čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.6.08 10:05

Ahoj holky, moc vám děkuju za odpovědi. Dr. říkala, že u nás není problém počít (mám za sebou 3 zamlklé těhu), ale velký problém je vývoj emryjka. Zřejmě mám více špatných vajíček než těch životaschopných. Takže nám doporučila ivf s PGD. V pondělí jsem byla s manželem na genetice, dneska jdeme na spermiogram. Výsledky z genetiky budou za 6 týdnů, spermio bude ještě dnes. No a já už se tedka nemůžu dočkat, kdy začneme už se stimulací, ale asi si ještě počkám… Začínám být už nějaká zoufalá, ale snažím se vydržet a nepropadat panice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.6.08 10:07

Jinak Jíňo, na neschopenku jsem se už ptala a holky říkaly, že neschopenku vystavují snad už dva dny před odebráním vajíček , ale prý si musíš požádat. Tak nevím, snad to tak je. Loffka

• Citovat
  • Upravit
115
13.6.08 10:36

......

Ahoj Loffko :D tak to oni Vam vyberou ty nej nej a urcite!to dobre dopadne!!Moc ti to preji.Jinak vim,jak se citis..!!!! Ja jsem take KONECNE stastna,ze to dospelo do takoto faze,ze uz se KONECNE po 2 letech neco deje,ze uz vime v cem je problem atak..Take mi pripadalo-nez jsme zacali stimulovat- hrooozne dlohe.Ted v sob.jedu na UZ a jsem zvedava,jak se nam vajicka vyvijeji..To jsem nevedela,ze se neschopenka dava uz pred odberem.To je celkem moc fajn.Zrovna vcera u kaficka mi manzel rikal,ze by bylo dobre byt aspon nejaky den pred odberem doba,abych se v praci NENERVOVALA.Kolikrat z tech lidi chodim domu totalne rozcilena!! :twisted: Hruza co si ty lidi dovoluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.6.08 10:53

Děkuju Ti za povzbuzení Jíno. Já jsem taky moc ráda, že se konečně u nás už něco děje. Manžel už by to miminko potřeboval, těší se na něj a vždycky, když se mi ukázala na těhu testu druhá čárečka, tak jsme začali plánovat a stejně vždycky to dopadlo špatně. Snad teďka už se konečně podaří to naše první mimi. Jen mám obavu, že nebudu mít dostatek kvalitních vajíček a nebo že jich nebudu mít tolik, aby po prozkoumání metodou pgd, mi alespon nějaká zbyla k přenosu zpět. Na to zklamání se fakt netěším, ale bojuju!!!! Jinak, když jsi měla stimulaci, bylo ti nějak blbě z těch hormonů?

Já jsem se taky bavila s manželem, zda si vzít hnedka před odběrem neschopenku a on říkal, že by to dokonce bylo nejlepší, abych se v práci nestresovala, stejně když jsem vystresovaná, tak moc práce neudělám… a stejně bych se jen rozčílila a to by taky nebylo nejlepší… Loffka

• Citovat
  • Upravit
115
13.6.08 12:20

......

asi to je opravdu hrozn ypocit,kdyz se na testu ukaze druha vytouzena carka a ...... bohuzel to nedopadne..Ja nemela ani to stesti videt ty dve vytouzene carky..Tehotna jsem jeste nikdy nebyla :( .Chapu te s temi obavami :? .Mam ty same pocity!Mam strach,ze mi treba v sobotu reknou,ze mam malo vajicek,ze se mi treba nevyviji dobre,ze se neco stane atd..Ikdyz si STALE DOKOLA rikam,NEMYSLI NA TO…ale proste nejde na to nemyslet.Tak nejak se cloveku ty myslenky vkradaji do hlavy sami :( Jinak s tema hormonama… Neni mi nijak zvlast treba spatne nebo tak nejak..Ted treba od rana hodne litam na WC na malou,ale jinak je mi fajn.Ale prvni 2 dny nebo ted nevim presne jestli to bylo druhy a treti den jsem byla hrozne unavena.Cely den jsem byla takova malatna a usinala v pul 9 a v 9 uz jsem spala az do rana..Ale jinak jsem ted v pohode.Takze strach z toho mit nemusis..Ale ono to na kazdeho opravdu funguje jinak.A take asi zalezi cim te stimuluji..Ja mam puregon a posledni 2 dny k tomu jeste orgalutran jestli to pisu dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
13.6.08 15:06

jíňo - jo,jo.to máš s těma kecama pravdu.mě to taky vždycky hrozně štve a potom i mrzí…:evil: . potom jsem z toho moc smutná.už jsem si i myslela,že jsem proti tomu obrněná,ale ne,nejsem a asi ani nebudu.vždycky to dopadá stejně.tak nám tady všem přeju,ať ty řeči nemusíme poslouchat a ať se každý stará sám o sebe,ne?a s těma vajíčkama s tebou úplně cítím.já jdu na UTZ příští pátek,tak jsem zvědavá jak rostou,a jesti teda vůbec ach jo.NEMYSLET na to?!?! to je ale proboĺém,který neumím vyřešit…tak ti přeji ať máš potřebné velikosti a držím na sobotu palečky…potom dej vědět
ilco - gratuluji,a ať jsou samé ukázkové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.6.08 15:24

...

Miso 28 ahoj ..Me ty kecy ani tak nestvou,ale proste „boli“…A nejhorsi je srazka s „blbcem“! ..No ale tak uz to proste na svete chodi..Clovek si pak uz rika,„MUSIM VYDRZET“!! Co jineho nam take zbyva ze..Vzdycky je to tak,ze se kazdy stara o ostatni a NE sam od sebe.. NJN :( Jak prozivat holky PATEK 13?? :pocitac: Ja takto :D .Mame asi ten nejpomalejsi PC na svete :D :D Tak si budem drzet palce na vzajem holciny preji hodne zdaru a peknou urodu vajicek :D MISO 28 nevis jak je to s tou neschopenkou??Jak dloho PO odberu???Ja se sice zeptam zitra Dr..ale kdyby jsi nahodou jukla jeste dnes na e mimino..... Tak papap a mejte se moooc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
13.6.08 17:12

Ahoj holky,

Jíňo , mě nabízeli neschopenku hned po ET a myslím, že to mělo být na 4 týdny…já si ji ale nebrala i z toho důvodu, že jsem nic nechtěla zveřejňovat…akorát jsem si vzala dovolenou na odběr a měla jsem ji až do ET (celkem 4 dny).

Ilčo a ostatní - držím palečky a těším se na další novinky :)…čekání je strašně napínavý v každý fázi…já bych brzy měla zkusit tt, v jiný diskuzi jsem četla, že byl test pozitivní třeba už i týden před MS :?: …no, nevím…U mě se teď střídájí úplně protikladný pocity - např. v úterý jsem měla pocit, že to určitě nevyšlo (byla jsem si úplně jistá), vůbec jsem z toho nemohla usnout…napadlo mě to potom, co jsem měla nezvykle nízkou BT a úplně stejný pocit jako mívám těsně před MS…
Teď to zase vidím spíš pozitivně - říkám si: ‚bude to, jak má být‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.6.08 10:19

Ahoj holky tak sem se konecne dostala na net. kdyz sem doma tak je to horsi.
Jo s neschopenkou, tu davaji i 2 dny pred odberem, ale ja si oni nezazadala protoze sem to nevedela, ale potkala sem se tam s holkou ktera ji mela, no ale ja to mela v praci v klidu ale je pravda ze sme byla nervozni jak pes ale v praci mam moznost netu takze sem misto prace se z toho vykecala :twisted: jinak kdyz sem sla na ten odber tak se mi hned na receps zeptali jetsli chci nechopenku a ja rekla ano takze sem doma.
jinak holky sem si vcera volala co delaji nase vajicka takze ze 14 se nam jich oplodnilo 12 no a v pondeli si mam volat zas co delaji a kdy presne bude v UTery ET. NO doufam ze mi v pondeli reknou samy dobry zpravy.¨
jinak ja sem td porad nafoukla jak balon a ty bbliny mi desne rezou v brise a nejde mi jit na zachod ale to se poda :-)
tak zatim musim jit uklidit ten bordel co tu za ty 2 dny je :-) sme desni bordelari :roll: :wink:
tak se mejte a ted nevim kdo ze to bude testovat ale hlavne at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.6.08 11:03

..

Ahoj hociny :-) Ilus tak to byla moc hezka uroda!!Tak jen at se dobre vyvijeji a v utery at je vse v pohode!!!! Ja v sobotu byla na UZ tak mam 8-10 slibnych foliku,ale jeste jdu v pondeli na UZ,prodali mi 1× 150 puregonu +1× Orgalutran.No a odber dle pondelniho UZ bud ve stredu nebo ve ctvrtek.Takze tento tyden tam pojedem jeste 3× :o .Protoze manzelovi museji 24 hodin pred odberem pichnout nejakou DEXONU.. Uff.. Jinak se nam o vikendu udelalo celkem hezky.Ja pocitala,ze ma byt osklivo a ono je tam tak nadherne.Zrovna jsem si povesila pradlo na cerstvi vzduch :D Tak holky mejte pekny vikend a zase nekdy papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.6.08 11:12

Ahoj Jino tak to je hezky to jeste povyroste :-) ja sme tam mela taky min a paj jeste vyrostli a bylo jich 14.
Jo a proc to manzovy budou pihat? Minu nic nepichali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.6.08 11:30

Ahoooj ILUS… no ja doufam,ze jeste neco doroste… No injekci,protoze na IVF jdeme,protoze manzel si vytvari protilatky…Tak pry aby mu pomohli co se tyka spermijek.Ta injekce by snad mela „zlepsit“ spermijky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
15.6.08 11:58

Ahojky holky :) ,

jéžiš, vy jste se rozepsaly, že nestíhám dočítat. :roll:

Lost , děkuju. Už opravdu stimuluju a zatím ok. Až na to, že dneska si budu píchat Merional sama :( Tak snad to zvládnu. A co ty doma? Vše ok?
Ilčo, Míšo , vám napíšu na snažilkách :wink:
Lucíku , a co ty? Vše ok?

Jinak vítám všechny nové členky. Tedy vás je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.6.08 17:53

jíňo - tak vidíš to…to ještě do pondělka doroste a potom už budeš vědět všechno,co potřebuješ.tak ať to všechno v pohodě zvládneš a držím palečky…a manžílkovi ať injekce pořádně zabere,ať si je nekazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
15.6.08 18:14

Jéé, ahojky Míšo, čekala jsem, že tě potkám na snažilkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí