Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Plumeria píše:
A Ty? Žádná IUI?
Ale jo na IUI jsem byla 4krát a nic.
Tak teď IVF.Spermijky máme taky nic moc a já nemám každý cyklus ovulační-takže jsme se hezky sešli ![]()
Původně jsem si myslela, že v případě neúspěchu IUI taky několikrát zopakujeme, ale se současným stavem spg to nemá smysl a nechci čekat, jestli se někdy zlepší nebo ne. Tak jsme si sami řekli o IVF.
Plumeria píše:
Původně jsem si myslela, že v případě neúspěchu IUI taky několikrát zopakujeme, ale se současným stavem spg to nemá smysl a nechci čekat, jestli se někdy zlepší nebo ne. Tak jsme si sami řekli o IVF.
Já myslím že jste udělali dobře.Se špatným spermio nemá moc IUI cenu.
Hanny, píšu, tralala, tralala, mám to za sebou ![]()
píchl mi to mažel a je to úplně v pohoooo, fakt ![]()
Ahojky, děkuju a tobě přeju taky, ať se vše vydaří. Jsme jen dva týdny před Tebou a to je jak prd
![]()
Nika Shams píše:
Hanny, píšu, tralala, tralala, mám to za sebou
píchl mi to mažel a je to úplně v pohoooo, fakt
Tak to je paráda ,to jsi mě uklidnila.Já musím ráno sama,manžel je služebně v krkonoších a vrátí se až zítra večer.
Dobré ráno,tak jsem to zvládla
,ale ruce se mi teda pěkně klepaly.Ale půjde to
.
Tak zatím ahojky mám dnes docela lítání tak budu až odpoledne.
![]()
Šikulka
![]()
Jak je juniorovi ?
Hezký den všemHanny78 píše:
Dobré ráno,tak jsem to zvládla,ale ruce se mi teda pěkně klepaly.Ale půjde to
.
Tak zatím ahojky mám dnes docela lítání tak budu až odpoledne.![]()
Ahojky,junior v poho teplotu nemá, tak už zas volá kamarádům a pořád sedí na netu tak se sem dneska asi moc nedostanu. ![]()
Jsem nějaká unavená nevím jestli to není po tý injekci, pořád se mi chce spát.Tobě to nic nedělá?
Hanny78 píše:
Ahojky,junior v poho teplotu nemá, tak už zas volá kamarádům a pořád sedí na netu tak se sem dneska asi moc nedostanu.
Jsem nějaká unavená nevím jestli to není po tý injekci, pořád se mi chce spát.Tobě to nic nedělá?
Hanny78 píše:
Ahojky tak jak to jde?