Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata,
ráda bych se připojila do Vaší diskuze. Jsem tu dnes poprvé a s manželem se snažíme o mimi už přes 2 roky
. Dnes jsem poprvé začala stimulovat na 1 IVF, mám za sebou jednu neúspěšnou inseminaci, pak už nám to nedoporučili, prý to nemá cenu. Jsem z toho zatím dost vykulená, jak píšete - strašně unavená, dnes jsem skoro celý den prospala a jsem hrozně ráda, když vidím, že máte stejné problémy a zkušenosti. Dost mě to uklidňuje.
Začala jsem píchat Gonal a beru k tomu Predison. Nevíte kolik vajíček cca mi může vyrůst?
Ahoj holciny… ILUŠ tak na Tebe moc moc myslim,at se mimiskum u Tebe v brisku libi a at se tam kraaaasne zabydli…Ozvi se,jak pokracujete a same dobre zpravy!!!
Prodi ja jsem byla desne unavena 2 dny,ale dnes mam posledni den 50 Puregon+1× Orgalutran a ve 21:00 /nevim jak se to presne jmenuje/,ale je to abych predcasne neovulovala.....A citim se fajn..Takze u me to byly jen ty zacatky..Takove to na spani a spatna nalada… Ve ctvrtek jdu na odber v 7:00 rano tam mame byt.Vajicek se kazdemu dela tolik,podle toho ,jak tak nejak reaguje na stimulaci..Ja jich v sobotu mela 8-10 a vcera mi sestricka rikala,ze po odberu mi zrejme nebude nijak valne,ze pry se u me pocita s vice vajickama…Ale zadny pocet mi nerekla,takze sama nevim a jsem na to moc zvedava…
Preji vam vsem moc hezky den papa
Ahojky, moc vás zdravím. ![]()
Jíňo, Tebe moc zdravím a myslím na Tě,holka. To je super, už se to blíží, viď?
Přeji všem krásný den
Ahoj Jíňo,
díky za uklidnění, jestli to bude trvat déle,tak asi nadšená nebudu. Dnes mě šíleně bolí oba vaječníky, už nevím, co mám dělat.
Držím ti palečky, aby ti to vyšlo ![]()
ahoj holky tak uz mam v sobe 2 embrijka a 2 v mrazaku, takze se ted valim v posteli.
Brodi, no pokud by te brisko bolelo hodne tak si radeji zavolej do Caru a doporuceni hodne pij.
Ja se ted budu muset snazit ne moc myslet na to jestli se zadari ale nejak mi to nejde i se mi o tom zda
no trosku ted citim ze se ve me nekdko v brisku vrtal no snad se mimca zavrtavaji, ale zatim mi to ze treba budu tehotna nedochazi ted si jen myslim ze sem marod
ale tak snad se zavrta aspon jedno mimco ![]()
tak zatim holky, drzim vam pesticky a co y Jini a Judy kdy dete na odber nebo jak to vypada svama ?
Jo jinak Prodi ja byla desne unavena porad i ted a sem rada ze sem doma jo a kdyz sem mela ja ted nevim presne jak se to menuje ale dost me bolela hlava ale dalo se to vydrzet a snad to prinese i kyzene ovoce ![]()
Ilco,
díky za tip s pitím. Zkusila jsem obrovský hrnek koprivoveho caje a už je to fakt lepší.
Hlavně na to pořád nemysli. Moc ti držím palečky. Když jsem byla po IUI, nejhorší byla ta nevědomost. 3 noci se mi soustavně zdálo, že jsem těhotná, fakt už jsem si připadala jako magor, tak jsem si koupila ten nejcitlivější test a když jsem zjistila, že to nevyšlo, tak jsem se kupodivu zklidnila a přešlo mě to. To čekání na výsledek je děs. Budu na to myslet za tebe ![]()
Přeju všem pěkný večer, občas se sem mrknu, ale je pěkný fotbal, tak budu koukat ![]()
Ahojky Ilčo, super, super!!!!!!! Moc držím palečky, ať se zadaří a za 14 dnů budou //!!!
Já mám jednoho mrazáčka, na kterého se chystám v srpnu a už se nemůžu dočkat. Přeju Ti krásné dny a buď veselá, pa ![]()
Ilčo držíme pěstičky at se ti pěkně zavrtají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale oni se zavrtávaj ,protože je jim tam určitě mooooc krásně.Odpočívej a nic nedělej
Ahoj ILUS Tak drzim MOC MOC MOC pesticky a VER,ZE TO VYJDE!!!!!Myslim na tebe MOC MOC.Ja to mam za par…Zitra v 7:00 rano tam mame byt,na sale zacinaji od 8:00 tak mozna kolem 9:00 bych uz mohla mit po..Ja se celkem i tesim az mi je vezmou
..Citim se takova…„plna“…Citim i hodne vajecniky…Ale na kontrole jsem byla v pondeli,tak by melo byt vse v poradku…Dekuji za drzeni palecku…
Ilus tesim se na DOBRE ZPRAVICKY OD TEBE
Ahoj Holky,
sem rada ze ti to Prodi pomohlo me to radila Peta na snazilkach prej ji to rekla dr aby nemela ten syndrom nebo co a ja na jeji radu pila a pila a mela sem stesti, ale je pravda ze sem mela celou tu dobu desnou zizen takze to nebyl takovej problem ![]()
Dekuju za podporu, me v cera v noci zacal strasne bolet zub a od nej oko a hlava a za krkem no hruza ale ja si nasla svedsky kapky na kousek vaty a nachvilku to mela na dasni tak se mi ulevilo, ale uz me leze krkem jak porad jen lezim a vpodstate nemam moc duvod
ale manza mi donesl notas tak je mi hned veseleji
aspon sem tu svama.
Jino zitra na tebe budu myslet a jak budes moct tak pisni kolik jich mate
je a budete mit taky prodlouzenou kultivaci? to budes jen o tyden po me to jestli nam to klapne tak spolu budem treba ve stejnym kamrlicku porodu, moc nam to preju a vsem holkam taky ![]()
Ilco ja ti taky porad drzim pesti embrijka se maji urcite dobre doufam ze to klapne.Kdyby neco tak se ptej.Pa.
Jino tobe taky hodne zdaru.
A co judy?
Lucko kdy budete mit cas napis pak nejak.
Lost
Ahojky, tak jsem právě dorazila od doktorky. UZ vypadá dobře, po cystách ani vidu ani slechu, ovulace proběhla (je vidět žluté tělísko), takže to vypadá dobře. Mimoděložní jsem přežila, ještě jsem šla na hcg, minulý týden jsem měla už jen 20, tak to snad bude dobrý. Předevčírem jsem si dělala test pro kontrolu a nic. jenže asi po hodině tam byla skoro neviditelná druhá čárka. Tak nevím, jsem ještě těhotná nebo znova?
Mám v tom nějaej bordel. Jinak mě čeká v srpnu KET, mám jednoho zmrzlíka, tak se moc těším. Řeším, jestli je vhodné odletět pak na dovolenou (máme jí zaplacenou), doktorka mi sice říkala, že klíďo můžu, ale já to asi nebudu riskovat a tu dovolenou zruším. No, po 14. hod. si mám zavolat na výsledky hcg, tak jsem teda fakt zvědavá,jak to se mnou je. ![]()
Judy, jak to vypadá s Tebou?
Všechny holčiny moc zdravím a přeji krásný den. ![]()
Ahoj holky..Moc Vas vsechny zdravim… Tak vcera jsme meli 13 foliku
a dnes po 11:00 si mam volat,jak se nam vyvyjeji… Jinak predbezne jdu na transfer v UT,takze jsme na tom stejne ILCO akorat s tydenim spozdenim
Jo a chtela jsem se Vas zeptat..Ja vcera po tom odberu prospala CELY den
,nebylo mi dobre,hrozne me bolel zaludek/3prasky nepomohly/ Ale zapomela jsem si odpoledne vzit Utrous…Vzala jsem si ho tedy az vecer…Stalo se hodne??????Dekuji za nazor.Ted uz jsem si vzala i rano.Ale vcera jsem to proste tak nejak zaspala… Holky preji vsem hodne zdaru a same dobre zpravy zatim papa Jíňa
Jíňo, super, 13 folíků, to je úžasný!!!! GRATULUJU! To bude miminek, držím pěsti!
Tak co, volala jsi už doktorce? Na kdy to vidí, kolikpak se jich oplodnilo? Jé, já jsem zvědavá, moc na Tebe myslím! ![]()