Budu ráda za každý tip.

1237
22.4.19 23:14

Kojíš? Si těhotná? Nebo jen tak z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
22.4.19 23:17

@Lucius08 právě že z ničeho nic začaly, nemyslím si že bych byla těhotná, :nevim: Ale vyloučit se to asi nedá. Ale stejně b, to bylo brzo, a mám zpoždění dva dny, takže si něm, slim že to bude horké, chtěli jsme mimčo ale nejsem nějak horlivá snažilka, takže to spíše necháváme na osodu, jednou jsem měla biochem. A hlavně ani nevím kdy mám 100% ovulku a jen to poznám občas, takže nevím nevím. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.19 23:28

Ráno zkus test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.4.19 23:31

@Horká.cokolada Určo zkusím, a doufám že to brzy přejde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 07:20

@Enie1993 dej vědět, tohle boleni co popisujes mám v těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.19 08:13

@Christine 96 určitě vědět dám. Udělám si ho hned zítra ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 08:48

@Enie1993 držím ti všechny palce co mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.19 13:58

@Christine 96 moc děkuji. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.19 14:11

Tak teď jsem si našla hodně slabě hnědý výtok. Jak kdyby byl naprostý konec a tělo se jen do čišťovalo. Tak nevím nevím. Jestli má ceny dělat si test. Nemá s tím někdo zkušenosti? Třeba se to ještě rozjede. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.19 20:44

Tak nevydržela jsem a testla jsem, a jsou tam //. I když je to duch víceméně Tak snad to bude v pořádku. Ale nevím jestli nemám jen halušky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 20:37

Tak v tom případě máš záhadu rozluštěnou - to není jen duch ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.4.19 20:38

@Horká.cokolada to mám, mě to připadalo nějaké slabé. Jak nic moc o tom nevím, myslela jsem že to bude vypadat stejně jak ta první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.4.19 10:51

Ahojky tak jsem tu znovu zase, omlouvám se ale nechtělo se mi hledat v nespočet diskuzích. Tak se rovnou zeptám. Vyskytl se takový problém ve ctvr. Jsem byla u svého gynekologa. Udělal mi UTZ ale nic nenašel, čisto prázdno. Sliznice podle norm. Vyšetření na tehu vypadá. Ale nezdá se mu to. Začala jsem spinit. Ale to je normální ale začalo to silit, nejdříve to začalo tím hnedym vytokem, a teď se objevuje opravdu jen nárazové a jednorázové krvácení, čili hnědá s trochou červené. Poboliva mě v podbřišku a z krve je hladina HCG nízká. Na prohmat žádná ostrá bolest nebyla. Zjistím více za týden. Ale můj dr. Se bojí, aby to nebylo mimodel. Má s tím někdo co se týče me situace zkušenosti? :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.4.19 12:18

Tak rady už asi nepotřebuji. MS dnes přišla. A vypadá to samovolny potrat, musela jsem být ve vaně to už jsem tolik nekrvacela a asi víte jak to vypadá, připomínalo to kusy placenty a tkáně. Dnes v noci jsem se ještě docistovala a tt je negativní. :,( :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.19 11:49

Jeje, tak to je mi líto. Moc. Drž se a přeju hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová