Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
11.2.14 12:55
@petulagabi píše:
no:-))tak jsem spíš nějaký jiný zvířátko:-)

Vidis a ja jsem prave to vemeno :-)

@Sluka píše:
Náhoda ne. Štěstí ano. Ani nevíš, jaké.

Souhlasim, je to velke stesti

@sissi79 píše:
U mně doma začalo psychické týrání kvůli tomu že jsem prý psychický natolik silná že to vydržím.. Asi na tom něco bude.

Presne tak i u me, dokonce mi to ted i on sam rekl, ze jsem mnohem silnejsi clovek, nez on a potvrzuje to i hodne psychologu a jinych lekaru, co tak ctu :-)

• Citovat
  • Upravit
12272
11.2.14 12:56
@Selfi píše:
Tohle je asi poprvé, co to v životě někomu napíšu.. a pravděpodobně mě tady 90% odsoudí… ale představ si jednu věc- to, že odejdeš, tím to nekončí… to, že s ním budeš mít dítě znamená, že s ním budeš v kontaktu celý život!!! a pokud je to takový pako, tak to bude peklo… nehledě k tomu, že geny jsou sviňa /tak jak již někdo tady napsal/.. nebudu to říkat natvrdo… ale zvaž svou situaci pečlivě…

Tak v tomto případě to cítím podobně. Jeho chování by mě vyděsilo tak, že bych se snažila zachránit hlavně sebe a to je asi jediný způsob. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 12:59

@Selfi přesně na to jsem chtěla poukázat :palec:, ona pak i silná žena, po dlouhodobém nátlaku, může ztratit pevnou půdu pod nohama a pořád je tu to dítě, které všechno okolo toho, prostě bude vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
11.2.14 12:59
@G12 píše:
ne, jen od začátku neakceptuju to co mi vadí. A to je třeba i zvýšení hlasu, víš? A když se to opakuje, tak se s tím člověkem rozloučím, nejsem na nikom závislá. Jednoduché ;)

jednoduche pro toho, co to nezazil, to prijde tak postuplne, ze si toho ani nevsimnes, nebo to nevidis. Ale ano,' jsi v tomhle dokonala, ale je to i hodne o stesti.

• Citovat
  • Upravit
3355
11.2.14 13:00

@petulagabi To máš absolutní pravdu, ale ona nechce radu, chce se ujistit že chlap je špatný a má jít pryč. Potřebuje si svoje jednání ulehčit a ospravedlnit. A asi taky chce zodpovědnost hodit na někoho jiného a k tomuje anonymní siť ideální. Někomu do očí se to říká hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.2.14 13:02
@G12 píše:
ne, jen od začátku neakceptuju to co mi vadí. A to je třeba i zvýšení hlasu, víš? A když se to opakuje, tak se s tím člověkem rozloučím, nejsem na nikom závislá. Jednoduché ;)

Take umim zvysit hlas ;) Lide jsou ruzni a nekdo je silny a nekdo ne :nevim: Nekdo si pomuze sam a nekdo potrebuje popostrcit.Mam 18 dceru, jsem taky " starsi" rocnik.Asi proto mam potrebu ji branit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.14 13:02
@juchinka píše:
A ano, geny jsou mocné, ale výchovou jde hodně zpravit.

http://www.terezabouckova.cz/cz/rok-kohouta
Doporučuji tuto knihu zakoupit a přečíst, čistě pro pohled zase z jiné strany (toho, kdo se výchovou pokusil zmírnit geny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.2.14 13:05

Docteno do stranky 10- noooo-zakladatelka je mlada holka, pravdepodobne se spatne zamilovala, nechala se okouzlit(oni idioti, to umi pekne zpivat) a co dela mlada Laska? Chce plodit :nevim: zrejme tak prisla zakladatelka k diteti. Nepsala jak dlouho spolu jsou a ruku na srdce, jaci jsou to asi rodice, ze tam nechavaji takoveho zivla? Nebo to nevedi??Tezko rict.
Kazdopadne 1.- zvaz, zda na dite opravdu mas " 2.- policie 3.-Banda kamaradu velkych ramen(parkrat rozbita huba, take jiz lecos vyresila)…
Preji ti, at to dopadne na vybornou a at je toto pro tebe velka zkusenost do Zivota.Mas ho cely pred sebou a hlavne VE SVYCH RUKOU :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.2.14 13:06

A k te vychove…80% jsou geny a 20% je vychova.Dle psychologu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.14 13:06
@G12 píše:
není to štěstím

Je to o štěstí, stejně jako to, že tě nikdo neznásilní, nezabije. Samozřejmě, určitým chováním tomu můžeš jít naproti, či naopak snížit riziko. Nicméně, nemůžeš zcela vyloučit (pokud se nezvařeš do bunkru), že se ti to nikdy nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
11.2.14 13:09
@Sluka píše:
Je to o štěstí, stejně jako to, že tě nikdo neznásilní, nezabije. Samozřejmě, určitým chováním tomu můžeš jít naproti, či naopak snížit riziko. Nicméně, nemůžeš zcela vyloučit (pokud se nezvařeš do bunkru), že se ti to nikdy nestane.

Souhlasim :-)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
11.2.14 13:10
@Sluka píše:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
21911
11.2.14 13:11
@Sluka píše:

Presne tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Zakladatelce-tedy holka ty jsi si to zavařila. Místo, abys v těhle letech studovala, cestovala, bavila se, upleteš si dítě s takovým psychopatem.
No stalo se, kdyby jsi byla moje dcera(no asi bych tedy zasáhla dříve)ale pokud by jsi byla v této situaci radila bych Ti potrat. I když jsem proti potratům, Tvoje situace nemá moc jiných řešení. Pokud bude otec v RL nebo se bude chtít stýkat s dítětem, soud mu dá za pravdu a budeš mu muset dítě předávat pravidelně. Takže se ho defakto nezbavíš, může Ti stále vyhrožovat, ohrožovat dítě apod. Pokud je opravdu psychopat, je mu všechno jedno, budeš mít ze života dalších x let peklo.
Jak je vidět, ty máš strach ho vyhodit i z bytu, to je špatné. Pochopila jsem, že bydlíte s Tvými rodiči.
Policie asi nepomůže, nebude si z toho nic dělat, jedině, pokud si chceš dítě nechat, se odstěhovat na druhý konec republiky…Ale to vše je finančně náročné…
Ale jinak jsem Tě četla v jiné diskuzi a tam jsi působila docela spokojeně, tak nevím co si myslet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Zakladatelko, podle mě máš 3 možnosti. 1) jít na potrat a prostě začít znovu, až na to budeš připravená (a třeba mě tu ukřižujte)

1. miminko si nechat a risknout to neuvedení otce do RL a doufat, že za a) budeš tak silná a mít takovou oporu ve svém okolí, že ustojíš všechny možné, případné situace, které mohou následovat a to tak, aby to co nejméně poznamenalo Tvé dítě za b) budeš mít štěstí a otec se nikdy nepřihlásí, nebot nebude chtít platit (což se taky může stát) no a za 3) s ním můžeš zůstat a situaci neřešit / což by teprve byla neskutečná a neomluvitelná blbost, vzhledem k tomu, že ted jsi zodpovědná nejen za sebe, ale i mimi!!! Hodně štěstí při rozhodování a rozhoduj opravdu sama za sebe!!! Holky Ti tu napsaly všechna možná pro i proti, tak to zvaž. Ted už je to jen a jen na Tobě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí