Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To znamená, že je tam částečné zařízení hihihi
, většinou to bývá pračka, postel a pod. Mělo by to být vypsáno v inzerátu ![]()
Já bych to viděla tak, že je tam třeba kuchyně a pračka, ale nábytek si musíte nastěhovat vlastní..
musíš zavolat a zeptat se. Nejsou na to žádné tabulky. Každý majitel to má částečně zařízené jinak ![]()
Tak pokud kuchyně a pračka,to by bylo dobrý,prtože pračkku máme na pendrek nebo jinak,pere,ale rezatá…
![]()
to znamená, že v bytě může být např. pračka, lednička, gauč, stůl, postel, ale každý pronajímatel to má jiné.
já myslím že to znamená kuchyňskou linku. možná vestavěné skříně.
já se setkala s tím, že částečně zařízený byt obsahovou kuchyňskou linku, včetně spotřebičů (trouba, lednice, myčka, digestoř) a jindy je to třeba i pračka, postel… Optej se makléře, nebo majitele.
Já myslím, že to je hodně široký pojem.
Může to znamenat, že v bytě bude kuchyňská linka, sporák, lednička. Nebo třeba gauč, koberce, záclony…
Nejlepší je zajít si byt prohlídnout.
Já jsem před lety bydlela „v částečně zařízeném“ pronájmu a v mém případě to znamenalo kuchyňskou linku, sporák, vestavěné skříně a ledničku. On to má opravdu každý majitel jinak, takže nejlepší se bude optat právě jeho.
každý pronajimatel/ realitka to má jinak
setkala jsem se, že částečně zařízený byt byl jen kuch. linka s dvojplotýnkovým vařičem i byt který byl komplet zařízen(vybavená linka, nábytek), jen tam nebyla pračka pokud si dobře pamatuju
jak pisou holky, kazdy to ma jinak..
castecne zarizeny - kuch.linka, lednicka, pracka
nezarizeny - jenom draty na svetla a nic zarizeneho ![]()
Ale kazdy to ma opravdu jinak..
![]()
díky,my jsme potřebovali spíš nezařízený
,ale díky,dnes se na něho jdeme podívat,tak vám, řeknu,jak jsme dopadli,******ale čas je divný 20:30**nebo se vám to nezdá divný
veverunka11 píše:časově vytížený majitel z jiného města
díky,my jsme potřebovali spíš nezařízený,ale díky,dnes se na něho jdeme podívat,tak vám, řeknu,jak jsme dopadli,******ale čas je divný 20:30**nebo se vám to nezdá divný
Otázka padla,takže co znamená většinou částečně zařízeny byt 2+1
děkuji