Bydlíte na samotě? Bojíte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.13 20:43

No já pořád bojím bojím uprchlých věznů, psychopatů, někoho kdo by si nás vyhlédl a mohl si myslet, že u nás toho hodně najde…asi mám přehnaný strach, i když ve velkém baráku sama s dětma…koho se dovolám.

• Citovat
  • Upravit
31287
11.1.13 20:48

Ono se leckdy nedovoláš pomoci ani uprostřed sídliště, a jak už tu bylo řečeno…
spousta kamarádů se mě ptá, jestli se nebojím chodit potmě domů…a já jim odpovídám, že zrovna na mě tu celý den a noc určitě někdo čeká za bukem, až půjdu okolo… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
11.1.13 20:48
@Mar__tanka1983 píše:
Tchýně mi dokonce nadává, ať se zamykám a já jí říkám, že pokud nás bude chtít někdo vykrást, tak stačí hodit šutrák do okna, které je nízko nad zemí…

V jednom městě cca 15km od nás, vykradli během 2 nocí zoději 5 domů, patrové, všechno osazenstvo spalo nahoře a dole se vesele bralo. 8o Nechápu, že je to nevzbudilo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
11.1.13 20:50

Bydleli jsme v lese v malinké osadě. V zimě jen já sama, v létě pak i lufťáci.
Nebála jsem se.
Do té doby, než jsem se dozvěděla, že jeden rok před Velikonoci se do jedné chalupy nastěhoval nějaký návštěvník. Bydlel tam asi týden. Vůbec nechápu, chodila jsem kolem venčit psy, ale stopy ve sněhu nebyly :nevim:
Jednu zimu jsem tam musela být úplně sama, manžel musel být na jiné nemovitosti, kde měl vybavenou dílnu a zrovna vybouraná okna -dávala se mříž proti zlodějům neb to tam už jednou vykradli. Člověk si ale zvykne

Víc jsem se paradoxně bála v paneláku na sídlišti než jsem se odstěhovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Bydlíme v centru města a též se bojím, naproti baráku máme kulturák, kde se pořádají diskotéky, z jedné strany ulice hospoda, z druhé strany byl bar, kde se scházeli zřejmě feťáci (manžel viděl jednou 2 stříkačky v naší popelnici :cert: ) naštěstí už tu humásru z automatama, kde se scházel odpad zavřeli a nedaří se jim to pronajmout, že chtějí vysoký nájem hurááá :dance:. A ve městě je celkem dost Romů, sice tam kde žijeme jsou klidnější, bordel dělá omladina :cert:
ale když je manžel na noční a jsem tu jen z děckama tak mi to příjemné není a prostě se bojím :roll:.

Jo a to bydlím v klidnější části města :pankac: :pankac: :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 11.01.13 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200

Tak my bydlíme úplně mimo vesnici a ve zkrachovalé usedlosti s prasečákem. Navíc u silnice, kde před asi 7mi lety podřezal jeden chlap holčinu asi 16 let. Už si to moc nepamatuju. No a bojim se tu hrozně. Večer vůbec nechodím ven a jsem zamčená na dva západy. Někdy to tady je fakt mazec hlavně když fouká vítr. Naštěstí jsou ve vedlejším bytě tchánovci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.1.13 20:55
@Mar__tanka1983 píše:
Ono se leckdy nedovoláš pomoci ani uprostřed sídliště, a jak už tu bylo řečeno…
spousta kamarádů se mě ptá, jestli se nebojím chodit potmě domů…a já jim odpovídám, že zrovna na mě tu celý den a noc určitě někdo čeká za bukem, až půjdu okolo… :roll: :mrgreen:

Jojo. Jestli se tady večer u nás něčeho bojim, tak to jsou divoký prasata, který chodí cca 100 m od domů. Jedou jsem taky šla potmě, mráz praštěl, mlha, a za mnou po afaltu klap klap klap… pak to začalo štěkat… srnec. To jsem teda byla fakt posr… od tý doby vim, že když to klape a štěká, tak je to dobrý. Průšvih je, když „to“ neslyším. Mimochodem, prasata funí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 20:55

@Nathalka01 ty bláho, to bych se zbláznila :-O ale máš tam alespoň ještě někoho.

• Citovat
  • Upravit
10568
11.1.13 20:57

Ja na samote nebydlim, ale tchyne ano, vyhovuje ji to, akorad pred lety, je chtel nekdo vyloupi a zlodej vzal na tchyni nuz ale nakonec to dobre dopadlo, ja bych na samote byt nemohla bych mela hrozny strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.1.13 20:58
@Anonymní píše:
@Nathalka01 ty bláho, to bych se zbláznila :-O ale máš tam alespoň ještě někoho.

Jj bydlet tady úplně samy tak bych to asi taky nedala. Přítel si to tak nebere bydlí tady od narození a nebojí se. Zato já jsem po*raná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 20:59
  • Citovat
  • Upravit
7907
11.1.13 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj všem, bydlíte některá v domě třeba na konmci vsi, nebo stranou a jste někdy sami v noci s dětmi? Mne něco podobného čeká a asi se pos… strachem. Hlavně dnes a denně slyším ve zprávách hrůzy o kriminalitzě a co se vše děje…

Závidíííím. To by se mi líbilo. Já setak nějak nebojím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 21:02

Bydlíme na polosamotě, strach občas mám. Máme tři psy, z toho jednoho baskervila, tak alespoň nějaký pocit bezpečí je. O zbrojáku uvažuju už celkem dlouho, jen se k tomu nemůžu odhodlat. Kdyby šlo o mě, tak nevím jestli bych zbraň použila, ale kdyby chtěl někdo šáhnout na děcka, tak bych asi byla schopná někoho zabít :think: Už se vidím, jak s dnešními zákony sedím v base, kvůli nepřiměřené sebeobraně :|

• Citovat
  • Upravit
5635
11.1.13 21:12

Bydlim na samem konci vesnice, pred sebou mam jen par sousedu a jinak za sebou uz jen pole a lesy. Obcas se stane, ze jsem tu sama, kdyz jde treba manzel na nejaky flam a to si nechavam na chodbe svitit v noci :).Bojim se strasne, pamatuji si, ze kdyz jsme se sem nastehovali, tak prvni zimu jel manzel na sluzebni cestu a hned prvni vecer se sem prihnala hrozna snehova vanice a elektrarna vypla proud. Sedela jsem v loznici a brecela, ze se bojim.No,jak male dite…
Stehovali jsme se z Phy a panelaku, dlouho jsem si zvykala tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.1.13 21:23

Ja nebydlim na konci vesnice, spise tak nejak ve stredu, kazdopadne se bojim i tak :lol: doporucuji dat VELKEHO PSA do baraku(nejlepe dva)zamknout branku, branu, hlavni dvere, chodbove dvere a i vsechny dalsi :lol: a jit spat v osm vecer a prikryt se az po bradu, rano uz je to v pohode :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová