čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
6.6.08 11:51

ja sme sla na utz a krev 6 den a ted du taky az ten 9den. Ale sem rada ze sem sla ten 6 den aspon mi zvedli davky a snad bude vic vajicek a rekli mi ze prebezny odber bude mezi 11-13 cervnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.6.08 11:57

Ahojik… :D no jeste se treba divim,ze nekdo chodi na UZ 2 den MC,ale ja nejdu a ani na nejaky kontrolni UZ mezi prave temi injekcemi.A ten 9 DC jdu jen na UZ o krvi nebyla zadna zminka.Muzu se zeptat,jak u Vas probihalo pichani Puregonu?Zvladaly jste to OK?Ja tak nejak sonduji..Ceka me to tak za 2-4 dny..Stale cekam na MS.Odber mi rekla sestricka mezi 10-14 dnem.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.6.08 12:53

No tak ja Puregon a pichani vpohode akorat se mi skoro pokazdy podarilo napichnout nejakou zilku tak mam modriny ale to nevadi :-). S tim perem to de jedna basen ale dneska mi dali jeste neco jinyho co je uz na normalni jehli tak jako kdyz des na ockovani a to du raci za svagrovou je sestricka aby mi to pichal ach boze toho se boji :-(
Jino a kam ty chodis do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.6.08 12:55

Jo ale asi mam par nezadoucich ucinku jako je to ze vubec nema chut ani hlad coz me nevadi, a boli me hlava coz je horsi ale jen tak zlehka tak to pude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.6.08 13:24

Ilca...

No ja mam prave take strach,jestli nebudu mit nejake vedlejsi ucinky.. Nebo mozna s tim tak nejak i pocitam :) .No ja mam od 2 DC do 9 DC pichat Puregon + 7 a 8 DC k tomu jeste nejakou injekci/taky s normalni jehlou / 8O .To ma byt snad proti predcasne OVU.Ale nevim,jak se to jmenuje. Ty si tedy pichas sama :D .To te obdivuji!!!Ja bych si to sama nepichla!Jsem srababa .. Bude mi to pichat manzel a jsem zvedava… Takze ty to mas uz za chvilinku… Tak ja kazdopadne MOC MOC drzim pesticky a doufam,ze nahlasis jen a jen dobre zpravy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.6.08 13:42

Jino taky doufam v samy dobry zpravy :-) No ja sme to jednou ukazala manzovy jak si to picham a chudak i za me funel aby me to nebolelo, no proste me prislo ze to proziva hur naz ja :-) a fakt stim perem je to brnakacka :-)
ja kdyz byla poprve kdyz mi sestricka ukazovala jak na to tak ukazovala to pero to juhle co stim a pak az to bylo nachystany tak rekle vezmete si kuzi a ocistet mistecko a pichnete a stlacte ja se na ni podivala jako ze to snad nemysli vazne a ona no jasne 99% zenskejch co tu bylo rikaly ze to neboli a fakt nebolelo jen trosinku stiplo jak tam tlacis tu tekutinu :-)
jo a ktem vedlejsim ucinkum ja totos jeste beru celkem velkou spoustu leku hlavne dostinex ten muze snad za vse :-) a ty ten prece nemas :-)
Jino a kam ze to chodis do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.6.08 14:38

Ilca

No ja byla v Caru v pondeli na UZ pred IVF a zrovna mi dali ty injekce a sestricka mi ukazala akorat to pero,jak se nastavuji jednotky a jehlu.Neukazovala mi vubec jak se to picha,myslela jsem ze mi to treba ukaze na /pomeranci/ nebo tak nejak :D :D haha.Ale rekla mi to jenom slovne.Jinak chodim do Iscare v Praze.Ale presla jsem k jinemu lekari,protoze s puvodni Dr.nebyla zadna rec.Musela jsem si sama rict,aby me poslala na nejake vysetreni atd.Chtela nas poslat rovnou na IVF a nebyl zatim znam zadny duvod,proc k nam mimi nejde :( .pak nas tedy na vlastni zadost poslala na IMUNO a problem se nasel.Takze nakonec stejne jdem na IVF,ale VIME PROC..Chodim k Dr.Hulvertovi a musim rict,ze jsem MAXIMALNE spokojena!A kam dochazis ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
6.6.08 17:13

ahoj holky !!!! :-)
teda mám v práci toho tolik,že jsem vás celý týden stačila tak nějak jenom přečíst.a taky mám špatnou náladu,protože já snad nikdy nezačnu stimulovat.čekám na MS a to po VYVOLÁVAČCE už týden a pořád nic.je mi do breku.všechno na prd.tak ať se alespoň vám zadaří a Judy , super že to tak dopadlo.už se ti to nezadržitelně blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
7.6.08 16:59

ahoj holky,

Jíňo , já to měla asi podobně jako Judy, protože chodím do stejného CARu. Všude postupují trochu jinak. Dr. mi třeba řekla, že mám přijít 6DC na kontrolu, to prý bylo pro kontrolu jestli nebude hyperstimulační syndrom…Prostě asi chtěla vidět, jak na hormony vaječníky reagují. 6DC - to bylo v úterý - mi už odhadla den odběru na další pondělí a ještě mě objednala na 1ODC, kdy mi den odběru akorát potvrdila - to bylo pak 12DC a 15DC byl už ET. Po tom prvním ultrazvuku mi ještě přidala Olgalutran, to je proti předčasné ovulaci (7-9DC). Zajímavý bylo, že mi všechno (myslím léky) dávali přesně na čas a jen tu dávku, kterou jsem potřebovala do další kontroly. Teď mám třeba předepsaný Utrogestan, ale tablety mi vychází jen do 27DC :nevim: , t.j. do doby, kdy si mám udělat těhotenský test (no vlastně ani ne).

Míšo , mě se MS taky dřív často zpožďovala. Hlavně když byl nějaký stres, třeba hodně učení ve škole a tak. Nic si z toho nedělej. Brzy se dočkáš no a pak přijde další čekání. Teď je třeba můj manžel strašně netrpělivý (říká, že psychicky rozhozený). Dokonce se včera strašně opil s jedním kamarádem, který má být tatínkem už asi v srpnu. No a samozřejmě mu vykecal i to, jak na tom teď jsme, protože si myslel, že to ví, když to ví jeho maželka ode mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.08 09:13

MS

Ahoj holky :D vsem preji hezky den. Chtela jsem se zeptat… V nedeli jsme zacali s injekcemi,mam za sebou 2.. Normalne mam MS 5-6 dni ale dnes jsem zjistila/rano//jsem 4 DC/ ,ze mi MS zmizela :o Mate s tim prosim nekdo nejakou zkusenost??Uvidim,jak to bude dnes pres den a kdyztak bych si zavolala do Iscare,jestli je to OK..Ale jestli by jste mela nektera nejakou zkusenost,budu moc rada,kdyz se podelite :D Mejte se mocinky fajn papa vsechny Vas zdravi Jíňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.6.08 09:37

Ahyjky Jino, hele ja to mam takle ja ji mivam tak 7nekdy az 10 dni no a ted kdyz sem si pichala puregon tak sem to mela sotva tech 6 dni tak si myslim ze si podobnej pripad :-)
taky ty si zatim nazacatku no to ja uz du ve ctvrtek na odber a bojim bojim co ty jak si na tom, mas kratky nebo dlouhy protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.08 10:44

Ilca

Ahoj ILCO tak jsem ti napsala zpravu,ale se mi to NEODESLALO :twisted: Tak znova :D K te MS..Takze myslis,ze se nemam znepokojovat???? Ptala jsi se na to lekare?popr. co ti na to rekl?No ja jsem rada za to,ze uz to u nas pokrocilo do takovehoto stadia..To vis 2 roky cekani a ted se konecne neco deje.Jsem rada,ze se to s nami nekam pohlo..Takze ja si na zacatku nepripadam. :D Akorat ted se mi to zda takove dlouhe..Moc se tesim,na to,co mi v sobotu v Iscare reknou,jak rostou foliky atd.Kdy pujdu na odber atd..JJ ty uz to mas za „rohem“ :D Moc ti drzim palecky,at mas hodne foliku a hlavne at to vse DOBRE DOPADNE!!! :potlesk: .Jinak protokol bohuzel nevim jaky mam,ale 2DC jsem si zacala pichat injekce a mam to na 8 dni a 9DC jsem mela jit na kontrolni UZ,ale vyslo to na nedeli,takze jdu 8DC v sobotu.Oni davaji nejaky papir co se tyka toho protokolu??Me sestricka akorat napsala na papir kolik jednotek a jak dlouho si mam pichat,jinak mi nedala nic..Ani mi vlastne neukazala jak se injekce pichaji,coz jsem se taky divila.Jen mi ukazal jehlu,jak ji na:,–(is,jak davas jednotky.Tot vse.Ve ctvrtek na tebe budu mylset.Jdu si pro predoperacni vysetreni,tak budu myslet i na tebe.Preji HODNE ZDRAU!!!!!!drzim palce nejen tobe,ale vsem snazilkam a budoucim maminkam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.6.08 13:34

Jino neptala sme se na to dr ale ptala sme se na to holek a taky prej mely podobny zkusenosti :-). No mas pravdu na zacatku nejste taky sme se snazili nastesti jen rok a staci to je to desne na budku a kadza malickost je bezva.
No tak to mas taky kratkej protokol jako ja. A co si pichas ja si picham puregon. Jo a stim papirem to je spis asi jak to maji zarizeny v ruznejch CARech ale jinak o nic nejde jen mi vypsali do kolonek kalendarni dny pak hned vedle dny v cyklu a pak co si mam kdy brat a v kolik a kolik. Coz me strasne bodlo ja bych jinak byla desne zmatena. No a jak si mam pichat mi sestricka ukazala nebo spis chtela videt jak si to pichnu predni tu prvni injekci :-) jinak taky hodne veci neresi.
taky ti drzim pesti at folici rostou me jich vcera napocitali asi 12 pokud sem dobre pochopila, tak zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.08 16:13

Ilca

JJ kazda malickost potesi :D . Jinak si picham Puregon a 7+8 DC do nohy „orgalutran“??? Nejsem si jista nazvem!12 foliku to je bezva!!!Ja jsem prave taky zvedava,kolik jich bude.Znama kamaradky jich mela 5 z toho 3 dobre,zavedli 1 a 2 maji ted na druhy pokus..Jak rikam ja se prave bojim toho vysledku.. No ale musime pocitat s kazdou variantou.. V kolik mas byt v CARu na odber???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.6.08 06:50

ahojky Jino, no presne tak pocitat se musi sevsim, ja sice doufam ze se vse podari a zadari se na poprvy ale sem realista a sem si vedoma ze cokoli muze zapricinit konec tohoto snazeni, ale ja nam verim.
No tak zitra tam mam byt v 8 a mit sebou nocni kosilku a pantofle nic vic, jo a manzela :wink:
Ale abch ti rekla co se mi stalo. Ja sem mela nejak zafixovano ze spoutec dozravani vajicek si mam pichnot dneska v 21:00 a ze mi jeste napisou sms abych na to nezapomela protoze je to hodne dulezity. No ale ze jinak to mam napsany na tech krbickach kdy co. No a ja se blbe podivala do kalendare a malem bych to prosvihla jeste ze mi vcera poslali tu sms, sice ty injekce mi mela pichbout svgrova, ale mela sluzbu tak sem si je pichla sama a mela sem ze sebe ohromnou radost ze sem to zvladla. No sem stim Carem moc spokojena, doufam ze budu moc chvalit takle dal :-)
tak zatim du zase trosku pracovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital