Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ikea - jedle cca 1,5 m 500,– po vánocích, když přinesete účtenku vám vrátí 250 Kč na kartu (tzn musíte je v Ikea i utratit)
My jsme dnes šli do hoenbachu a když jsem si jeden umělý spletla se živým, koupili jsme ho. Vydrží x let, nebude jehlici, usetrim přírody a je naprosto nádherný.
@K.Black - ne nedelam! Je to u Tesca, nejlevnejsi jedle snad 800, pak 1300 a nejdrazsi 1900. Manzel mi ale rekl, ze se mnou nebude objizdet pul okresu, tak jsme ho koupili.
Borovice cca 170 cm, plantáž u Kostelce nad Labem, 450 Kč. Všechny stromky byly za stejnou cenu, ale jedle už měli jenom košťata a smrk jsem nechtěla.
@DevilAjka píše:
Ahoj, já kupovala stromek v pátek (Louny u Kaufu). Nejdřív se mi líbila jedlička cca 180 cm, ale ta cena1200,–
. Tak jsem vybrala přibližně stejně vysokej a celkem hustej smrček za 600,–.Příspěvek upraven 16.12.12 v 18:24
V Lounech kupuji každý rok ve dvoře pekařství U Vacků-krásný stříbrný smrček za 330,–
Žďár nad Sázavou, OD Kinský jedle 170cm, 140korun.
Jako tisíc korun by jsem za to nedala ani náhodou.
@PavlaPir Přesně za tuhle cenu jsem to koupila v Belgii v ikee
Kupovala jsem včera v Campus square Brno pichlavý smrček, je dost do stříbrna, výška cca 150 cm a je hodně košatý za 400 ![]()
Smrcek 2metry, Praha/soukromy zahradnik 250
jinak jsme kupovali v ikea za 500 nebo hornbachu za 550/600. ten letosni neni teda extra krasavec, ale vybiral ho manzel a ten ma zcela jina esteticka meritka… ![]()
U tchýně na zahradě zadara a ještě kafe a vánočka k tomu ![]()
Ale tedy ty ceny jsou šílené, 1900 za stromeček, který se vyhodí mi přijde fakt přehnané ![]()
@annaei tak to mají asi celosvětové
To je fajn
. Tady je to na Prahu super cena