Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
25.1.12 20:36

Jéžiš, tak to jsi musela mít fakt těžké. Mít dvojčata dva roky po prvním mimču, to by bylo náročné, i kdybyste na to byli dva. Tvůj bývalý je pěkný … :poblion:
Moc přeju, ať vám to co nejdříve vyjde a jste už pořád jen šťastní. ;)
A jak jsou dětičky staré teď ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
25.1.12 20:43

tak synkovi je skoro 5let a holkám 2,5roku ;) mám to štěstí,že malej mi i tak v utlém věku moooc pomáhal,nosil mi pleny,uklízel oblečení,bez nucení podotýkám :pankac: jakoby cítil,že potřebuji pomoc!je samostatný a holkám je velkým příkladem,naučil je třeba obouvat si boty,dělá mu dobře,že ho poslouchají :D jako jsou to divočáci,ale tak dětsky :mrgreen: jj snad se nám bude už jen dařit…dokonce sám řekl,že by ted potřeboval bráchu-tak snad nám vyjde i tohle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.1.12 22:17
devanikola píše:
tak synkovi je skoro 5let a holkám 2,5roku ;) mám to štěstí,že malej mi i tak v utlém věku moooc pomáhal,nosil mi pleny,uklízel oblečení,bez nucení podotýkám :pankac: jakoby cítil,že potřebuji pomoc!je samostatný a holkám je velkým příkladem,naučil je třeba obouvat si boty,dělá mu dobře,že ho poslouchají :D jako jsou to divočáci,ale tak dětsky :mrgreen: jj snad se nám bude už jen dařit…dokonce sám řekl,že by ted potřeboval bráchu-tak snad nám vyjde i tohle :mavam:

To je fakt krásný. Tohle se za žádný prachy světa nedá koupit.Taky si někdy řikám proč jsem manžela nepotkala dřív no nedá se nic dělat. :mrgreen: Jsem štastná aspon za ten čas kterej máme. Spousta lidí se potká ve 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
26.1.12 09:13

no jsem v 15 tnáctém týdnu ale stejně…čekají mě vyšetření na ty vývojové vady..před tim jsem se vůbec nebála byla jsem si jistá že to dopadne v pořádku ale teď jsem nějakej nervák…no doufám že zbytečně…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
26.1.12 09:19

jinak taky v okolí nikoho moc neznám kdo by měl tři děti..takže občas na mě fakt lidi vykulí oči že jako v dnešní době tři…nejsme sice žádní boháči,ale děti mají vše co potřebujou a ještě mnohem navíc a to je nejdůležitější a řikám si až budou všichni ve školce a ve škole a teprv to bude finančně náročné,budu už zase já v práci..zvládli to jiní,zvládneme to i my… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.1.12 10:36
SKYTULE píše:
jinak taky v okolí nikoho moc neznám kdo by měl tři děti..takže občas na mě fakt lidi vykulí oči že jako v dnešní době tři…nejsme sice žádní boháči,ale děti mají vše co potřebujou a ještě mnohem navíc a to je nejdůležitější a řikám si až budou všichni ve školce a ve škole a teprv to bude finančně náročné,budu už zase já v práci..zvládli to jiní,zvládneme to i my… :potlesk:

přesně-zvládli to jiní…to já mám v okolí dost vícečetných rodin,4-6dětí a v klidu to zvládají nejsou pracháči,ale děti jsoou dobré ve škole a mají to co potřebují,což je duležité a taky si říkám,budu pak chodit do práce taky,takže to bude zas o něčem jiném :pankac: jako říkám si,že kdybych mému muži dítě nedala s tím,že máme 3-i když ne jeho,myslím,že časem by náš vztah právě na tomhle pohořel :? tak jdu do toho raději hned,pokud se mi ještě chce a hlavně kvuli zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.1.12 10:38
pandora píše:
devanikola píše:
tak synkovi je skoro 5let a holkám 2,5roku ;) mám to štěstí,že malej mi i tak v utlém věku moooc pomáhal,nosil mi pleny,uklízel oblečení,bez nucení podotýkám :pankac: jakoby cítil,že potřebuji pomoc!je samostatný a holkám je velkým příkladem,naučil je třeba obouvat si boty,dělá mu dobře,že ho poslouchají :D jako jsou to divočáci,ale tak dětsky :mrgreen: jj snad se nám bude už jen dařit…dokonce sám řekl,že by ted potřeboval bráchu-tak snad nám vyjde i tohle :mavam:
To je fakt krásný. Tohle se za žádný prachy světa nedá koupit.Taky si někdy řikám proč jsem manžela nepotkala dřív no nedá se nic dělat. :mrgreen: Jsem štastná aspon za ten čas kterej máme. Spousta lidí se potká ve píše: Více

beru to jako svuj osud no co už :think: hlavně at jsme všichni zdraví což je hooodně duležité a vychováme ze svých dětí dobré lidi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
26.1.12 10:40

Můžu se přidat?Taky čekáme třetí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.1.12 10:42
Crystal87 píše:

ahojky,vítáme tě mezi námi, zasloužilými matkami :D :mavam: at se daří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
26.1.12 10:45
devanikola píše:
Crystal87 píše:
ahojky,vítáme tě mezi námi, zasloužilými matkami :D :mavam: at se daří..
děkuji jsem teprve v 8tt s miminkemt am sídlí i zmetek hematom tak jsem zvědavá doma dva chlapečci tak snad to bude holčička:)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.1.12 10:45

Crystal

:mavam: vítej. Včera děsná noc malej řval asi do 2 do rána tak jsem nevyspalá doufám že to bylo vyjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
26.1.12 10:55
devanikola píše:
SKYTULE píše:
jinak taky v okolí nikoho moc neznám kdo by měl tři děti..takže občas na mě fakt lidi vykulí oči že jako v dnešní době tři…nejsme sice žádní boháči,ale děti mají vše co potřebujou a ještě mnohem navíc a to je nejdůležitější a řikám si až budou všichni ve školce a ve škole a teprv to bude finančně náročné,budu už zase já v práci..zvládli to jiní,zvládneme to i my… :potlesk:
přesně-zvládli to jiní…to já mám v okolí dost vícečetných rodin,4-6dětí a v klidu to zvládají nejsou pracháči,ale děti jsoou dobré ve škole a mají to co potřebují,což je duležité a taky si říkám,budu pak chodit do práce taky,takže to bude zas o něčem jiném :pankac: jako říkám si,že kdybych mému muži dítě nedala s tím,že máme 3-i když ne jeho,myslím,že časem by náš vztah právě na tomhle pohořel :? tak jdu do toho raději hned,pokud se mi ještě chce a hlavně kvuli zdraví!
tak to je jasné…taky si myslim že jsou důležitější věci než jen peníze…i když samozdřejmě bez nich to taky nejde.....hlavně ať jsou dětičky zdravé a vše dobře dopadne…to je nejdůležitější :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.1.12 10:56

nevím jestli nejsou erupce :D holky se mi budí takhle 3týdny v kuse vždy kolem 1hod.ranní a nevím co s nima je :twisted: a dřív uplně v klídku jak usnuly,tak se probudily ráno,ted?sodoma!! :mrgreen: snad to přejde…hematom??a jak to budou řešit a jak se to stane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
26.1.12 10:57

a holky jak to máte s hlídáním dětiček..?! pomáhá rodina…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
26.1.12 10:58
Crystal87 píše:
devanikola píše:
Crystal87 píše:
ahojky,vítáme tě mezi námi, zasloužilými matkami :D :mavam: at se daří..
děkuji jsem teprve v 8tt s miminkemt am sídlí i zmetek hematom tak jsem zvědavá doma dva chlapečci tak snad to bude holčička:)))
ten hematom mělo hodněn mých známých a většinou se to samo rychle vstřebalo tak snad to bude v pořádku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí