Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga Já hledala odlet z Brna
já musím najít termín v srpnu, v září už letět nemůžeme. Myslím budeme letos doma.
@Enicka píše:
@stinga Já hledala odlet z Brnajá musím najít termín v srpnu, v září už letět nemůžeme. Myslím budeme letos doma.
A já se bojím, že příští rok bude možná tak na Autocamp v Rakousku u jezera, tak radši letíme ![]()
@Bubla Bůčková No já z toho mám taky strach. Tak třeba ještě něco najdu. A vy letíte kam?
@Enicka píše:
@stinga Já hledala odlet z Brnajá musím najít termín v srpnu, v září už letět nemůžeme. Myslím budeme letos doma.
aha, no my také lítáme z Brna, letos je tak velký zájem o dovolené, že teď už se dost těžko vybírá
@stinga já vím, já to nechala na poslední chvíli a teď už je to těžké
ale něco najdu, zkusim kouknout na tu invii, tam sem vůbec nehledala.
@Enicka píše:
Z Brna je to dražší a podstatně menší výběr
@Enicka píše:
@stinga já vím, já to nechala na poslední chvíli a teď už je to těžkéale něco najdu, zkusim kouknout na tu invii, tam sem vůbec nehledala.
přes Exim hotel Jasmin, odlet brno 18.8. cena 48 a nějaké drobné,
jinak mají pár hotelů odlet 25.8. na tom eximu
@stinga Ten jasmín mám záložní, že když nic jiného nenajdu tak tam. Ale mysl.ze neměl moc dobře recenze ![]()
@Bubla Bůčková Mrknu na to, díky. Ale ten odkaz nejde otevřít
@Bubla Bůčková píše:
To si asi mimo sezónu
jo, je to 5.9., myslela jsem, že když Enička má školkové děti, že může letět i v září
@stingaMohla jsem napsat že hledám jen srpen. Manžel může jen v srpnu.
@Enicka píše: @stingaMohla jsem napsat že hledám jen srpen. Manžel může jen v srpnu.
A chceš jen Bulharsko? Obecně levnější to bude v druhé polovině srpna. První půlka srpna je na dovolené nejdražší.