Bydlení - přestěhovat se nebo zůstat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
30.9.19 15:34

@P4ja o tom zadna. Vlastni domacnost je zaklad stastneho rodinneho zivota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.9.19 15:38
@Lumíkovec píše:
@P4ja o tom zadna. Vlastni domacnost je zaklad stastneho rodinneho zivota :lol:

Jj. Ale samozřejmě. Dřív lidi taky bydleli a spousta pořád bydlí s rodiči. To je jasné. Ale když to jde, tak si myslím, že je výhodnější být ve svém. A když k tomu jsou babičky v rozumné vzdálenosti, tak je to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
30.9.19 15:40
@Anonymní píše:
@Kotatko03 manžel do najmu nechce.. Já bych asi i klidně šla, i když to jsou zbytečně vyhozené peníze..

Zato rekonstrukce ciziho baráku, to nejsou vyhozene peníze ani nahodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.9.19 15:42
**„@nelyleia“ holky usmernily? Myslis tu jednu vulgarni pani co si poradne ani neprecetla stav a situaci autorky? Prosim nebud k smichu :D :D :D

aha, tak ono jich bylo vice? tuhle nemyslim…

Příspěvek upraven 30.09.19 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 15:44

@j.a.n.i1 barák by měl být za naky čas manžela. Kdežto být v najmu by nás nebyl nikdy.. a sousedi hned vedle..

• Citovat
  • Upravit
13197
30.9.19 15:45
@j.a.n.i1 píše:
Zato rekonstrukce ciziho baráku, to nejsou vyhozene peníze ani nahodou…
:palec: :palec: stejne tak, jako
mrhani casem, bavit se hypoteticky o koupi baraku, jako by to byl rohlik na krame :-)))

autorko, nechapu jedno, proc, kdyz ma mamka, kde bydlet, proc ma vam kupovat spolecny barak a nepujci vam na byt? proc kupovat drahy dvougeneracni dum, kam ani tak moc nechcete a neporidi mensi byt? velky dum vlastnim a mohu ti rici, je to zrout penez, jak svina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.9.19 15:46

@markytka3 no tak si bez mila zlata tu diskuzi procit znovu mas v tom evidentne gulas :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 15:49

@P4ja @Lumíkovec teta tak bydlela taky a vyhovovalo to. Každá svou domácnost.
Pořádně si o tom s mámou promluvime a uvidíme co se dá dělat. Vlastní patro je jasné, kuchyň, koupelna taky a samozřejmě vchod. Zahrada mě společná netrápí :)

• Citovat
  • Upravit
101626
30.9.19 15:50
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 barák by měl být za naky čas manžela. Kdežto být v najmu by nás nebyl nikdy.. a sousedi hned vedle..

No, evidentně jsou penize utracene a barak stale tchanuv a klidne ho může zitra prodat a nebudete mit ani penize ani kde bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.9.19 15:51
@nelyleia píše:
@markytka3 no tak si bez mila zlata tu diskuzi procit znovu mas v tom evidentne gulas :* :* :*

promin, ale pro mne jsi nezajimava osoba, abych dohledavala tva moudra :-))) proste radis holce, ze ma manzela vykopnout z bytu, ze muze, nebot tam nema trvale bydliste. :zed:

proste mi prijde hloupost bavit se hypoteticky o koupi dvojgeneracniho baraku, kdyz se muze koupit mensi byt pro startujici rodinu, autorka si vse predstavuje, jak hurvinek valku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.9.19 15:52
@Anonymní píše:
Pořádně si o tom s mámou promluvime a uvidíme co se dá dělat. Vlastní patro je jasné, kuchyň, koupelna taky a samozřejmě vchod. Zahrada mě společná netrápí :)
ja myslim ze si odpovidas sama :) udelas nejlip s tou mamou :) pokud to je s tchanem slozite a neda se s nim na nicem domluvit… jezis ja bych brala mamu na nas obrovsky barak hned 😄 😄 😄 ja ji miluju vubec by mi to nevadilo, ale maji svuj takze jsem bez sance… a jsem aspon stastna kdyz prijede a vzdy premlouvam at zustavaji na noc hihi 😄 😄 😄
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 15:53

@markytka3 protože mamka chce do baráku? Prodat svůj byt a odstěhovat se z Prahy. Nám to nabídla, ze barák pak zůstane nám. Protože za byt zaplatíme stejně jako za barák a my do bytu jit nechceme. Proto tady není varianta - přestěhovat se do bytu?-_- to ze starání o barák bude nákladné víme. Ale furt je tam výhoda než bydlet v bytě.

• Citovat
  • Upravit
21091
30.9.19 15:55
@Anonymní píše:
Pořádně si o tom s mámou promluvime a uvidíme co se dá dělat. Vlastní patro je jasné, kuchyň, koupelna taky a samozřejmě vchod. Zahrada mě společná netrápí :)

Tak evidentně chceš za maminkou, tak nemá cenu co řešit. Jen počítej s tím, že se tam nemusí cítit dobře přítel. Podobně jako ty nemusíš tchána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.9.19 15:56

@markytka3 ja bych radeji strkala prachy do neceho co bude jednou moje nez platila najem v kralikarne… to je zase muj nazor. A nezlob se na me ale jestli ty by jsi nevyhodila chlapa co by ti sahal na deti tak to mas v hlave dost vymetene… takovy chlap by mi neprekrocil prah… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 15:57

@nelyleia pro mě je to vlastně vysvobození, protože tady se stále dohadujeme o kuchyň.. :) a mamku nevidíme tak často, což mě i mrzí..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný