Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
717
24.6.09 18:02
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.7.09 11:48

Ahoj :)
Dlouho jsem tu nebyla, furt nekde litame…

Gratuluju Bobuli a Eli…!!!
Bobul, mala je krasna! A bud fakt rada, ze ti cisare neudelali. Ja tri tydny ohryzavala pelest, kdyz jsem vstavala z postele a bolet to prestalo az po 6ti tydnech! Takze ted uz tyden muzu i kychnout. Desny. A pod jizvou mam kuzi uplne necitlivou. To radsi dalsi dvoudenni porod nez tohle, fakt ze jo.
A nahodou jsi dobra, zvladla jsi to super! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.7.09 11:51

Lacenko, moc ti drzim palce!!! Ted jsem se koukla na metrik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.7.09 19:18

Ascho díky moc, snad se toho „třetího“ dítka dočkáme…
Vám přeji rodinko hodně zdraví!!!! a jak vůbec zvládáte? Co bráška a sestřička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.7.09 20:38

Urcite dockate! A diky :) Celkem zvladame, prvni mesic byl super, Benik jenom chrnel. Pak se to zas zlomilo a ted furt jeci, trapi ho porad brisko. No a prave ted mame dovcu, Matynci jsou u babicky od vcerejska a zitra tam jedem, takze : jedno dite - FAKT ZADNY DITE i kdyz skoro porad rve :D Ale sourozenci ho milujou, nekdy az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
7.8.09 12:37

Lacenko - moc Tě zdravím. Četla jsem i Tvůj deníček a teď jsem na Tebe někde narazila v diskuzi a koukám - nový metřík. MOOOc gratuluju a držím pěstičky :P A sem tam se ozvi, jak se máte :wink:

Asho - no, teď jsem mluvila s kamarádkou po císaři a měla taky dlouho bolesti a dokonce je jizva i hnisala… Nechtěla jsem nikdy sekci, ale při těch bolestech je to to jediné na co myslíš. Ještě pořád nemám úplně zavinutou dělohu, prý to bylo na ni velké miminko a je totálně ko. Stehy se mě taky držely, musela jsem si jít nechat na gyne odstříhat uzlíky a ty dva dvojité se mě ještě pořád drží. Někdy to dost tahá, někdy to píchá, ale co to je oproti rozkousaným bradavkám nebo opakovaném zánětu prsu… :roll: Ale teď už je to zlé snad za náma a jen si to s Barunkou užíváme. Je to vážně moc hodné miminko. :P Snad to nezakřiknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
7.8.09 12:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
7.8.09 12:46

Ježíši, já to prostě neumím zmenšit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.8.09 12:47

Jo Bobul, ja jsem pri tech silenych porodech myslela hlavne na jedno: jen ne sekci :D Vedela jsem proc…a taky jo, obavy se splnily do puntiku. Ale je fakt, ze ja po porodu nemela zadny potize, byla jsem hned fit…akorat poprvy jsem ze sebe tahala stehy jeste po par mesicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.8.09 12:49

Bobule dík, že bych si založila cimřičku, čekáme 4 dítě? Třetí místečko už je obsazeno…

Včera jsme byla na UTZ a srdíčko bíije, sice je mimin menší než má být, ale snad to dožene…

Barunka je nádherná!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

Je krasna! :) A peknej kousek :) Benik mel vcea na dvoumesicni 4310g a 60 cm :D Ja umim macaty jenom holky asi, kluky delam zizalovity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Ahojky

JÉÉ,TA JE ALE KRÁÁSNÁÁÁÁÁÁÁ :oops: :oops: 8)

No,ja sekce mam a dve a muzu rict,ze nez ten desivny prvni protahovany porod,to radsi cisar…Ale zase je stokrat nejlepsi NORMALNI A PRIROZENY POROD,ze jo,co si budem povidat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.8.09 12:51

Lacenko,

ahoj a co blbnes??? 8O

Vzdyt CEKAS TRETI DITE,tak co chces zakladat?? 8) 8) 8) :wink: Sem patris..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.8.09 12:53

Nase dnesni zizalka
http://rodina.cz/…l_5979_1.jpg

a kukuc
http://rodina.cz/…enxxxxxx.jpg /> No hrabe mi…no… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.8.09 12:57

ASHO

jee,ten je hubenourek,a dlouhej!!!!!!!A ma skvely kukuc…

Mmch,ty davas latkovky a na tom je co?To jsou ty kalhotky,at to drzi??asi se ptam jak debil,ale neznam to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí