Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
30.5.12 08:53

Mili, určo to vyšlo!!! A Lily, ty máš teda úrodičku, to je paráda, to bude mimísků i do mražáčku :-))) A Mili, mě taky nic není, jen mě ze začátku chvíli pobolívalo bříško jako na MS, pak to píchání a teď už mám třetí den klid. Takže na to hlavně nemyslet a za týden uvidíme, co a jak :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.5.12 09:01

Ripi jak za týden? Ty nebudeš testit v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 09:02

Lucc, určitě budu, ale co když na mě ještě nevykouknou, tak prostě tomu dávám volný průběh s tím, že maximálně za týden tam ty dálnice prostě budou a basta!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.5.12 09:02

Mili, je to fakt - Alani má naprostou pravdu, vyprdni se na pozorování - to je fakt o ničem a akorát tě to stresuje. Jen se pěkně zaměstnávej svatbou a pak budeš jen mile překvapená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.5.12 09:03

Ale vykouknou :) dyť jsou na to dvě! Žádný strach děvče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 09:16

Lucc, já se nebojím, řekla jsem si že prostě otěhotním, teď si říkám že těhotná jsem, no a těhotná prostě budu :pankac: :pankac: :pankac: A díky za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.5.12 09:20

@riperka - mě se to taaaak libí, jak to bereš!!!! bych potřbovala, abys mi řekla jak na o, aal je fakt, že furt taky doufám, že o bude ok a u mě k ET dojde a budem mít to únorový miminko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 09:22

Čaute kočky :lol:
Teda, teda a dost stím sledováním… To že jsou někde psaný nějaký příznaky, to je sice strašně pěkný, ale každá jsme jiná a to co platí na jednu, samozřejmě neplatí pro druhou ! Ale to tu všichni dobře víte :cert: Takže říkám ,,DOST'' a až bude čas, tak se to ukáže, ale žádný přemýšlení a koumání, to Vám tu nepomůže…
No a včera jsem udělala další objednávku na stránkách www.ebutik.cz kde mají parádní ceny a už nám zbývá zajet jenom do Ikei a bude vše pro ty naše prcky nakoupené :dance: no a už taky musím začít prát a žehlit, ale nějak se mi do toho nechce, aby mi nevyčpěla ta vůně :-D
A jakpak se máte vy? Jaképak je u Vás počasíčko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 09:24

tohle povlečení jsme holčičkám objednali :-) tak teď už jen doufám že na nás nevykoukne ten kluk :-)
 http://www.ebutik.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 09:25

Jéééé Marketi, to je krásné, to se holky budou mít :-) A Lily, normálně si to taky tak říkej, a za chvíli tomu začneš věřit a je to. Nic těžkého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.5.12 09:27

@marketi - to povlečení je krááááása!!! juuuuuuu … se asi budu dneska kochat na webu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 09:30

To víte že jo holky, kochejte se, vybírejte ať pak víte kde co koupit :-) usnadní to pak dost práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 09:44

holky mám prosbičku, kdyby jste brouzdali po netu, nebo kdyby jste náhodou věděli kde sehnat takovýhle tričko a levnější, byla bych moooc ráda :-) děkuji :kytka:
 http://www.originalnitehotenskamoda.cz/…ozicky-cp-3/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 09:50

Marketi, něco jsem pro tebe našla, mrkni na: http://www.mamimimi.cz/detail.php?…

A máš to vyřešeno :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 10:02

@riperka jéééééééééé, děkuji :hug: to je bomba a ta cena… super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...