Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsme zpět z baráku. Tak test sněhobílo a špiním a špiním. Sice néé nijak moc, vždycky mám slipovku tak jen jemňounce nahnědlou… No tak fakt nevím. Vymalovali jsme si pokoj, já uklidila a hurá, udělali jsme plot vzadu na zahradě. Ten starý už byl slataný drátama, pes nám utíkal, takže 20 metrů hotovo
A děkuju moc všem za přání k narozeninkám, jojo užila jsem si je pracovně a u grepového staropramenu
Pěkný den, ať už prší, je dusno, nedá se dýchat.
ripi pokud špiníš to neva hlavně že nemáš ms, při špinění můžeš být přece těhu, pořát držím pěsti…
Ahoj holky! ![]()
Tak za prvé - přeji všechno nej nej nej naší milé Dáši k narozkám, hodně lásky, štěstí, zdraví, no a samozřejmě ty // pokud možno příští týden!!!
Potvůrky si dávají načas, co, ale já si pořád myslím, že se zadařilo!
Za druhé - Ivčo zítra na screeningu dobře pořiďte! V kolikátém jsi teď týdnu, nebude už třeba šance zjistit pohlaví? I když - necháte si ho vlastně vůbec říct?
No a k nám včera dojela na návštěvu teta Irma (mrcha červená), bylo mi pěkně blbě, i dneska to stojí za prd, ale ode dneška dle plánu zobu Estrofem a Prednison a zítra volám CAR a objednám se na UTZ. Zase se to začalo trošku rozhýbávat ![]()
Alani, díky moc
A super, že přišla, tak se dáte teď do boje
A hodně štěstíčka ![]()
Ripi, také přeji vše nej k narozkám a stále držím pěsti. Špinění nic nemusí znamenat, hlavní je, že nekrvácíš.
Zdend, Alani, děkuji moc za držení pěstí, budou se mi zítra hodit
. Já jsem včera ukončila 12tý týden. Pohlaví si říct asi nenecháme.
Ripi, díky za povzbuzení, do boje vstupuju zítra návštěvou paní, co mi snad poradí s tím, jak zatočit s mým vnitřním napětím. Mám pocit, že ty stavy přichází tak nějak v souvislosti s tím početím - prvně jsem byla šíleně vynervená po IUI, pak po IVF a dnes, jak jsem začla brát ty prášky na sliznici, mě to chytlo zas, už několik hodin cítím, že mám sevřené břicho. Ach jo, proč??? Asi nějaký strach, že to zas nevyjde nebo co ![]()
Uf, černé myšlenky pryč a ty hezké sem, jdu se kouknout na nějaké kočárky, protože tak za 5 měsíců to pro mě BUDE velmi aktuální téma!!!
![]()
Alani, to víš že jo, jen tak dál, pozitivně myslet. Ale mě to pozitivní myšlení nějak nevyšlo… Rozjela se mi mrcha… Tak přeji hezký den.
Ripi, fakt??? Jéžiš, tak to je mi líto…
A jsi si jistá, že to je opravdu menstruace? Víš, ale stejně, i kdyby se to tentokrát nepovedlo, tak je super, jak jsi k tomu od začátku přistupovala, myslím, že jsi tu pro nás všechny vzorem (pro mě určitě!!!) - on to je totiž fakt ten jediný a nejlepší způsob, jak k tomu přistupovat, a člověk se musí zakousnout a neustoupit, i kdyby to nemělo vyjít 3× po sobě! Jakmile člověk připustí myšlenku „tohle nikdy nevyjde“, tak je to v pytli… ![]()
Ahpj holky RIPI to mě vážně moc mrzí,takovej pozitivní postoj a ono nic
to je vážně hnus..Já akorá trochu a v poklidu uklidila,už jsem se na to doma nemohla dívat
a nějak mě víc píchá v břichu,ale zase jen na levé straně,měli jste to někdy holky,že vás píchalo jen na jedné?
zítra jdu do práce říct mistrovi co a jak,snad to vezme v pohodě,nějak mám z toho malou depresi
Vždycky byl k nám upřímnej,tak mu musím říct o co jde a že už se možná nevrátím,tak ať s tím počítá.
Řekla jsem mu,když jsem šla marodit,že mám ženské problémy,bylo mi trapné o tom před ním mluvit,ale teď už nemám zbytí,řeknu to narovinu a hotovo. ![]()