Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nelyleia píše:
@markytka3 @markytka3 no je evidentni ze s tim mas zkusenosti. Bobisku je mi te lito. Ja a predpokladam i pani ma jistotu v tom co dela. Ne kazdy ma rodinu na ho.no a nekde se da i domluvit sepsat smlouva o tom komu majetek bude jednou patrik atp… no diky bohu ze mam rodinu jakou mam a neokradame sea anonymce drzim pesti at vse vyjde jak ma
![]()
![]()
s maminkou to bude fajn ja bych ji tu brala hned
te naucim jedno slovo - tomu se rika zavet
a i ta ma sva specifika
urcite neprojde to, ze jeden zdedi vse a dalsi sourozenci ho.no
vzhledem k tomu, jak nyni investuji do tchanovcova a jak dopadli, nemam valne mineni o jejich dalsich pocinech, pokud si nenechaji odborne poradit ![]()
@markytka3 když tě to tedy tak moc zajímá. Máme částku do které by se barák koupil. Kolik by se brala hypotéka. Takže do dědictví půjdou i byty mých sourozenců jo? Když je ma mamka koupila? To teda nevím kde jsi sebrala. Jsem nejmladší ze sourozenců. Takže byli nejdřív sourozenci a já se stěhovala do baráku, kde žil manžel.
Fakt nevím s čím mas furt problém. Špatné vztahy v rodině? Maminka té nemá rada? Proto rejpes? -_-
@markytka3 znovu ti vysvětlím, ze barák který se koupi se napíše na mě! V tu chvíli do dědictví jde pouze mamky chata a ostatní věci ne barák! Bože to jsi tak blba???
@nelyleia děkuji
Určitě ano. Aspoň budu mít s kým dat kafe ![]()
Paní asi vadí, ze je na ten její úžasný barák sama a vše musí udělat ona ![]()
@markytka3 precti si diskuzi znovu sourozenci majetek od matky jiz dostali!!! Ted jsem doresila s partnerem a jeho ex sjm a i tam to neni jak si nektere malujou ze manzelka ma vzdy narok na pulku atd… vse muze byt take na domluve na uzaverni smluv atp. Ne jen ze segra dostane pul baraku tak ja se budu soudit a nedostane nic… ono i majetkove vyporadani nemusi byt okamzite peklo a soudy!!!
![]()
@Anonymní píše:
@markytka3 když tě to tedy tak moc zajímá. Máme částku do které by se barák koupil. Kolik by se brala hypotéka. Takže do dědictví půjdou i byty mých sourozenců jo? Když je ma mamka koupila? To teda nevím kde jsi sebrala. Jsem nejmladší ze sourozenců. Takže byli nejdřív sourozenci a já se stěhovala do baráku, kde žil manžel.
Fakt nevím s čím mas furt problém. Špatné vztahy v rodině? Maminka té nemá rada? Proto rejpes? -_-
v me rodine jsou vztahy vice jak vynikajici, o to nemej starost, je me nasi od mala vedli k financni gramotnosti… proc by meli jit byty sourozencu do dedictvi??? to snad si nemyslis nebo snad jo? v dedictvi se proste majetek utraceny za zivota nepocita, jen to, co ji pravne patri (hotovost, nemovitosti, akcie, dluhy…). zakze myslet si, ze ti notar bez vyplaceni prenecha nemovitost matky, protoze tvym sourozencum pred xx lety poridila byt?
ano, sourozenci se mohou dedicrvi vzdat ve tvuj prospech, to pak je jina
@Anonymní píše:
No asi bych to taky tak videla…
![]()
@nelyleia píše:
@markytka3 precti si diskuzi znovu sourozenci majetek od matky jiz dostali!!! Ted jsem doresila s partnerem a jeho ex sjm a i tam to neni jak si nektere malujou ze manzelka ma vzdy narok na pulku atd… vse muze byt take na domluve na uzaverni smluv atp. Ne jen ze segra dostane pul baraku tak ja se budu soudit a nedostane nic… ono i majetkove vyporadani nemusi byt okamzite peklo a soudy!!!![]()
![]()
nerozumim
reci tveho kmene, pletes si dojmy s pojmy
a pochybuji, ze zrovna ty jsi jim pravne neco vyridila, max. jsi byla u toho nebo ze by jsi byla pravnik?
a to, ze sjm, automaticky znamena pulku, tak to zrovna si myslijen prave ti fin. negramotni
Příspěvek upraven 30.09.19 v 17:54
@markytka3 ty jsi fakt asi hloupá. Po několikáté ti píšu, ze se to přepíše na mě!!! Takže to nikoho zajímat nebude. Říkám to, co tu meleš ty! Nás barák ze půjde do dědictví- blbost. Budeš náš! I psovi bych to vysvětlila rychleji!
@Anonymní píše:
@markytka3 ty jsi fakt asi hloupá. Po několikáté ti píšu, ze se to přepíše na mě!!! Takže to nikoho zajímat nebude. Říkám to, co tu meleš ty! Nás barák ze půjde do dědictví- blbost. Budeš náš! I psovi bych to vysvětlila rychleji!
no jeste ho ani nemate a uz bude vas?
ale jo, naivite se neda odporovat, napis za rok, jak si vedete, a zda tchan jeste dela problemy ![]()
Tyyjo, tu je zase chytrých lidí
… My bydlíme s našima, je to super. Máme ve velkém domě každý svoji domácnost. Vlastní vchod, společné prostory jako zahrada, dílna… Je to super, já osobně bych neměnila a určitě se toho neboj. Barák taky není náš, je sice v řešení, ale momentálně investujeme obrovské peníze „do cizího“ a vše je ošetřené smlouvou a směnkou. Všechno jde, když se chce, od toho jsou právníci
… Ale tady si někteří asi myslím, že sežrali šalamounovo ho*no ![]()
@markytka3 zase chytrá slecinka, co si našla bohatého muže. Jdi radši dělat večeři a nestarej se.
@markytka3 propo kde beres jistotu ze byty ktere jeji mama nakoupila maji ve vlastnictvi jeji sourozenci??? Zatim to muze stale byt majetek matky… ver ze o tom vim vic nez dost… no a ted uz vazne jdu se venovat memu krasnemu a uzasnemu muzi takze hezky vecer ![]()
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 když bude barák napsaný na mě tak proč by měl jít do dědictví?ano až ho splatí, což tedy budou tři roky.
Protože na tebe napsaný není a minimálně prozatím nebude, takže do dědictví půjde. A tvrdit, že bude splacený za 3 roky, když ještě ani netušíte, co budete kupovat, jo to je opravdu věrohodná informace.