Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@terbec píše:
Nemám s tìm zkušenost a je mi jasné, že jsme všichni z různých koutů republiky. Tak jak to hromadně udělat a poslat na policii? Máte někdo známého policistu? Tereza z Tábora
Já mam zlomenej kotník, takže se mi moc po policajtech běhat nechce, ale klidně někomu dám kopii konverzace a iniciály, aby to hromadně nahlásil. Mám pocit, že dlužná částka musí být nad 5 tisíc, aby to policie začala řešit. Hromadnou žalobou se na ni dostanem.
To bude asi jeste vic…kotnicek se zahoji, musime tu byt odhodlani a nezamest to pod koberec, takhle by to vyslo vice podvodnikum.
Dobrý den,
jak to vypadá s reakcí? Paní slíbila vrátit peníze, proto i poskytla mail, abyste se mohli domluvit. ![]()
Monika
@admin píše:
Dobrý den,
jak to vypadá s reakcí? Paní slíbila vrátit peníze, proto i poskytla mail, abyste se mohli domluvit.Monika
Dobrý den,
paní přestala reagovat a peníze nikde.
Tak paní se mnou sice komunikuje, slibuje vrácení peněz, zaslání potvrzení na email, ale peníze stále nikde. Dnes bych prý měla mít peníze na uctu, pokud nebudou, sepíšu oznámení a jdu na policii. Policie už si spojí další nahlášene případy sama.
@Littleladee píše:
Tak paní se mnou sice komunikuje, slibuje vrácení peněz, zaslání potvrzení na email, ale peníze stále nikde. Dnes bych prý měla mít peníze na uctu, pokud nebudou, sepíšu oznámení a jdu na policii. Policie už si spojí další nahlášene případy sama.
Já to půjdu nahlásit až příští týden.
Kdyby aspon byla nadeje, ze to postupne vrati.Asi budeme cekat kazdy vyplatni den v mesici komu to vrati
nebo mozna splaci podvody dalsimi podvody ![]()
@terbec Co jsem četla jiné případy, tak ano, vlastní zkušenost ale nemam. Na policii půjdu příští týden, napsala bych vam pak případně číslo jednací, abyste mohli sdělit policii, pokud se tam chystate a oni rovnou případy propojili.
Je to od paní svinstvo, mluvila jsem s ní a působila do telefonu vzdelane, slušně. Asi se v tom plácá a jak už tu někdo psal, zřejmě splácí podvody dalšími podvody.
Osudy lidi jsou ruzne, nekdo treba splaci dluhy za sve zhyrale pribuzne…
Tak mi to nedalo a ještě jsem pátrala na internetu a.. na paní s Raskovkama je uz od ledna podáno v Brně trestní oznámení pod čj. KRPB 4713/TČ 2018-060288. Do Brna mám daleko, tak mi na policii doporučili obvodní oddělení naší místní policie.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.