Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nelyleia píše:
@markytka3 ja bych radeji strkala prachy do neceho co bude jednou moje nez platila najem v kralikarne… to je zase muj nazor. A nezlob se na me ale jestli ty by jsi nevyhodila chlapa co by ti sahal na deti tak to mas v hlave dost vymetene… takovy chlap by mi neprekrocil prah…![]()
![]()
jezis, ty jsi natvrdle stvoreni
oni ted strkaji
penize do ciziho, mamince taky budou davat do ciziho, co to je pravni pojem - " co jednou bude moje"??? ten neznam. myslis, ze kdyby doslo na dedicke rizeni, zakladatelce by stacilo rici „ale maminka slibovala, ze nam dum bekdy da“ a lup, ostatni dedici by byli vyskrnuti?
dokud na ne nemovitost nebude napsana, nikde nemaji pravni jistotu, ze to jednou bude jijech. ntb. vyhodit chlapa, co ti saha na deti, pravne sama od sebe fakt nemuzes
myslim, ze se ti to tam holky snazily vysvetlit, ale koukam marne. vis, zijeme v pravnim state a plati zde urcite zakony (dedictvi, sjm apod.) je treba se ridit ![]()
@markytka3 a kdo říká, ze barák se nenapíše rovnou na nás? To jsem tady vůbec neuvedla, tak nevím co furt děláš chytrou! U mamky mám jistotu bydlení. A barák by do dědictví nešel, už proto ze sourozenci mají své byty, které jim mamka koupila ve stejné hodnotě jako barák. U manžela by šel barák a pozemky napůl s jeho sestrou.
@Anonymní píše:
@markytka3 a kdo říká, ze barák se nenapíše rovnou na nás? To jsem tady vůbec neuvedla, tak nevím co furt děláš chytrou! U mamky mám jistotu bydlení. A barák by do dědictví nešel, už proto ze sourozenci mají své byty, které jim mamka koupila ve stejné hodnotě jako barák. U manžela by šel barák a pozemky napůl s jeho sestrou.
Ale uváděla, že až ho splatí, tak ho napíše na Vás… tak nekecej, plus to, že by do dědictví barák nešel je taky pěkná pitomost.
@j.a.n.i1 když bude barák napsaný na mě tak proč by měl jít do dědictví?
ano až ho splatí, což tedy budou tři roky.
@markytka3 predpokladam ze sepisou nejakou smlouvu kdyz pujdou zit a strkat penize do majetku kde bude zit i jejich matka. A vyhodit chlapa z baraku kde nema ani trvale ani to neni majetek jeho manzelky muze… natvrdlost si nech od cesty… s Vama je to marne… koncim protoze mam na starost mnohem milejsi veci nez tady ztracet cas s nekym jako jste vy pani chytre
![]()
@Anonymní píše:
no vzhledem k tomu, ze jsi psala neco o hypotece na mamku, tak prepis na vas by sel asi tezko
no hlavne, ze mate vse domyslene
vzhledem k tomu, jak jste dopadli s bydlenim u tchana, kde jste si „taky mysleli“… tak si „myslete“ i dal a budte vdecni, ze mate kde hlavu slozit… nez se do neceho pustite, radim zlepsete si svoji financni gramotnost ![]()
Příspěvek upraven 30.09.19 v 17:19
@markytka3 a propo nevim jak hrozne vztahy mas ty. Ale me by teda moje vlastni matka takhle nikdy nevysachovala z majetku… jestli Tebe jo a bala by jsi se do toho jit, tak mi te je uprime moc lito smutne rodinne vztahy ![]()
@markytka3 až mamka doplatí hypotéku, tak se to napíše na mě. Což můžou být třeba tři roky zejo. Ještě něco?
@nelyleia píše:
@markytka3 a propo nevim jak hrozne vztahy mas ty. Ale me by teda moje vlastni matka takhle nikdy nevysachovala z majetku… jestli Tebe jo a bala by jsi se do toho jit, tak mi te je uprime moc lito smutne rodinne vztahy
co to jako placas? jake vysachovani z majetku??? mas alespon elementarni predstavu jak funguje pravne dedicke rizeni?
![]()
@Anonymní píše:
@markytka3 až mamka doplatí hypotéku, tak se to napíše na mě. Což můžou být třeba tři roky zejo. Ještě něco?
muze i rok, ale klido i 30 let, na cem zalezi jiste je ti jasne
![]()
@Anonymní píše:. A barák by do dědictví nešel, už proto ze sourozenci mají své byty, které jim mamka koupila ve stejné hodnotě jako barák.
o tomhle jsi fakt presvedcena??? tohle ti rekl kdo? ![]()
@Anonymní píše:
@markytka3 na výši hypotéky, měsíční splatce?
Hrozně chytrá jsi viď?
no vzhledem k tomu, ze ani nemate vybranou nemovitost, uz ted vys, ze ji mamka splati za 3 roky. ale vlastne je to jedno, vzdyt by dle tebe do dedictvi ani nesel bo
mamka uz koupila byty sourozencum
hele, tvym sourozencum
koupila byty za xx milionu a tebe necha zit v dome s tchanem
v koupelne??? vas nebere stejnou
mirou?
@markytka3 @markytka3 no je evidentni ze s tim mas zkusenosti. Bobisku je mi te lito. Ja a predpokladam i pani ma jistotu v tom co dela. Ne kazdy ma rodinu na ho.no a nekde se da i domluvit sepsat smlouva o tom komu majetek bude jednou patrik atp… no diky bohu ze mam rodinu jakou mam a neokradame se
a anonymce drzim pesti at vse vyjde jak ma
s maminkou to bude fajn ja bych ji tu brala hned ![]()
@P4ja právě proto jsem to teď nechala na manželi. Dala jsem navrh, pro a proti a ze se musí sám rozhodnout. On se svým tátou od mala nevychází. Jeho táta hodně pije, a neumí nic řešit v klidu. Manželi jen dávat příkazy, ale slovo “prosím” od nej neslyšel hodně dlouho.. ale ohledně stěhování na nej netlačím