Bydlení v jedné domácnosti

Anonymní
7.3.15 18:17

Bydleni v jedne domacnosti

Ahoj, prosim o anonymitu…jsemsi jista, ze nekdo me hned odsoudi za to, ze proste nejsem vdecna, ale musim se tu vypovidat.. Trebami nekdo i poradi, za coz budu rada. Bydlim s pritelem a dcerou v dome, ktery dostal pritel od dedy. Bydli tedy s nami.. Mam s nim v posledni dobe porad problem, porad mi neco vadi, proste ho uz pomalu nesnesu. Hned napisu proc. Je mu 65 coz je mi fuk, taky mam prarodice ale takovi jako on, nejsou.. Stari lide mi nevadi, jen proste on.. Tak zacnu. Vubec neni cistotny, koupat se chodi jedenkrat mesicne, nekdy ani to ne, chodi ve spinavych vecech, a to opravdu spinavych, je mu to fuk. Zkousela jsem i s pritelem ho,,naucit,, aspon te zakladni hygiene, dali mu rucnik a ciste pradlo chystali na postel.. Trenky od vykalu skovaval pod postel.. On ma totiz permamentne prujem, chodi na velkou klidne 5× denne i vickrat a to tak, ze necha zachod od vykalu spinavy takze chodim porad myt toaletu, nemuzu tam pomalu posadit dite.. Vareni.. Neustale ceka, az mu neco dam k jidlu ano varim denne a reknu mu at se jde najist ale nejde, musim tedy jidlo mu donest nebo dat pred nej. chodi kontrolovat po par minutach zda je vareno. Nebo dojde z wc neumeje si ruce a podava synovi spek. Zakazala jsem mu to. Myt ruce jsem ho jeste nevidela. Kdyby jste videli ten pokoj, nikdy nevetra.. v posteli spi v obleceni, v tom, co nosi 14dni..postel uplne cerna.. Jsem z toho zoufala, malovali jsme, a on jde, poskrabe si zada o stenu, stena zase cerna.. jsem z toho uz na nervy.. jen uklizim, peru mu tajne, pucuju toaletu.. Denne i 5×.. jsem z toho unavena neskutecne. vsude od neho spina. doma chodi v botech, ted uz teda ne, ale bylo to s nim driv jeste horsi.. ma potrebu shromazdovat veci, hromadi se to tu vzdycky neco s pritelem vyhodime, protoze jak tu jinak s ditetem zit.. Taky jsme mu rekli, at navstivi dr s tim prujdem, ale vubec.. je to hrozne.. co s tim mam delat..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
7.3.15 18:23

Odstěhovat se nebo to dál snášet. Pochybuji, že seniora nějak předěláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.3.15 18:24

Nejdříve jsem si myslela, že příteli je 65…

Nuže, žijete se starým pánem v jedné domácnosti. Rada je taková, buď to budete akceptovat, nebo se odstěhujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.3.15 18:26

Nikdy před tím, než jste se nastěhovali, jsi v domě starého pána nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
7.3.15 18:28

Bydlíš s přítelem a dcerou a špek podává synovy?
Poškrábe si záda o stěnu a je zase černá-on je tak špinavý? To snad ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

Z toho by mě kleplo.. Je to sice přítelův děděček, ale i příteli to přece musí vadit. Nejlepší by bylo sednout si spolu s dědou i přítelem a vyříkat si všechno, co vám vadí. Vzhledem k tomu, že tě děda chodí kontrolovat, zda vaříš, tak asi je normálně pohyblivý a může se o sebe starat a uklízet po sobě (vždyť v domě s ním žije i dítě).
Tohle je prostě hnus.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606

Ahoj, s tim bohuzel nic neudelas, bydlite v jeho „chlivku“ a pokud je s prominutim takove cune, tak ho tezko prevychovas. Odstehovat se nechcete? Mmch. Kolik vas tam bydli. Ty, pritel, dcerka, deda a jeho syn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.3.15 18:29

Vratit mu dar a zit svuj zivot nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.3.15 18:29

No a nebo se teda odstěhovat.. když to nepůjde jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
7.3.15 18:30

Dědeček bydlí s Vámi v bytě nebo má vlastní byt ve společném domě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.3.15 18:33

Určitě bych si našla své bydlení. Bud sama, nebo s přítelem. Nebyla bych tam ani den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.3.15 18:34

:? Dům vám nevadí, ale děda jo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.3.15 18:34
@Bibi239 píše:
Vratit mu dar a zit svuj zivot nekde jinde.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 18:36

Pardon ted to vidim napsala jsem to na začátku nesrozumitelne. Bydlime tu ja pritel a syn s dcerou. Ano je tak špinavý.. bohužel, jak jsem psala, nemeni si oblečení 14 dni i vice, a v něm dokonce spí.. Musim mu,,ukrást,, veci abych je mohla vyprat, jemu je uplne jedno jak chodi. Pohyblivý je, nema problémy, proto jsme chtěli, aby alespoň základní hygienu prováděl ale jak jsem psala, bez úspěchu. Když přišla návštěva, ptali se jestli se nekdy koupe prostěprostě všicvšichni okolo to vidí, někdy je to ostuda

• Citovat
  • Upravit
29577
7.3.15 18:36

Ten průjem může být problém-nedejbože rakovina. Snažte se ho nechat prohnat přes lékaře, to ostatní nekomentuju, je to zbytečné-je starý, zažité zvyky, které nezlomíte.
Bud´ se odstěhujte, nebo řešte.
Každopádně ty, jako přítelkyně, ne manželka nemáš žádná práva na dům, děláš tam vola, nevím, jestli by mi to stálo za to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová