Čepice raškovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
26.3.18 14:35
@terbec píše:
Nemám s tìm zkušenost a je mi jasné, že jsme všichni z různých koutů republiky. Tak jak to hromadně udělat a poslat na policii? Máte někdo známého policistu? Tereza z Tábora

Já mam zlomenej kotník, takže se mi moc po policajtech běhat nechce, ale klidně někomu dám kopii konverzace a iniciály, aby to hromadně nahlásil. Mám pocit, že dlužná částka musí být nad 5 tisíc, aby to policie začala řešit. Hromadnou žalobou se na ni dostanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.3.18 15:01

To bude asi jeste vic…kotnicek se zahoji, musime tu byt odhodlani a nezamest to pod koberec, takhle by to vyslo vice podvodnikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.3.18 14:10

Dobrý den,
jak to vypadá s reakcí? Paní slíbila vrátit peníze, proto i poskytla mail, abyste se mohli domluvit. :think:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.3.18 14:12
@admin píše:
Dobrý den,
jak to vypadá s reakcí? Paní slíbila vrátit peníze, proto i poskytla mail, abyste se mohli domluvit. :think:Monika

Dobrý den,

paní přestala reagovat a peníze nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.3.18 14:26

Znovu prošťouchnu mailem. :think:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.3.18 14:33
@admin píše:
Znovu prošťouchnu mailem. :think:Monika

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 06:12

Tak paní se mnou sice komunikuje, slibuje vrácení peněz, zaslání potvrzení na email, ale peníze stále nikde. Dnes bych prý měla mít peníze na uctu, pokud nebudou, sepíšu oznámení a jdu na policii. Policie už si spojí další nahlášene případy sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.18 09:14

Opravdu to propoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.3.18 09:17
@Littleladee píše:
Tak paní se mnou sice komunikuje, slibuje vrácení peněz, zaslání potvrzení na email, ale peníze stále nikde. Dnes bych prý měla mít peníze na uctu, pokud nebudou, sepíšu oznámení a jdu na policii. Policie už si spojí další nahlášene případy sama.

Já to půjdu nahlásit až příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.18 10:17

Kdyby aspon byla nadeje, ze to postupne vrati.Asi budeme cekat kazdy vyplatni den v mesici komu to vrati :lol: nebo mozna splaci podvody dalsimi podvody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.18 10:39

No je to spis smutne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 20:14

@terbec Co jsem četla jiné případy, tak ano, vlastní zkušenost ale nemam. Na policii půjdu příští týden, napsala bych vam pak případně číslo jednací, abyste mohli sdělit policii, pokud se tam chystate a oni rovnou případy propojili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 20:17

Je to od paní svinstvo, mluvila jsem s ní a působila do telefonu vzdelane, slušně. Asi se v tom plácá a jak už tu někdo psal, zřejmě splácí podvody dalšími podvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.18 21:27

Osudy lidi jsou ruzne, nekdo treba splaci dluhy za sve zhyrale pribuzne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.18 21:32

Tak mi to nedalo a ještě jsem pátrala na internetu a.. na paní s Raskovkama je uz od ledna podáno v Brně trestní oznámení pod čj. KRPB 4713/TČ 2018-060288. Do Brna mám daleko, tak mi na policii doporučili obvodní oddělení naší místní policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák