Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
8.7.20 08:13

@Landyška fakt?? To mám aspoň nějakou naději :palec: děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.20 09:34
@Verca.novak píše:
@Landyška fakt?? To mám aspoň nějakou naději :palec: děkuji moc
  • Citovat
  • Upravit
759
8.7.20 11:23

@Landyška ja vim.ja.prave taky.ne.když. jsem. cekala. první. Ale. zeptám se raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.7.20 12:50

Ahoj holky, všem kdo čekají na testík držím palce. Chtěla jsem se zeptat - jdeme příští týden na první konzultaci do CARu. A při objednání jsem se zapomněla zeptat. Platí se ty konzultace? Já jen at případně vím a mám u sebe dost hotovosti. Vím, že se platí různě léčba a nadstand. úkony u těch IUI a IVF. Ale nevím zda i ty konzultace jsou hrazené pojistovnou nebo to platíme sami. Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
8.7.20 21:59

@Julietula hele, možný je všechno :lol: tak držím palce, ať to tam tentokrát je, ale to svědění vypadá nadějně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
8.7.20 22:03

@Eliska.Opl myslím, že samotná konzultace ne, ale záleží na CARu :nevim: ja šla vždy s zdankou od gyndare, neplatim ani IUI a znam lidi co za nej davaji 1500,neplatili jsme ani spermio, krev atd.. Ale nekdo nekde plati.. Tak si radeji zavolej.. Ale konzultace snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.7.20 22:15

@Landyška Děkuji, my právě jdem do Caru ve fakultní nemocnici, manžel tam už byl na spermio. a neplatil nic, přitom jeho kolega byl taky v jiném centru se žádankou a platil 4000. Tak moc nechápu podle čeho to ty centra určují ty ceny.
Jinak z toho začínám mít dost nervy. Moje dr mluvila o IUI, ale kamarádka mi ted tvrdila, že pokud má manžel sníženou pohyblivost tak nám určitě budou hned doporučovat IVF. :/ Tak nevím, už ať máme tu konzultaci za sebou.

Příspěvek upraven 08.07.20 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
8.7.20 22:27

@Eliska.Opl záleží s kým mají smlouvy, jesi někdo problém má nebo ne, vek, zadanka, faktoru je vic a každý CAR to ma ve svem ceniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.7.20 11:37

Zdravím holky,… Tak i přes slaboulinkou čárku na t es tu, dnes dorazila MS😥 😥 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.7.20 11:54

@Julietula :kytka: vyjde to příště určitě musiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.7.20 14:06

@Julietula
Tak to mi je líto. :( Plánuješ teď pokračovat nebo si dáš přes prázdniny pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.7.20 16:05

@Anet.li jdeme rovnou do ivf, manžel nechtěl, ale přesvědčila jsem, že mě tyhle pokusy ubiji, žádný šestý pokus nebude… Jsem fakt už vyčerpaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.7.20 16:08

@Julietula Není na co čekat, budu držet palce aby vám to vyšlo. ;) My to ještě zkusíme dvakrát a když nic tak už taky nebudeme čekat na zázrak a půjdeme do ivf. Někdy je to zbytečná ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.7.20 20:04

@Julietula To mě moc mrzí, držím palce, aby ivf vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.7.20 20:11

Holky koukejte tady to Zvládly i same doma 😂 https://www.novinky.cz/…ely-40330016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí