Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@bruniik
Pokud je ta otazka pro me, tak bugaboo buffalo nas vysel v barve black+offwhite, s přebalovací taškou a s dopravou z Nemecka do Čech na 29 tisíc…
@bruniik to se mi nezdá, ze by stál míň, jak Cameleon. Cena má být někde mezi Cameleonem a Donkey. Což by potvrzovala cena z Německa, jak píše li.hun.
Tak ja taky porad sleduji Buffalo, u me jeste predcasne, ale cena v Anna a Viktorie je zaklad 23700,– + 2700,– potah a taska taky asi 2700, - takze ono to vyjde dohromady pres 29 000,– zakladni cena Cameleon je asi o 1200,– nizsi nez Buffalo. Me tedy spis zajimalo jestli v Nemecku vyjde cenove lepe, ale vypada to skoro stejne. Jde spis o to, ze u nas ted neni vubec ![]()
@barca77
Ještě jsem se chtěla zeptat…ten adaptér jste koupili na sedačku Maxi cosi??? A sedačku jste koupili také tam nebo tady? Psala jsem e-mail do Německa a napsali mi zpět, že adaptér není kompaktibilní s ostatními bugaboočky, takže ten adaptér musím ještě doobědnat. Sedačku bych už ale ráda obvjednala tady, tedy pokud bude ten tip adaptéru sedět na výrobky tady u nás ![]()
Děkuji za odpověď ![]()
@li.hun my jsme koupili adaptéry tam, ale sedačku v ČR. Koupili jsme Maxi Cosi Cabriofix a mělo by to sedět - ještě jsme nezkoušeli, sedačku máme zatím doma a kočárek u tchánů, tak si to v pondělí raději vyzkoušíme
ale ty sedačky se pro Evropu vyrábí všechny stejný, takže to sedět určitě bude
@barca77
Tak to doufám! ![]()
Ten adaptér tedy musim ještě doobjednat ![]()
Holky nevíte, jestli už mají v Anně a Viktorii Buffalo k prohlídnutí na prodejně. Přeci jen to mám trochu blíž než Německo nebo Rakousko ![]()
@Pětikytka
Nemají, byla jsem tam minulý týden. A pak jsem jim i psala kdy ho budou mit a pry az na podzim… ![]()
@li.hun píše:Škoda, říkala jsem si, že bych ho v Praze obhlídla a pak objednala z Německa. Než se kodrcat do Německa a třeba zjistit, že se mi na něm něco nelíbí( i když to asi nehrozí
@Pětikytka
Nemají, byla jsem tam minulý týden. A pak jsem jim i psala kdy ho budou mit a pry az na podzim…
@Pětikytka
A kdy mas termín? Pokud mi ho poslou do mesice, tak se muzes podivat u me… ![]()
@Pětikytka ja myslim, ze libit se ti bude
Ale teda co me zklamalo je, ze oproti Cameleonu nema prehazovaci rukojet - musis prehodit korbu a taky ze nema rucni brzdu. Taky moc nerozumim tomu, proc maji tak uzkej vyber barev, asi zatim zkoumaji, jak dobre se bude prodavat.
@barca77 píše:
@Pětikytka ja myslim, ze libit se ti budeAle teda co me zklamalo je, ze oproti Cameleonu nema prehazovaci rukojet - musis prehodit korbu a taky ze nema rucni brzdu. Taky moc nerozumim tomu, proc maji tak uzkej vyber barev, asi zatim zkoumaji, jak dobre se bude prodavat.
tak me ta prehazovaci rukojet prisla na nic, blbe se mi s nim tak jelo…
a rucni brzda? no vzhledem k tomu, ze fungovala tak, ze se s ni kocarek zabrzdil kompletne, nikoli na pribrzdovani, tak mi prijde ta u buffalo lepsi ![]()
barvicky mi taky chybi to je fakt ![]()
Me taky ta rukojeť nevadí, u Cameleona mi to prislo k ničemu, kdyz jsou vpredu tak mrnava kolecka. A co se tyče ty ruční brzdy, tak asi taky neva. Ja si stejne do toho nejvetsiho terenu budu potizovat Chariot nebo Croozer, tem se zadny jiný kocarek do terenu nevyrovná! ![]()
Jinak s malym vyberem barev souhlasím, ale vybrala jsem si neutrální black+offwhite protoze doufám ze nam kocarek vydrzimdo dalsiho prcka ![]()
Mozna bych Bugaboocku do budoucna doporucila nejak poresit odperovani kočárku, na muj vkus je trochu tuhý/tvrdý ![]()
Akorat stale vaham kterou autosedačku… Maxi Cosi pebble nebo Cybex Aton 3? Asi jsem vice nalomena do toho Atonu 3 ![]()