Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak držím palečky at je to v pohodě
co se týče hlídáni,tak ano rodina pomáhá což je super!!jak má tak jeho-jsou z mých dětí uplně mimo
mají už starší vnoučata tak si ty caparty užívají
j je bezva,že je tu někdo kdo vám muže třeba trochu pomoct,naše rodina tak vždy žila,pomáhat si..
já mám rodinu v Praze a bydlime ted v Teplicích i manžel je pražák tak máme smůlu.Občas bych to uvítala vyčistit si hlavu. Řešim to tak že jdem s kámoškou a dětma někam ven nebo na kafčo. Taky má tři děti .Tři holčičky. Ted porodila třetí takže budem spolu i vozit
Dost mi to pomáhá a hodně se nasmějem ale když někam vlezem a pět dětí to bude mazec ![]()
no to jo,my když se slezem,tak nás jde taky slyšet,segra má taky 3děti
![]()
Já miluju velký rodiny a hluk a šrumec sice je to občas na blázinec ale je to aspon důvod proč se snažit něco dělat a žít.
Crystal, ahoj, další společná diskuse …? ![]()
Devanikolo, to se máš, že Tvoje sestra už má děti, my jsme v rodině jediní. Já mám mladší sestru, ale ta se zatím k rození nechystá (ale bude jí 30, takže má nejvyšší čas). Manžel je taky nejstarší ze čtyř sourozenců, ale u nich to vypadá, že děti bude mít jen nejmladší ségra, ta je jediná použitelná pro praktický život, další ségra a brácha jsou dost podivíni, u nich se s dětmi moc nepočítá.
V rodině mají děti jen můj bratranec, který je ale z Olomouce, a pak manželova sestřenice čeká v dubnu mimčo, ale ta zase bydlí v Holešově.
Jinak u nás je to s hlídáním tak, že moje mamka mi pomáhá tím, že vodí Terezku dvakrát týdně ze školky. Ale jinak spíš chodí na návštěvu k nám a pokud třeba potřebuju něco vyřídit, tak pohlídá u nás. Tchánovci hlídací nejsou, pokud jim vysloveně neřeknem, tak sami zájem nemají. Terezka u nich byla asi třikrát na necelý den, Verunka zatím nikdy. Ale jejich povinnost to není, tak to neřeším.
u nás mám taky děti jen já chudáci naši aspon maj nějaký vnoučata. Ségra zatim nemá nic a už je jí 33 let.
Tak to je moje sestra ještě mladice
Já jsem teda taky měla první dceru až ve 30, to si myslím, že už bylo na hranici, protože nechci rodit do 40. Mám to naplánované, že pokud by bylo ještě čtvrté dítko, tak ne později než v 36.
katsha píše:
Tak to je moje sestra ještě mladiceJá jsem teda taky měla první dceru až ve 30, to si myslím, že už bylo na hranici, protože nechci rodit do 40. Mám to naplánované, že pokud by bylo ještě čtvrté dítko, tak ne později než v 36.
Tak to mám já
V pondělí mi bude 36 ![]()
Gratuluju ![]()
Já první dítě v 30, druhé v 32, třetí teď vychází na 33 (skoro 34), pak příp. čtvrté 36.
Katscho no jasně:)))
Já rpvní kluk ve 20 druhý 23 a třetí dítko se naordí a bude mi 25…jinka já sourozence už nemám tkaže jediný vnoučata budou ode mě manžel má ségru ale u té se s dětma moc nepočítá…manžel říká že ona nejspíš nikdy ![]()
tak já první v 21,druhé 24 a třetí teď ve 26…:) všechny teda plánované..i když u toho třetího to bylo tak že já chtěla hrozně to třetí od té doby co se malá narodila..posl dobou jsem po něm toužila moc ale manžel že ještě počkáme a třeba za tři roky…no a příroda to vyřešila za nás…sice to bylo nečekané ale byly jsme oba nadšeni dokonce i manžel chtěl aby to byli dvojčátka že by jsme byly správně velká rodina…:)) já mam segru o 5 let starší ta má 3 letou holčičku a švagr nechce o dalším mimi ani slyšet..ona si další miminko přeje už dlouho hrozně moc ale on nechce ani slyšet…že radši dá jednomu vše a rozmazlí ho..no nevim..je mi jí dost líto zvlášť teď když já čekam tim víc jí to asi bere a dost se doma dohadujou… ![]()
holky ještě jsem se chtěla zeptat nemáte některá nebo neplánujete si koupit angel sounds na poslech srdíčka…?!
tak to jí nezávidim. Snad se dohodnou. Jedno dítě je chudák . Měla jsem jedináčka do jeho 13 let a on byl z toho neštastnej., Je hrozně rád že má bráchu a zanedlouho snad i ségru. Sám mi to řekl že bejt jedináček neni žádnej med. A to má opravdu všechno. Notas + vlstní počítač v pokoji na stěně plazmu fakt jsem nechtěla aby byl odstrčenej protože se všechno točí kolem prcka. Ted dostal druhej Ajfon. Malího moc miluje a furt se spolu mazlej . Jen se bojim že až se to narodí že bude možná Filip trošku protěžovat toho malího no snad ne.
Crystal a Skytule - no vy jste mlaďounké, vy můžete mít ještě hoooódně dětí ![]()
Já jsem taky hned po narození druhé dcery věděla, že chci co nejdřív další miminko. Jsem moc ráda, že můj manžel je taky zastánce velké rodiny, mám dost kamarádek, které by chtěly třetí, ale jejich manžel je zásadně proti. A nemají třeba finanční problémy.
Já teda moc neuznávám jedináčctví (samozřejmě pokud jsou třeba zdravotní problémy, nebo žena zůstane sama, tak to je jiná situace), myslím si, že pro děti jsou sourozenci důležití. A navíc, co může vyrůst z dítěte, kterého rodiče rozmazlí tím, že mu dají vše. My nemáme s financemi problém, ale stejně budu děti vychovávat ke skromnosti.