Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
16.1.12 16:27

Tak já naštěstí oba porody měla přirozené a bezproblémové (a i docela rychlé, hlavně ten druhý), tak doufám, že mě teď nečeká nějaká jobovka. Já jsem u obou porodů byla hned naprosto v pohodě, u druhého jsem neměla ani žádné šití, takže pro mě je císař dost velký strašák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
16.1.12 17:09

katsho tak to si měla fajn, první syn byl v příčné poloze a druhý byl hlavičkou ale stejně jsme měla furt CS0 a navíc špatnej monitor takže akutní sekce a pak mě doktor říkal že normální porod by nepřežil takže jsme za sekce taky ráda i když ta rekonvalescence nic moc.

Dneska jsme byla se staršim u zápisu a čekali jsme 2h a docela mě brali bolesti do zad i břicha :? a na tchýni jsme tak naštvaná, sice se s ní nestýkam přes 3 roky ale tohle :cert: :cert: i manžel je vytočenej a že si to s ní vyřídí osobně :lol: :lol:. Samozřejmě já budu ta špatná protože sjem řekla že už k ní Viki chodit nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.1.12 18:01

ahoj, me ho naplanovali tak, aby byl ukončený 38týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.1.12 19:27
didlynka píše:
Tak to jsem zvědavá jak to naplánují mě. Třeba to plánují všem stejně. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.1.12 19:51
slunickomaja píše:
didlynka píše:
Tak to jsem zvědavá jak to naplánují mě. Třeba to plánují všem stejně. :D

to asi ne :think: zálezí z jakého duvodu se to planuje a jestli se uz otviras apod. Kolegyne co mela stejny termín porodu jako my, šla az o tyden dýl. mela špatně obraceny mimčo, šlo zadečkem. my museli ze zdravotních duvodu tak nechteli čekat dýl, kdyby se to nahodou uz rozjelo. tak drzím pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.1.12 20:05
didlynka píše:
slunickomaja píše:
didlynka píše:
Tak to jsem zvědavá jak to naplánují mě. Třeba to plánují všem stejně. :D
to asi ne :think: zálezí z jakého duvodu se to planuje a jestli se uz otviras apod. Kolegyne co mela stejny termín porodu jako my, šla az o tyden dýl. mela špatně obraceny mimčo, šlo zadečkem. my museli ze zdravotních duvodu tak nechteli čekat dýl, kdyby se to nahodou uz rozjelo. tak drzím pesti ;)
Ahááá tak to jo. No každopádně to bude tak jak to být má ;) A děkuji za držené pěsti :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
17.1.12 20:29

Holky, tak dnes jsem byla na prohlídce u gyndr a vše je v pořádku. Už byla vidět i srdeční akce, mimi je asi nepatrně starší, podle MS jsem 6+4, podle velikosti plodu spíš 6+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 20:51

Ahojky Katsho, moc gratuluji, že je vše v pořádku. Já se chci objednat až tak za 14 dní, aby tam bylo taky už vidět srdíčko. Necháš si říci pohlaví? Já tentokrát asi ne, vždy jsem to chtěla vědět, ale ted si říkám, že když to bude naposledy, tak bych si zkusila užít to překvapení při porodu. Jinak je mi stále dobře, jsem zvědavá, kdy přijde nevolnost. U dcery mi nebylo špatně vůbec, u syna jsem zvracela do čtvrtého měsíce, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
17.1.12 21:11

Vojtěchagáto - Díky moc, já jsem hrozně ráda, že bylo vidět i srdíčko, kdyby ne, byla bych strašně nervní. Pohlaví si asi říct necháme, já bych to i vydržela, ale manžel to bude chtít určitě vědět, co nejdřív to půjde.
Co se týče nevolností, tak moc dobře mi není, nemám moc chuť k jídlu, ráno se mi trochu navalovalo, ale ustála jsem to a nezvracela jsem. V minulých těhu jsem s nevolnostmi neměla potíže, zvracela jsem jen asi třikrát po ránu. Ale jsem teda dost unavená, včera a dnes jsem musela vstávat dřív než obvykle, byl to boj, a teď jsem nějaká nedospalá. Taky ještě nad ránem kojím a musím na WC, tak mám dost přerušovaný spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.1.12 21:21
katsha píše:
Holky, tak dnes jsem byla na prohlídce u gyndr a vše je v pořádku. Už byla vidět i srdeční akce, mimi je asi nepatrně starší, podle MS jsem 6+4, podle velikosti plodu spíš 6+6.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: gratulace velikáááááááá :D Přeji ať je vše stále v pořádku a ty si to krásně užíváš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
20.1.12 18:08

Ahoj, kde je kdo ? Jak se máte ?
Já celkem dobře, zatím mně kromě únavy a nechutenství nic není.
Co budete dělat o víkendu ?
My asi v sobotu vyrazíme někam za sněhem, nejspíš někam k Novému Městu na Moravě, manžel s dcerami budou sáňkovat a já je budu fotit. V neděli chceme jít na na dvě výstavy, co jsou u nás v Brně - barbíny a Kuky se vrací. Snad se nám to bude líbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 20:26

Ahojky, nám se víkend moc nepovede, neboť dcera i syn jsou nemocní, takže budeme doma a v neděli půjdeme maximálně k mým rodičům na oběd. Od září, co chodí dcerka na půl den do školky (takový program schůdek do školky, aby si zvykla beze mně), je furt nemocná. Nechci to vidět až od září (jestli ji vezmou) začne chodit na pět dní v týdnu, to bude už nemocná snad pořád. Doufám, že do té doby si zajistí nějakou imunitu. Jinak mě je taky celkem dobře - únava a ji nak v podstatě nic, tak snad je vše ok. K doktoru jdu až ten další týden, tak uvidíme. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jaké auto je vhodné pro tři autosedačky vzadu (něco kolem 200-300 tisíc). Teď to řešíme. Díky za tipy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
20.1.12 21:20

S těmi nemocemi to máme stejně, dcera taky začala chodit na dvě dopoledne do miniškolky a taky je to vždy dva týdny školka - dva týdny doma. Už měla virovou anginu, normální angínu, několik viróz. Teď už je dlouho OK, tak myslím, že zase něco přijde. :nevim:
Jinak auto nevím, my máme Ford focus combi, tak doufáme, že se tam nějak srovnáme. Nové auto zatím nechceme kupovat. Takže v tom Ti bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
20.1.12 22:18

Ahoj, tak dneska Viki předoperační vyšetření. V pondělí budou výsledky a snad vše ok a ve středu má nástup :? a jelikož v úterý má narozky tak budeme slavit v neděli aby si to ještě užil. Tomík zase má kašel a rýmu :? tak hlavně aby to nechytil ten starší :? ave čtvrtek mam UTZ po 3tt tak jsme zvědavá jak a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.1.12 22:45

Ahoooj maminky :mavam: Vidím, že se máte všechny dobře a to je moc fajn. Taky jsem na začátku trpěla únavou, ale neovladatelnou. Dokonce jsem usnula i při návštěvě kamarádky :mrgreen: ta chudák nechápala. Postupně to ustávalo a usínala jsem během dne tak max. třikrát. A dnes už jen jednou…tedy pokud počasí není spavé :mrgreen: Jinak tu nemocnost dětí moc dobře znám. U nás to bylo taky tak. Pořád nemocní. Naši klucí tedy bývali dost nemocní ještě i v loni a to už jsou to školáci. Ten starší mnohem víc než mladší chudák promarodil. Pořád jsme zkoušeli i různé vitaminy a přípravky na imunitu a nic :zed: Tenhle školní rok ještě nezamarodili :potlesk: :palec: Kamarádka mi doporučila přírodní švýcarské bylinné produkty a máme po problémech !!! Huráááááááá Není nad to mít zdravé děti a obzvlášť teď kdy jsem já těhulka. :dance: Jnak já víkend spíše plánuji mojim třem miláčkům, protože bych měla spíše ležet…Občas s nimi ovšem vyrazím to když se cítím dobře. Chodíme po hledání pokladů :dance: (geocaching) což miluje celá rodina. Moc se těším až vyrazíme i z kočárkem :lol: Všem přeji krásný víkend a pohodové a radostné návštěvy poraden :palec: Já jdu v pondělí tak jsem zvědava co nového a budeli ultrazvuk :lol: Minulou poradnu jen poslouchal ozvy srdíčka..to bylo klááásnýýýý :lol: Tak pááá mamulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí