Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jéžiš, tak to jsi musela mít fakt těžké. Mít dvojčata dva roky po prvním mimču, to by bylo náročné, i kdybyste na to byli dva. Tvůj bývalý je pěkný … ![]()
Moc přeju, ať vám to co nejdříve vyjde a jste už pořád jen šťastní. ![]()
A jak jsou dětičky staré teď ?
tak synkovi je skoro 5let a holkám 2,5roku
mám to štěstí,že malej mi i tak v utlém věku moooc pomáhal,nosil mi pleny,uklízel oblečení,bez nucení podotýkám
jakoby cítil,že potřebuji pomoc!je samostatný a holkám je velkým příkladem,naučil je třeba obouvat si boty,dělá mu dobře,že ho poslouchají
jako jsou to divočáci,ale tak dětsky
jj snad se nám bude už jen dařit…dokonce sám řekl,že by ted potřeboval bráchu-tak snad nám vyjde i tohle ![]()
devanikola píše:
tak synkovi je skoro 5let a holkám 2,5rokumám to štěstí,že malej mi i tak v utlém věku moooc pomáhal,nosil mi pleny,uklízel oblečení,bez nucení podotýkám
jakoby cítil,že potřebuji pomoc!je samostatný a holkám je velkým příkladem,naučil je třeba obouvat si boty,dělá mu dobře,že ho poslouchají
jj snad se nám bude už jen dařit…dokonce sám řekl,že by ted potřeboval bráchu-tak snad nám vyjde i tohle
To je fakt krásný. Tohle se za žádný prachy světa nedá koupit.Taky si někdy řikám proč jsem manžela nepotkala dřív no nedá se nic dělat.
Jsem štastná aspon za ten čas kterej máme. Spousta lidí se potká ve 30
no jsem v 15 tnáctém týdnu ale stejně…čekají mě vyšetření na ty vývojové vady..před tim jsem se vůbec nebála byla jsem si jistá že to dopadne v pořádku ale teď jsem nějakej nervák…no doufám že zbytečně…:)
jinak taky v okolí nikoho moc neznám kdo by měl tři děti..takže občas na mě fakt lidi vykulí oči že jako v dnešní době tři…nejsme sice žádní boháči,ale děti mají vše co potřebujou a ještě mnohem navíc a to je nejdůležitější a řikám si až budou všichni ve školce a ve škole a teprv to bude finančně náročné,budu už zase já v práci..zvládli to jiní,zvládneme to i my… ![]()
SKYTULE píše:
jinak taky v okolí nikoho moc neznám kdo by měl tři děti..takže občas na mě fakt lidi vykulí oči že jako v dnešní době tři…nejsme sice žádní boháči,ale děti mají vše co potřebujou a ještě mnohem navíc a to je nejdůležitější a řikám si až budou všichni ve školce a ve škole a teprv to bude finančně náročné,budu už zase já v práci..zvládli to jiní,zvládneme to i my…
přesně-zvládli to jiní…to já mám v okolí dost vícečetných rodin,4-6dětí a v klidu to zvládají nejsou pracháči,ale děti jsoou dobré ve škole a mají to co potřebují,což je duležité a taky si říkám,budu pak chodit do práce taky,takže to bude zas o něčem jiném
jako říkám si,že kdybych mému muži dítě nedala s tím,že máme 3-i když ne jeho,myslím,že časem by náš vztah právě na tomhle pohořel
tak jdu do toho raději hned,pokud se mi ještě chce a hlavně kvuli zdraví!
pandora píše:devanikola píše:To je fakt krásný. Tohle se za žádný prachy světa nedá koupit.Taky si někdy řikám proč jsem manžela nepotkala dřív no nedá se nic dělat.
tak synkovi je skoro 5let a holkám 2,5rokumám to štěstí,že malej mi i tak v utlém věku moooc pomáhal,nosil mi pleny,uklízel oblečení,bez nucení podotýkám
jj snad se nám bude už jen dařit…dokonce sám řekl,že by ted potřeboval bráchu-tak snad nám vyjde i tohle
Jsem štastná aspon za ten čas kterej máme. Spousta lidí se potká ve píše: Více
beru to jako svuj osud no co už
hlavně at jsme všichni zdraví což je hooodně duležité a vychováme ze svých dětí dobré lidi ![]()
Crystal87 píše:
Můžu se přidat?Taky čekáme třetí:)
ahojky,vítáme tě mezi námi, zasloužilými matkami
at se daří..
devanikola píše:děkuji jsem teprve v 8tt s miminkemt am sídlí i zmetek hematom tak jsem zvědavá doma dva chlapečci tak snad to bude holčička:)))Crystal87 píše:ahojky,vítáme tě mezi námi, zasloužilými matkami
Můžu se přidat?Taky čekáme třetí:)![]()
at se daří..
vítej. Včera děsná noc malej řval asi do 2 do rána tak jsem nevyspalá doufám že to bylo vyjimečně.
devanikola píše:tak to je jasné…taky si myslim že jsou důležitější věci než jen peníze…i když samozdřejmě bez nich to taky nejde.....hlavně ať jsou dětičky zdravé a vše dobře dopadne…to je nejdůležitějšíSKYTULE píše:přesně-zvládli to jiní…to já mám v okolí dost vícečetných rodin,4-6dětí a v klidu to zvládají nejsou pracháči,ale děti jsoou dobré ve škole a mají to co potřebují,což je duležité a taky si říkám,budu pak chodit do práce taky,takže to bude zas o něčem jiném
jinak taky v okolí nikoho moc neznám kdo by měl tři děti..takže občas na mě fakt lidi vykulí oči že jako v dnešní době tři…nejsme sice žádní boháči,ale děti mají vše co potřebujou a ještě mnohem navíc a to je nejdůležitější a řikám si až budou všichni ve školce a ve škole a teprv to bude finančně náročné,budu už zase já v práci..zvládli to jiní,zvládneme to i my…jako říkám si,že kdybych mému muži dítě nedala s tím,že máme 3-i když ne jeho,myslím,že časem by náš vztah právě na tomhle pohořel
tak jdu do toho raději hned,pokud se mi ještě chce a hlavně kvuli zdraví!
nevím jestli nejsou erupce
holky se mi budí takhle 3týdny v kuse vždy kolem 1hod.ranní a nevím co s nima je
a dřív uplně v klídku jak usnuly,tak se probudily ráno,ted?sodoma!!
snad to přejde…hematom??a jak to budou řešit a jak se to stane?
Crystal87 píše:ten hematom mělo hodněn mých známých a většinou se to samo rychle vstřebalo tak snad to bude v pořádku…devanikola píše:děkuji jsem teprve v 8tt s miminkemt am sídlí i zmetek hematom tak jsem zvědavá doma dva chlapečci tak snad to bude holčička:)))Crystal87 píše:ahojky,vítáme tě mezi námi, zasloužilými matkami
Můžu se přidat?Taky čekáme třetí:)![]()
at se daří..