Bydlení v bytě od RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kiloka
28.12.13 20:01
@martina.se píše:
A mmchdm, dřív mělo RPG jasnou podmínku - doloži smlouvu o zaměstnání, nebo doložit, že člověk bere hmotnou, veškeré doplatky na bydlení. A smlouva byla koncipovaná tak, že si prachy za bydlení strhávali oni přímo z doloženého zaměstnání, nebo přímo z úřadu. Tohle bylo před 4mi lety, kdy jsem sháněla byt a RPG bylo jedním z uvažovaných. Naštěstí jsem sehnala jinak. :think:

Nyní chtějí potvrzení o příjmu :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
28.12.13 20:02
@kiloka píše:
Nyní chtějí potvrzení o příjmu :palec:

takže to bude asi taky platit :think: jako teď fakt nevím. Ex mého přítele si od nich právě pořídila „fajné“ bydlení. No neskutečné. Nechápu a nikdy nepochopím, proč si vzala tak drahé bydlení, navíc v „super“ lokalitě :zed: a to měla vlastní družstevní byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 20:46
@martina.se píše:
takže to bude asi taky platit :think: jako teď fakt nevím. Ex mého přítele si od nich právě pořídila „fajné“ bydlení. No neskutečné. Nechápu a nikdy nepochopím, proč si vzala tak drahé bydlení, navíc v „super“ lokalitě :zed: a to měla vlastní družstevní byt :nevim:

:zed: Některé lidi nepochopím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11560
28.12.13 20:59

@martina.se ja mam dve kamaradky, ktere mely byty ve vlastnictvi a prodaly je a sly bydlet do RPG.Pry, aby se zbavily dluhu.Pro me totalni hloupost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 21:43
@Lenule213 píše:
@martina.se ja mam dve kamaradky, ktere mely byty ve vlastnictvi a prodaly je a sly bydlet do RPG.Pry, aby se zbavily dluhu.Pro me totalni hloupost :zed:

pro mě to samé. Měla byt v hodnotě téměř 800 tis, super lokalita, vše dostupné.. no chlap řádil jak tajfun, když to zjistil - bo jí byt nechal kvůli dětem a takhle to dopadlo :pocitac: prostě neskutečný.. a to prostředí, to by jeden :poblion:, ty domky taky pěknej hnus, do školy dojíždění atd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
28.12.13 22:19

Nechápu, že se někdo vzdá vlastního bydlení a jde do nájmu :roll: V důchodu budou brečet, že nemají ani na nájem a to mohli mít vlastní :roll: Zas tak super mi ty ceny tedy RPG nepřijdou - SPÍŠ NAOPAK 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.3.14 16:05

V každé obci jsou cigánská gheta :roll: To by podle vás musela být Ostrava jen o cigánech. V Porubě je to třeba Dělnická, ale ostatní je v klidu. Regulované nájemné je jen u nájemníků, kteří již několik let bydlí v bytě rpg. Noví nájemníci už to tak nemají, čili nějaké zvyšování o 500 fakt nehrozí. Já bydlím v rpg bytě rok a nyní zvýšili nájem o 60kč na zálohách. Jinak za 2plus1 53m2 platím za 3 lidi 7500 bez el a plynu. Bydlení máme dle mého asi na nejlepším místě v Porubě. Velkou výhodou bydlení je možnost TP a dlouhodobý pronájem. Co je velkou nevýhodou je to, že jsou to s…ě. Podmínky: doložení příjmu, kauce, ad. poplatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.8.14 13:40

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Chci se odstěhovat z nájmu RPG a pořídit něco vlastního. S bývalým manželem jsme do nájemního bytu něco málo vrazili ze svých vlastních prostředků (podlahy, kuchyň, malování). Proto by mě zajímalo, zda nemá některá z vás zkušenost s vrácením bytu společnosti RPG. Je mi jasné, že náklady vynaložené do úpravy bytu mi nevrátí, rekonstrukce byla vlastníkem schválená, tak problém by s tím mít neměli. Spíše by mě zajímalo, zda není možnost kontaktovat případné zájemce o byt RPG a domluvit se na předání. Chtěla bych zkustit se domluvit se zájemcem na možném částečném proplacení prací (přece jen za zkoušku nic nedám a nechce se mi vracet byt jen tak). Děkuji za jakékoli postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
22.8.14 13:46

Můžete se pokusit, ale moc nadějí bych do toho nevkládala. Bytů RPG je přebytek, kdo může, utíká od nich pryč a uvolněné byty (alespoň v naší lokalitě) RPG často pronajímá sociálním případům, těm přemrštěné nájmy proplatí stát, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.8.14 13:50

Já jenom vím, že babička musela všechno vracet do původního stavu. A její sousedi museli sundat i plovoučku, kterou si dali do celého bytu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.8.14 13:50

@blecha72 No právě, už mě to přestává bavit. Jsem dlouholetý nájemník (cca 6 let) a každý rok se to zvedá. Už jsem opravdu na částce za kterou bych utáhla byt na hypotéku. Tak to balím. Krom toho mě i děsí skladba sousedů /jak píšeš, zanedlouho to budou samí nepřizpůsobiví :? )
Jen bych se chtěla pokusit aspoň trochu vykompenzovat to zůtulnění současného bytu a případěn z toho financovat nový /můj/ byt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.8.14 13:51

@Teruna000 8o 8o 8o 8o :roll: :zed: :zed: No mě picne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.8.14 13:55

@baracudas a ještě teda, že teta musela zazdít i výklenek, co si udělali z obýváku do kuchyně a dát tam zpátky původní dveře, které tam byly a to babička musela taky. Já to nechápu, měla je 15 let ve sklepě, byly hnusné už kdysi a loni když se stěhovala, tak je tam prostě chtěli vrátit. Mohla si vzít kuchyň, protože byla nová a proto, že tím nahradila tu plechovou původní, která už neodpovídala tabulkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
22.8.14 13:56

@Teruna000 Ale baracudas píše, že na vše mají povolení. Taky vím o lidech, co sháněli 30 let staré dveře, aby mohli odevzdat původní, stěny na bílo, kámoška raději zaplatila nějaké prachy, aby to nemusela dělat. Nejlepší je, že pak RPG naskočí a ty čerstvě namalované stěny rozvrtá, mění elektřinu, odpady… Komedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.8.14 13:57

@blecha72 já nevím, jak to chodí, jenom se dělím o zkušenosti. :nevim: vím, že se strašně nadřeli. :zed: je to postavené na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí