Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anicka2888 píše:
@Mia14 Utrogestan jsem chtěla taky a nicBojim se ze se budou opakovat ty předešlé měsíce vůbec me nechápe a ještě ze me udělala blbou ze si neumím udělat asi testy. Prosila jsem i obvodni jestli by nemohla udelat výjimku a napsat mi ho ale nemůže ze musim řešit s gynekologem ale jak když mi ho nenapise? Nechapu tenhle přístup pritel se nechce ani těšit nebo se taky bojím jak to dopadne a stále jen to cekani
Výměn gynekologa pokud to půjde vůbec nabere na tebe ohled. Proto já to chlapovi ještě neřekla.
Holky držím palečky.
Já testovala až po týdnu od vynechání MS a test s II hezky vidět. Kdy mám dělat další test, případně kdy volat MUDR? Nechci nic uspěchat, ale ani zanedbat, mimi je moc chtěné.
@Anonymní píše:
Holky držím palečky.
Já testovala až po týdnu od vynechání MS a test s II hezky vidět. Kdy mám dělat další test, případně kdy volat MUDR? Nechci nic uspěchat, ale ani zanedbat, mimi je moc chtěné.
Většinou objednávají na 7-8 týden aby bylo vidět i srdíčko. U každého gyndare je to jinak zavolej a zkus se zeptat a oni ti řeknou ![]()
Teda holky, všem co máte již //, i když třeba ještě duchy, gratuluji
Já jsem dnes 8DPO a táááhne se to neskutečně
Vždy mám cca +-týden přes MS bolest prsou, takže vždy vím, že to přijde, jsem zvědavá, co tentokrát. Jestli se mi zase takto dopředu přihlásí MS ![]()
Holky připojují se. Poslední ms 2.9 a dnes na testu asi duch
založila jsem i diskuzi s foto testu, zda dobre vidím
takže je nás víc, super ![]()
@Lucinkal.lh Urcite ne ja si myslím ze to dostanu i přes ty testy…ale u tebe není nic ztraceno hlavu vzhůru
![]()
@Lucinkal.lh píše:
Beztak budu jediná z vás kdo to zase dostane
to budem dvě ![]()
@Thea35 @Anicka2888
Holky já jsem dneska 25dc a momentálně 8dpo. Cítím se úplně normálně. Občas jen pnutí v břiše ale to mám pokaždé. Jinak se cítím v pohodě ![]()
@Lucinkal.lh Me se zda ze mi slabnou testy…psala jsem na svoji gyndu a chtela utrogestan na udrzeni samozřejmě nic, změním gyndarku nebo mě to přestává bavit uz ![]()
@Mia14 Ty ted jsem mluvila s kamarádkou a jede z práce a ma kousek od bydliště svou gynekologii a ze se zepta a vysvetli situaci a ze co to je za přístup
Tak mam počkat co poresi.