Bylo to o fous...

9997
12.2.15 15:58

Bylo to o fous...

Ahoj holky,
jela jsem takhle před týdnem večer domů z práce. Na jedné klidné křižovatce hodila blinkr do leva a začala odbočovat. Najednou se kolem mě přehnal šílenou rychlostí osobák z leva, bylo to doslova o milimetr, o setinu v vteřiny, prostě o fous. Kretén :cert: Buď a nebo. Všechno nebo nic. Auto nemá ani škrábnutí, mohla jsem být mrtvá na místě…občas se tyhle věci stávají. Co vám? Zavzpomínejte, kdy jste se znovu narodily… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
12.2.15 16:00

Z p.dele klika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
12.2.15 16:03

@Paoloska muj muz se podruhe narodil vcera.
Pracovne obcas musi jet na arealy, vcera nic v planu nemel, ale rikal si, ze zajede do servisniho strediska cca 400m od jeho kancelare. Vyjede autem, chce zabrzdit a pedalnse absolutne zasekl a auto jelo dal - nastesti jel pomalu, takze auto se zastavilo - pry selhal posilovac brzd :-(
Predstava, ze by na to stredisko nejel a jel by pak az domu - jezdi po Prazskym okruhu - brrrr…

• Citovat
  • Upravit
72725

@Paoloska buď ráda, že tak :palec:.. takových situací jsem zažila mraky. Při denním řízení i stovek km za den, toho je fakt hodně.. Co máme nové auto, tak neřídím, někdy mi to chybí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786

Já jsem jednou nabourala a měla jsem jenom otřes mozku, ale auto to docela odneslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123

Stalo se mi to samé, ale kliku jsem neměla. I přes pás jsem málem vylítla předním sklem, tak to popsal do protokolu svědek na vedlejší. Ten člověk ujel, i když jsme měli SPZ, svědek byl báječný, pomohl mi, než dorazila PČR. Takže jsem vlastně měla taky štěstí.

Sepsal protokol, uvedl, že to auto absolutně nerespektovalo můj blinkr, který jsem dávala. No co, PČR zjistila, že to byl Ukrajinec a že auto bylo kredené… Zůstal mi pohmožděný krk, kdy se párkrát do roka ozve a já musím mít límec, abych tu bolest přežila.

• Citovat
  • Upravit
3753
12.2.15 16:05

Už jsou to tak 2roky
já jedu po vedlejší a chci odbočit doprava na hlavní, zastavím na stopce, rozhlédnu se a vlevo po hlavní přijíždí MHD-bus a já si říkám pohoda, protože ten bus má těsně před touto křižovatkou zastávku, chci se rozjet, ale něco mi říká - koukni se ještě jednou, znovu kouknu doleva po tom autobusu a už su skoro v křižovatce a najednou koukám, že jede dál - nestaví - je to totiž služební jízda…
v tu chvíli jsem byla úplně paralyzovaná, kdybych se podruhé nepodívala, napasoval by to přímo do dveří řidiče a jel celkem rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
12.2.15 16:06

@alli_li …jo ta představa je šílená :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.2.15 16:08

Tak ja jsem nas s ex jednou malem zabila. Bojim se predjizdet kamiony a on do me furt ryl, at uz ten pred nama konecne predjedu…
Tak jsem se „vzchopila“, nic nejelo. Byla uz skoro tma, v pulce predjizdeni se proti nam vyritil jiny kamion. Bylo to pred zatackou a za ni kruhac. Nevim, jak jsem tu mysku dokazala, ale bylo to snad vic, nez o fous.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.2.15 16:09

@Paoloska Před pár lety jsem přecházela přes přechod. Auta mi zastavila z jedné i z druhé strany. Jenže se pak kolem těch stojících aut přeřítila motorka a ta mě doslova lízla zadek a já letěla.. Skončila jsem na chodníku, nic mi nebylo a říkala jsem si, že jsem se podruhé narodila… V takových chvílích si člověk uvědomí, jak strašně dlouhá nebo krátká umí být jedna vteřina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
12.2.15 16:12

Holky, to jsou story…brr…ale alespoň o tom můžeme vyprávět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.2.15 16:15

My měli štěstí, když jsme pár let zpátky frčeli po D1 směr Slovensko, jeli jsme rychle(z určitých důvodů neřeknu kolik :mrgreen: ).Kousek před Domašovem, si přítel vzpomněl, že potřebuje před hranicemi na poštu, tak jsme se rozhodli, sjet u Domašova a 50m za sjezdem se nám v autě potkali válce(u audi prý běžná věc) a auto vyplivlo :( Stát se to na dálnici, kdy jsem chvíli před tím frčela rychle v levém pruhu, je po nás, protože auto bylo v tu chvíli neovladatelné, byla sobota před vánoci a dálnice plná..Dokodrcali jsme jakžtakž ke krajnici, dokud auto jelo a čekali celý den na odtah. Ještě před tím, než jsme sjeli, jsem špačkovala, že proč jsme jako nejeli na poštu hned v Táboře, co tady kde budeme hledat, ale zachránilo nám to život a navíc pošta byla zavřená :mrgreen:
@Paoloska Ty jo, to musel být šílený šok a srdce muselo bušit, jak o závod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
12.2.15 16:16

Jeziiis, to mi pripomina mou zacatecnickou chybu… ted bych si naliskala, a radsi to vypravim s tim, ze mi vbehl do silnice zajic a ja se lekla… no ale nevbehl a ja udelala blbost, chtela jsem zeslabit radio, sundala jsem ruku z volantu a druha sla reflexivne za ni (jo taky to nechapu) takze jsem se to snazila vyrovnat a jak jsem cukla zpatky, tak slo auto do smyku, ja nevedela co dal delat, proste tupo, prazdno, a vlitla jsem do skarpy… mela jsem ridicak dva mesice presne… a urazila jsem tam kolo. Nastesti jsem jela nad ranem, silnice prazdna, kdybych to do nekoho napalila, tak uz nikdy nesednu za volant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
12.2.15 16:19

Já jsem jednou griloval a položil jsem si tekutý podpalovač vedle grilu. Naházel jsem na plotnu masa a šel připravit stůl. Žena tam začala nosit pití a další pochutiny. Koukám jsem na děti, jak si na písku hrajou a otáčím steaky. Intuitivně sahám po lahvi piva, kterou mám vždy položenou na odkládacím stolku u grilu. Ale nedívám se, chci se napít ale v poslední vteřině ruku zastavím. Ono je to nealko pivo! No bylo to o fous, nekecám, vteřina mě dělila od napití. Málem jsem z toho měl smrt. Ta představa je šílená… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.2.15 16:20

Mně se stalo, že se zvedal vítr a hnala se taková ta brutální letní bouřka.. šílenej vítr, šla jsem kolem paneláků domů a najednou za mnou brutální rána… spadl keramickej truhlík s kytkama z 5. patra. Vteřina a já mohla mít zlomenej vaz.. bylo to tak 30cm..:/ děsivej pocit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová