Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nas zasitovani VLASTNIHO pozemku pred vice ne 10 lety vyslo asi na 100 tisic, nejdrazsi byla kanalizace. Kdybych nasla blazna, ktery by mi platil najem za pozemek a jeste ho nechal na vlastni naklady zasitovat ![]()
@matkabagristy píše:
Nas zasitovani VLASTNIHO pozemku pred vice ne 10 lety vyslo asi na 100 tisic, nejdrazsi byla kanalizace. Kdybych nasla blazna, ktery by mi platil najem za pozemek a jeste ho nechal na vlastni naklady zasitovat
Vid, to je sen. Ja bych potrebovala „jen“ vodu a kanalizaci, zbytek tam je. Najdu takoveho?
ani najem pak chtit nebudu
@matkabagristy píše:
Nas zasitovani VLASTNIHO pozemku pred vice ne 10 lety vyslo asi na 100 tisic, nejdrazsi byla kanalizace. Kdybych nasla blazna, ktery by mi platil najem za pozemek a jeste ho nechal na vlastni naklady zasitovat
Před cca 15 lety jsme vodu a elektriku pro provozovnu a barák /délka přípojek cca 380m/ zvládli zhruba za 60 tisíc… ![]()
@bse.pedro píše:
Před cca 15 lety jsme vodu a elektriku pro provozovnu a barák /délka přípojek cca 380m/ zvládli zhruba za 60 tisíc…
To si hodny, ze jsi domacimu zavedl vodu. Nosis mu i svoje vlastnorucne uvarene dobrutky?
@matkabagristy píše:
To si hodny, ze jsi domacimu zavedl vodu. Nosis mu i svoje vlastnorucne uvarene dobrutky?
Ne, nenosím… Můj domácí je ho.vado a je tlustej jako prase… Navíc je to flákač, kterej furt jen sedí u PC a emimina…
Proto prosím o zachování anonymity nebo smazat… ![]()
@maja45 píše:
On umí číst, ale zdá se, že ty nerozumíš, co je v tom inzerátu psáno…Fakt se tě snažím pochopit, ale stále mám větší pocit, že v tvém případě platí " Že zoufalé ženy dělají zoufalé činy"…
Tak ano, muset odejít od muže, když s ním má člověk děti, zoufale je vždy samo o sobě.
Ale rozhodně nevidím žádné zoufalství žít v mobilheimu a o tom je tady řeč
@Anonymní píše:
Tak ano, muset odejít od muže, když s ním má člověk děti, zoufale je vždy samo o sobě.
Ale rozhodně nevidím žádné zoufalství žít v mobilheimu a o tom je tady řeč
Ale on tu taky nikdo netvrdí, že žít v mobilheimu je zoufalé… jen je zoufalé, jak si to představuješ ty.
@Konnny píše:
Pisou, ze chata neni urcena k trvalemu bydleni, to musi mit duvod…vetsinou se pise, ze chatu lze vyuzivat celorocne. Jinak je pekna.
Po důkladném přečtení, chybí sprcha, bojler totiž. Ale to je právě to, že proč bych si jako nemohla zkusit sehnat nějakou chatku se zahrádkou, která by i vyšla levněji s velkou pravděpodobností, než byt někde v paneláku, když jsem ochotná přistoupit na menší komfort ( třeba že budu muset přikládat do kamen, mít mini koupelnu, aj aj nebo něco málo dodělat přidělat ) samozřejmě beze sprchy to je průšvih ale člověk by to prostě musel vidět foto zevnitř a hlavně adresu navštívit.
@j.a.n.i1 píše:
Ale on tu taky nikdo netvrdí, že žít v mobilheimu je zoufalé… jen je zoufalé, jak si to představuješ ty.
Nemyslím si, že je zoufalé zmapovat různé možnosti. A ano, ze začátku tu nastal bombardung hlavně ohledně mobilheim coby sockovske zoufale bydlení bez základních hygienických potřeb atd takže reaguji ještě i na to konto.
@Anonymní píše:
Po důkladném přečtení, chybí sprcha, bojler totiž. Ale to je právě to, že proč bych si jako nemohla zkusit sehnat nějakou chatku se zahrádkou, která by i vyšla levněji s velkou pravděpodobností, než byt někde v paneláku, když jsem ochotná přistoupit na menší komfort ( třeba že budu muset přikládat do kamen, mít mini koupelnu, aj aj nebo něco málo dodělat přidělat ) samozřejmě beze sprchy to je průšvih ale člověk by to prostě musel vidět foto zevnitř a hlavně adresu navštívit.
Ale vzdyt jo, kdybys nasla chatku s vyresenou vodou, sprchou, pranim pradla, zateplenou na zimu, proc ne U nas v chatove osade tak žijí trvale jedni lidi s vnoucetem v pestounske peci. Tedy v dobe mrazu se tak na tyden vraceji do bytu, zamrzne jim voda. A chata je pomerne velka…Musis brat v potaz, aby byla rozumne dostupna skolka a nejake zamestnani.
@Anonymní píše:
ta sprcha tam neni, protoze tam neni zavedena voda, pro tebe zadny problem ![]()
@topazio píše:
Co tu píše, tak je v totálním sociálním dně. Měla by se vzpamatovat, jít do malého bytu, dát děti do školky a jít pracovat. Než chtít ždímat stát, který by jí přispěl na MH.
Jo? Roční dítě do školky? Ty… Sociální dno. Aby se ti taky náhodou nestalo pak, že v nouzi budeš jednou ty. Ale ty držíš neotřesitelně pevně otěže svýho života viď..
@Konnny píše:
Ale vzdyt jo, kdybys nasla chatku s vyresenou vodou, sprchou, pranim pradla, zateplenou na zimu, proc ne U nas v chatove osade tak žijí trvale jedni lidi s vnoucetem v pestounske peci. Tedy v dobe mrazu se tak na tyden vraceji do bytu, zamrzne jim voda. A chata je pomerne velka…Musis brat v potaz, aby byla rozumne dostupna skolka a nejake zamestnani.
Ano to v potaz beru. Školka, aspoň u nás, ve městech problém. Naopak na vesnicích volná místa. Práci dělám z domu s občasným dojížděním do Prahy. Těch chaticek jsem pár prošla osobně, v naprosté většině tam chybí jedno z toho buď elektřina, voda, topení. Ale i tak myslím, že šance, byť mala, na celoroční obyvatelnost u některých je.
@matkabagristy píše:
ta sprcha tam neni, protoze tam neni zavedena voda, pro tebe zadny problem
Je tam studna.
@Anonymní píše:
Je tam studna.
no tak parkrat kopnes do zeme, stejne jako sis to vymyslela s tou elektrinou. Chces bydlet na nezasitovanem pozemku, ale studna je problem ![]()