Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim vás vždyt to kouje všude. není nic ukradeno, ale matka filipa to šíří sama když si to syn přál
@vokishka píše:
Jelikož bylo nedávno mimino prodáno, tak to klidně může mít stejného majitele, takže bez problémů. Nedávno tu byla velká diskuze o tom, že se cituje mimino na idnes.
Extra myslím pod Mafru nepatří, alespoň podle OR ne.
Každopádně zajímavá situace. Ráda bych, aby se k tomu vyjádřil @admin, třeba bych se konečně dozvěděla, jak je to s těma autorskýma právama na uveřejněné deníčky.
Aha, tak koukám, on to asi opravdu bude záměr. Tak se to šíření tedy daří, myslím, velice dobře. Filípkovo přání se tedy plní.
Navíc v MFDnes Magazínu vyšel hodně otevřený rozhovor s Ester Janečkovou, která je sestrou Filípkovy maminky, takže si myslím, že je z čeho čerpat. ![]()
Přečtete si pravidla..tam je že veškerá díla která poskytnete emiminu - to ho může šířit dále třetím osobám..s podmínkama jste souhlasili, tudíž máte smulu.. ![]()
@CokeLady třeba jí ho za trest smaže ![]()
Nebo se bude soudit s Extra či jinými o prachy, pokud to nemá už zaplacené.
@Knihomyš píše:
Mám dojem, že pisatelka deníčku chtěla ten příběh co nejvíc šířit (nevím, jestli zrovna takovými kanály, ale šíření to je).Na druhou stranu jsem šodolibě zvědavá, jak se zachová emimino, které se může zbláznit, když má pisatelka stejný text na svém soukromém nevýdělečném blogu a v emiminím deníčku. http://denikkrkavcimatky.blog.cz/…a-s-adminkou
Edit: I když možná za to emimino má těžký prachy, za které jistě udělá nějaké krásné úpravy diskusí
Příspěvek upraven 01.04.14 v 14:19
Moooc hezký čtení
![]()
@Knihomyš píše:
Na druhou stranu jsem šodolibě zvědavá, jak se zachová emimino, které se může zbláznit, když má pisatelka stejný text na svém soukromém nevýdělečném blogu a v emiminím deníčku. http://denikkrkavcimatky.blog.cz/…a-s-adminkouEdit: I když možná za to emimino má těžký prachy, za které jistě udělá nějaké krásné úpravy diskusí
Tady má někdo chuť na banán? ![]()
Vskutku zajímavé počtení ![]()
@Knihomyš píše:
Mám dojem, že pisatelka deníčku chtěla ten příběh co nejvíc šířit (nevím, jestli zrovna takovými kanály, ale šíření to je).Na druhou stranu jsem šodolibě zvědavá, jak se zachová emimino, které se může zbláznit, když má pisatelka stejný text na svém soukromém nevýdělečném blogu a v emiminím deníčku. http://denikkrkavcimatky.blog.cz/…a-s-adminkou
Edit: I když možná za to emimino má těžký prachy, za které jistě udělá nějaké krásné úpravy diskusí
tak ona nakonec psala aby deníček nevydávali ne? takže nemá deníček tady i tam? nebo jsem to blbě pochopila?
@CokeLady píše:
Možná se k tomu uživatelka @babča8 vyjádří, komu to poskytla.
Já jsem pouze napsala deníček na emimino. Když se mě někdo ptal, zda to může šířit i přes facebok, souhlasila jsem. To, že se toho chytla media a různé servry mě ani samotnou nenapadlo, ale vzhledem k tomu, co si přál Filip, mi to nevadí. Vím, že budou i nehezké komentáře, ale já se do čtení komentářů nepouštím. I na tuto diskuzi jsem teď při hlídání vnučky narazila náhodou…
Přeji všem hezký den.
Ten příběh je medializován ze všech stran. V tištěném MF Dnes už to bylo před týdny.. Bylo to jeho přání, takže zrovna v tomhle případě to žádné vykrádání emimina není. Sami to „cpou“ všude a plní tak jeho přání.
@CokeLady Děkuji.
Ozývá se mi osobně spousta lidí. Píší mi i o případech, kdy mladí lidé odešli ze života stejně a ze stejných důvodů jako náš Filip. Filipovo přání pro nás znělo jasně- jeho smrt má pomoci jiným. Proto to šíříme dál- a media nám nevyžádaně pomáhají. Mezi tím už se plánují i projekty směřující k osvětě a krizové intervenci mladým…Snad naše snaha bude opravdu pomáhat.
@Knihomyš píše:
Velice zajímavé čtení. Nestačím zírat. ![]()
@CokeLady píše:
Jak můžeš říct, že to sami cpou všude? Ty to snad víš?Na domněnky volíš silná slova
Jak vidíš nad sebou, tak to nikam necpou.
„cpou“ bylo v úvozovkách. Příběh jsem znala daleko dříve než vyšel deníček zde. Sama Ester všude prohlašuje, že jeho přání bylo, aby se o tom vědělo. Tudíž předpokládám, že to sami rozšiřují. Ty miluješ slovíčkaření, viď? Ty zas víš, že bulvár vykrádá emimino.. No podle mě se to děje všude a pořád. Přečtou si něco v běžném tisku, osmkrát to překroutí a vydají. A tyhle tragické příběhy bulvár zajímají hodně.