já jí. Ne proto, že jsem škodolibá, někdy to ani nemám v úmyslu ona se prostě vytočí sama. A ještě nás čeká věcí…už se vyloženě nemůžu dočkat. Manžel je teď bez příjmů a vyhlídky nejisté takže jsem se rozhodla začít podnikat. Pro začátek z domova a jéééjee už se nemůžu dočkat co zase nastane. Není nad takovou úžasnou dvojku jako je tchyně co tě nemá ráda a exka co ráda škodí. Ze začátku mi to bylo strašně líto, pak to vystřídal vztek a teď už je to lhostejnost kdy se tím více méně už bavím a stojím v opozici. Jak ony dvě na mě tak já na ně. Ony jsou ke mě slušné tak já k nim taky, ony mě chtějí vytočit tak já vytočím je. a to ani někdy opravdu né úmyslně. Zdůrazňuji, že já konflikty nevyhledávám jen vždy reaguji na danou situaci. Takže přeji Ti pevné nervy a vykašly se na celou ex a užívej si těhotenství. Ona ti za nervy nestojí. A ten klučina sám pozná jestli to co mu hučí do hlavičky je pravda či ne. Jo a jinak ta naše taky nemohla vydýchat, že si mě manžel bere a dělala naschvály a těhotenství mi taky pěkně osladila jen co je pravda…

• Citovat
  • Upravit
8935
1.10.16 22:10

@Renďu-le. Jak jste s přítelem dlouho, že si tchyni viděla jen jednou? Navíc když tchýně s ex jsou asi v užším kontaktu-když ji ona může očkovat. To bydlí tak daleko v zahraničí? A přítel s ní není pravidelně ve styku-skype či telefon? Že byste komunikovali s tchýní s partnerem společně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová