Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kačka25 tady ještě před kosmetickou úpravou…„malej a velkej“… ![]()
@smale - no ja mam tedy jeste trochu casu, chtela bych ho koupit na konci zari, to budu v 30.tydnu, ale pochybuji, ze do ty doby vyrazi s necim novym. Ja tedy do velkyho terenu budu mit icoo, to je takovy tank, ten vubec nebudu skladat a to bufallo budu zase jenom vozit v aute. Ale i tak si myslim, ze ty vetsi kola budou lepsi. Jedine, co nevim jak dlouho budu cekat s tim bee, manzelovi jsem naslibovala, ze dlouho, ale vidim to tak do jara ![]()
@smale - ty jsou uzasny! Uz se nemuzu dockat, az je budu mit. A jakou mas barvu strechy k tomu bufallu?
@kačka25 No, a to Icoo už máš? Nechceš si to rozmyslet? A vzít jako terénní kočár Buffa? A do auta právě to Bee? Jasně, je to tvoje věc…já bych ale Icoo nechtěla ani zadarmo. Je to šíleně těžký kočár a jednou rukou absolutně neovladatelný (hlavně, když se nakloní ta přední kola a potřebuješ se na malém místě otočit a vjet třeba do výtahu/do dveří). Několikrát jsem ho vezla (má ho kámoška) a vždycky jsem si říkala „díky Bohu, že jsem pořídila BGB“
![]()
Na Buffa mám černou stříšku, protože na zimu máme červený fusak, tak aby to nebylo už moc barev. ![]()
Holky zeptam se - da se opravdu ovladat jedmou rukou? Stejne jako cam? Je to hodne velky rozdil velikostne oproti Cam?
A jak jste na tom s barvou kolecek? Stale bile? A ta brzdicka… Neni to stale spinave?
A nevadi vam, ze se neda prehodit rukojet?
@smale -prosím,prosím změřila by jsi mi pruměr koleček-předních i zadních v cm?? Moc děkuji.
A prodávat ho náhodou nebudeš ![]()
@floress -tam nepřehazuješ rukojet, ale otočíš sedačku. Bud k tobě nebo od tebe.
@kotýsek píše:
@floress -tam nepřehazuješ rukojet, ale otočíš sedačku. Bud k tobě nebo od tebe.
jojo ja vim, ale Cam ji ma prehazovaci, tak jestli to nechybi ![]()
@smale - ja ten icoo jeste nemam, ale mela jsem ho na starsiho. Myslim, ze vim, co od nej cekat. Kombinace techto tri kocaru bude akorat. Ja mela deti chrapaci v kocaru dlouho, a sportak od icoo byl super. A s nim budu jezdit hodne tady jenom kolem baraku.
@floress píše:
Holky zeptam se - da se opravdu ovladat jedmou rukou? Stejne jako cam? Je to hodne velky rozdil velikostne oproti Cam?
A jak jste na tom s barvou kolecek? Stale bile? A ta brzdicka… Neni to stale spinave?
A nevadi vam, ze se neda prehodit rukojet?
Opravdu se dá ovládat jednou rukou. Cama jsem neměla, ale četla jsem někde v diskusi, že více místa než Cam (třeba v kufru)Buffalo nezabírá, ale rozhodně je prostornější pro dítě a vyšší (což je super). ![]()
Kolečka jsou stále bílá, brzdičku občas utřu mokrou hadrou, ale žádná hrůza.
A rukojet bych přehazovací rozhodně nechtěla - bylo by to na nic. Vlasně i na Camovi, pokud přehodíš rukojet, dostanou se dopředu ta kola, která jsou napevno, nenatáčí se a z kočárku se v tu chvíli stává těžko ovladatelný „tank“. Na Buffovi se dá otočit sedačka a je to celkem vychytané - zvládnu to jednou rukou. Malého většinou vozím stejně čelem k sobě.
@kotýsek píše:
@smale -prosím,prosím změřila by jsi mi pruměr koleček-předních i zadních v cm?? Moc děkuji.
A prodávat ho náhodou nebudeš
Tak průměr předních je 25cm a zadních 30cm.
A prodávat ho nebudu ani náhodou…
![]()
@smale Moc diky!! Tak ted je to 70% Buff a 30% Cam.. Ty jsis pro nej byla kde? Ja ho jeste nevidela nazivo…
![]()
@smale -já si to myslela
a prosím tě, jak staré dítko v něm vozíš? A jak je to se spaním? Je to pohodlné na spaní-viděla jsem na videu, že se vlastně naklání na ležato, ta celá sportovní část.
A fusak na zimu musí tam být ten sedací a nebo tam klidně muže být ten klasický?
Já vím-je to plno otázek, ale než ho pořídím, tak bych ráda o něm věděla vše.
Děkuji
@floress píše:
@smale Moc diky!! Tak ted je to 70% Buff a 30% Cam.. Ty jsis pro nej byla kde? Ja ho jeste nevidela nazivo…![]()
Já jsem ho kupovala přes prodejce „ebabo“ na Modrykonik.sk, paní mi kočárek dovezla za hranice (potkaly jsme se v Břeclavi) a osobně předala