Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4@And-y teda to jsou možnosti…mě to to ani nenapadlo
i když mi teď už více využíváme golfák.
@Janca a píše:
Ahoj holky chci se zeptat nezacal vam po zime kocarek ze s pod rezivet?? Diky Janca
Taky mi nic nerezaví.
Já jsem projela asi 3× ve sněhu a už jsem si taky všimla dole u koleček, kde je kolečko nasunuto na osku, tak to také začíná rezivět. To je tedy kvalita ![]()
![]()
@LucieSy -tak já ho kupovala ještě za draho, protože prvně, když jsem ho kupovala, tak jsem ve 26.týdnu potratila a čekal na další těhotenství i s porodem 2roky. Tet jezdím teprve s hlubokou korbičkou, ale jak pujde do sportáku, tak jej nevyužiji a pujde na prodej. Sporták budu kupovat od Baby Jogger-city elite- ten je super i podle recenzí. ![]()
@kotýsek ja jsem byla se sportakem spokojena, ale jak ted vice cestujeme, tak jsem koupila golfky a vse mi prijde jeste jednodussi ![]()
No nedokazu si predstav, ze bych za cp s4 dala 25tis. Za to opravdu nestoji
tech 14000,nebo kolik jsme to platili, bylo tak akorat…
Já ho kupovala taky z druhý ruky, stál mě s veškerým příslušenstvím 12tis. po jednom dítěti a já už v něm vozím taky svoje druhý, a je v pohodě…asi jsem měla štěstí na kus…
Zdravím všechny! potřebovala bych sehnat adaptér pro upevnění korby a vajíčka na konstrukci kočárku CasualPlay S4. Nevíte, kde bych to mohla sehnat?
Já kupovala také z druhé ruky a je zatím v pohodě
Koukala jsem, že to tam malinko je rezavé, a byla zarezlá brzda, ale ničem to nevadí, ani nevrže nic. Manža to nastříkal a pohoda. No vše potřebuje údržbu
.Já k tomu ještě koupila golfky casualplay citta, mají zabudované adaptéry, tak je vozím v autě a na ně nacvaknu sedačku a šup na nákupy
Chtěli jsme golfky kvůli dovče a protože je malý zatím 3.měsíce, chtěla jsem, aby šly do úplného lehu, což tyto slňují. Pro mne je toto úžasná kombinace.
A nemusím furt spodek S4 tahat do auta a z auta.
jinak já kupovala za 8 tisíc, taky se vším. Narazila jsem na něj v zapadlém bazaru, byla teprve ve 20.týdnu, ale riskla jsem to.Byla u něj účtenka na 18000 a byl kupován prosinec 2010 a držííí. ![]()
@granko píše:
Zdravím všechny! potřebovala bych sehnat adaptér pro upevnění korby a vajíčka na konstrukci kočárku CasualPlay S4. Nevíte, kde bych to mohla sehnat?
párkrát, když lozím na MMB, jsem tam viděla nabidky na adaptéry na casualplay ![]()
@granko píše:
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat zda nemáte nějaký typ na pláštěnku ke casualplay s4. Ta co je přímo k tomu mi přijde dost nešťastně řešená (alespoň pro mě) pořizovali jste třeba nějako univerzální?
@Giv na hlubokou korbu mám univerzální od emitexu a je v pohodě. Na sporťák se dá použít přinejhorším taky, mám odzkoušeno
Já ale neměla problém ani s tou origoš se zipem.
@Tercie moc díky. Mě to spíše přijde trošku nešťastné když to pak mám dávat třeba do auta aby ten vršek byl mokrý přijde mi snažší stáhnout celou tu pláštěnku. Každopádně uvidím vyzkouším i tu originální a když budu hodně nadávat tak pořídím ještě jednu.
Díky moc za tip! Uvidíme, zda se paní ozve, okamžitě jsem jí psala. Tel. tam bohužel nemá uveden. ![]()