Čepice raškovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.3.18 18:20

I my patříme k podvedeným…celou komunikaci mám…450kc pryc a bez cepice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.18 19:17

Raskovka

Děkuji za reakci. Tak to už máme 3 podvedeni…+450 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.3.18 20:16

Grace1808@seznam.cz

Také se připojím… dceři jsem zaplatil 450,– kč za čepici, bohuýel jsme dopadli stejně…

mně se podařilo sehnat telefonní číslo…

Mělo by to být 775509928 Příjmení je pravděpodobně Doležalová,
Když na toto telefonní číslo volám nikdo ho nebere, ale za nějakou dobu přijde sms že mám napsat…

připojil bych se k hromadné žalobě…

Zkoušel jsem telefonní číslo dohledat na internetu, a paní nabízela cukrářské služby… se stejným výsledkem… peníze vzala nic nedodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.18 21:51

Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.18 06:19

Raškovka - Grace 1808

Mně byly peníze za nedodanou Raškovku (450Kč) 8.3.2018 poslány zpět na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.18 08:54

Raškovka - Grace 1808

Rovněž patřím mezi podvedené, jedna Raškovka á 450 Kč. Oznámení na Policii ČR půjdu podat v tomto týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.18 14:41

Raškovka - Grace1808

Tak dnes mi paní konečně na email odepsala brzo ráno, že se bude snažit poslat peníze 848 Kč zpět a že by mohly být dnes na účtě. Dopadlo to dobře, jsou tam!!!
Majitelka účtu se jmenuje Adéla Pitáková. Doufám a přeji všem, aby se jim jejich peníze taky vrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.18 14:47

Raškovka-Grace 1808

Také patřím k podvedeným, bohužel, chystám se jít podat trestí oznámení, pokud by chtěl někdo organizovat hromadnou žalobu, přidám se. Stále se objevují nějací šmejdi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.3.18 10:02

Jsem další z podvedených,450 korun. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.3.18 19:30

Peníze Vráceny - návod níže

Všem podvedeným…

Volat na telefonní číslo 775509928 paní Doležalová, telefon vám nebude zvedat, já jsem během dne i noci párkrát volal na toto číslo, paní psala SMS kdo volal atd, tak jsem ji pohrozi trestním oznámením a kriminálem, a dnes mi přistáli peníze na účtu zpět

byli poslány z účtu na jméno Pitáková Alena…

přeji trpělivost a pevné nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.3.18 19:50

Raskovka

Ano mne slíbila také vracení, čekám do zítřka… snaží se alespoň reagovat na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.18 08:04

Raškovka-Grace 1808

Dnes jsem dostala své peníze zpět od Adely Pitákové. Omluvy se asi nedočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.3.18 21:16

Dobrý den,

také se mohu připojit, bohužel už se mi paní nepodařilo kontaktovat přes bazar, takže e-mailem a musím počkat, pouze jsem jí připomněla zda peníze zpět poslala a byla bych ráda, kdybychom si to vyřešily spolu a ne přes někoho třetího. Můžete dojít do své banky a říci jim tento problém, oni budou kontaktovat banku majitelky a budou ji uhánět, aby se vše vyřešilo. Pořád budu doufat, že na polici nebudu muset. Akorát se tam lidem vysmějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.3.18 00:17

No uháním ji tyden a čekám rano jestli me to posle jen doufam že mě nevyhrká účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.3.18 09:20

Dnes rano penize vráceny na můj účet pod vyhruškama udání a přes policii po týdnu, přeji mnoho zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák