Bydlení s přítelem a jeho mamkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77421
10.11.24 16:02
@Primat17780 píše: Více

ehm, tak nevím, učňák je do 18, a gympl do 19 - ve dvaceti asi už opravdu byli každý jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6695
10.11.24 16:03
@stinga píše: Více

Jasný, hlavně člověk je rád pán domu, když jsme začínali, měla jsem radost i z blbých hrnků z pepca za pár korun, vše jsem budovala od začátku. Začali jsme v holobytě s matracemi na podlaze :D Já student, manžel pracující. V tom „svém“ jsem si mohla třeba pořídit mazlíčka, mohla jsem mít otevřené dveře na záchodě a mohla jsem třeba chodit nahatá, když jsem chtěla. Ono pořád šuxat potichu, protože je vedle jeho máma, před kterou chci zachovat dekorum zní jako vrchol blaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
@Temnástranasíly píše: Více

Prosím tě, reagovala jsem na to, jak si v nájmu šetřit na vlastní bydlení. To prostě z průměrného platu dnes nejde. A kdo ví, jestli ho ten kluk má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221

@stinga na některých je i maturitní nástavba 🙂 A jak je vidět z mojí zkušenosti, ne vždycky je každý jinde kvůli vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
10.11.24 16:06

Dulezite je, abys tohle, co jsi sem napsala komunikovala nejdriv se svym pritelem, takze vi, co vse se ti nelibi a jaka byla jeho reakce na to?

Nesedte furt o vikendech jak pipky u nej doma proboha! Jste mladi, udelejte si nekam vylet, vezmi ho obcas na vikend i k vasim, jedte spolu nekam na prodl. vikend anebo at na vikend on prijede za tebou kde studujes, nekde si tam levne muzete pronajmout pokoj a poznavat spolu tve studijni mesto ci tam jit s tvymi spoluzaky nekam do santanu, za kulturou… :roll:

O ty jeho reci o „vasem“ domku… kolik uz ma mega nasporovano a ty taky, abys mohla byt rovnocennou majitelkou trebas pulky domu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6695
10.11.24 16:06

Holčina měla rok vztah na dálku, to je už teda dost dlouhá doba na šanci budovat reálný vztah, s manželem jsme to tak měli taky (jiné kontinenty a stěhovali jsme se přes ně) a jakmile jsme byli oba v ČR, tak přestože jsem byla jen student s půl úvazkem, šli jsme k sobě, protože člověk už chce mít vztah. A to mi bylo blbých dvacet, na spaní u jeho rodičů o víkendech bych chytla záchvat smíchu. (A to tam s dítětem teď spím jednou měsíčně dobrovolně, ať mají vnouče k dispozici.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6695
10.11.24 16:08
@princess.consuela píše: Více

Ano a když mi bylo cca jako zakladatelce, tak jsem měla kuloví a museli jsme to nějak udělat. Na byt jsme nešetřili ze dvou super mezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
10.11.24 16:09
@Parfem_z_hadovky píše: Více

A co takhle spolubydleni? Trebas dvojpokojak a jedrn pokoj by si pronajali oni dva. Mozna dnes levnejsi varianta, nez si plati ona kolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
10.11.24 16:11
@Venetia píše: Více

Tak nemuselo by. Pokud chce slečna bydlet již samostatně je třeba si na to také vydělat. On rozdíl koleje versus garsonka s přítelem není zas tak velký.
Ale souhlasím, že před společným sestěhováním by chtělo se to lépe poznat. A zjistit jak dotyčný funguje i mimo zdi maminky bytu.

Příspěvek upraven 10.11.24 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.24 16:11

Zakladatelko nebude se ti to líbit ale napíšu ti jednu věc TOLERANCE. Než jsme dodělali barák taky jsme byli u tchanovců. A budeš se divit, ale byli a jsme naprosto v pohodě. A že si chce přítele maminka povídat? To je jako špatně? My jsme společně všichni 4 jezdili na výlety, pracovat na barák, večer jsme si povídali klidně několik hodin. A i když už jsme dávno odstěhovaní klidně jedeme společně na dovču.
Pokud nejsi schopná alespoň nejmenší meze tolerance, bude asi nejlepší se přestěhovat do nájmu … Snad tam budeš spokojená

• Citovat
  • Upravit
5683
10.11.24 16:16
@Noelia_Z píše: Více
:mrgreen:
„… a mamka se tak stará a třeba i vaří a nakupuje pro oba.“

8o 8o hruzna to predstava pro me jako matku :mrgreen: Takhle tedy NIKDY :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
10.11.24 16:18

Najdi si studentský privát a o víkendu tam může jezdit on za tebou, možná budete mít i úplně volný kvartýr, když ostatní študáci odjedou na víkend nebo na prázdniny domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.24 16:19

.

Příspěvek upraven 11.11.24 v 07:27

• Citovat
  • Upravit
56282
10.11.24 16:20
@Anonymní píše: Více

Tak musíš mít své bydlení. Co na tom nechápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.24 16:23

.

Příspěvek upraven 11.11.24 v 07:28

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie