Čepice raškovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
4.8.19 21:40

@terbec objednala jsem si zbozi na vintedu a po par dnech byl jeji ucet zablokovan tak jsem se koukla na prijemce uctu a vybehlo mi adela pitakova tak jsem zkusila zadat do googlu a vyjela mi konverzace na emiminu..tak jsem to zacla resit, zjistila ksem si na ni telefonni cislo a napsala ze se o zadny podvod nejedna a ze z keji strany je vse v poradku a klidne nema problem vratit penize zpet ma ucet.tak pockam jestli po nedeli dorazi a kdyz ne budu resit dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.8.19 08:50

To si děláte srandu, že paní stále něco prodává a podvádí nakupující? To toho policisté na ni mají málo, už je to kupa peněz, už je to zločin - nemazala bych se s ní. Jako už nevěřím, že se mi peníze vrátí (jedná se o větší částku), ale tohle už je moc. To mám policistům připomenout, že paní znovu opakuje podvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.8.19 20:46

@Damomilu ozvala se mi sama od sebe ze mi posle penize zpet a az balicek dorazi tak ji je poslu zpatky..tak uvidim jestli balicek nebo penize zitra dorazi kdyz ne jdu uz na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.8.19 20:53

Je neskutečný na co majì lidé žaludek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.8.19 07:16

Safra, fakt se Vám sama ozvala? Tak to čučím teda :D pak dejte vědět, jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.8.19 22:45

Tak jsem také zkusila štěstí a pod hrozbou policie jsem žádala peníze na účet a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.8.19 13:30

Mam znameho co dela na kriminalce primo tady ty internetovy podvody, moje skoda je 3160kc kdyby se nekdo pridal a presahli bysme castku 5tis zacne to resit kriminalka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.8.19 13:32

@terbec mam znameho na kriminalce kdyz skoda presahne 5tis budou to resit moje skoda je 3160kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.8.19 15:51

To já jen těch 350 nebo 450? Už jsem to za ten rok a půl zapomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.8.19 07:23

Nechci být za chytrolína, ale paní Pitáková byla již obžalovaná z internetových podvodných prodejů, proto mě zaráží, že prodává dál. Určitě s tím běžte na policii (domluvte si telefonem schůzku) a přidejte se. Mě už přišlo právě vyrozumění, že paní musí zaplatit dlužnou částku, resp. zaplatit všem 30 a více podvedeným tuším to bylo, nebo půjde na 2 roky do vězení. A pokud páchá podvody dál, znamená to, že ani nezaplatila (mě teda určitě peníze nedorazily) ani teda nesedí ve vězení. Je to tak půl roku, co mi to vyrozumění přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.8.19 09:23

Ano, pokusím se pod tím číslem případu tam dorazit.
Nerada chodím na policii, když jsem byla v Praze okradena (dělala jsem sestru na odd. a z kabelky mi ukradli peněženku)tak jsem strávila po únavné službě na policii 2 hod. byl to opruz, kdyby to tak šlo elektronický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.8.19 09:26

Pan „Radime“ má štěstí, že mu peníze poslala jen pod 1 hrozbou mě ne 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.8.19 23:15

Tak už vím, proč peníze na účet nemíří, paní si zkrátka vypla telefon, mé sms jsou neodeslané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.20 11:38

☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.12.20 14:25

Dobrý den
Ono už se něco po těch letech vì?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák