Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@terbec objednala jsem si zbozi na vintedu a po par dnech byl jeji ucet zablokovan tak jsem se koukla na prijemce uctu a vybehlo mi adela pitakova tak jsem zkusila zadat do googlu a vyjela mi konverzace na emiminu..tak jsem to zacla resit, zjistila ksem si na ni telefonni cislo a napsala ze se o zadny podvod nejedna a ze z keji strany je vse v poradku a klidne nema problem vratit penize zpet ma ucet.tak pockam jestli po nedeli dorazi a kdyz ne budu resit dal
To si děláte srandu, že paní stále něco prodává a podvádí nakupující? To toho policisté na ni mají málo, už je to kupa peněz, už je to zločin - nemazala bych se s ní. Jako už nevěřím, že se mi peníze vrátí (jedná se o větší částku), ale tohle už je moc. To mám policistům připomenout, že paní znovu opakuje podvody?
@Damomilu ozvala se mi sama od sebe ze mi posle penize zpet a az balicek dorazi tak ji je poslu zpatky..tak uvidim jestli balicek nebo penize zitra dorazi kdyz ne jdu uz na policii
Safra, fakt se Vám sama ozvala? Tak to čučím teda
pak dejte vědět, jak to dopadlo
Tak jsem také zkusila štěstí a pod hrozbou policie jsem žádala peníze na účet a nic…
Mam znameho co dela na kriminalce primo tady ty internetovy podvody, moje skoda je 3160kc kdyby se nekdo pridal a presahli bysme castku 5tis zacne to resit kriminalka..
@terbec mam znameho na kriminalce kdyz skoda presahne 5tis budou to resit moje skoda je 3160kc
To já jen těch 350 nebo 450? Už jsem to za ten rok a půl zapomnela
Nechci být za chytrolína, ale paní Pitáková byla již obžalovaná z internetových podvodných prodejů, proto mě zaráží, že prodává dál. Určitě s tím běžte na policii (domluvte si telefonem schůzku) a přidejte se. Mě už přišlo právě vyrozumění, že paní musí zaplatit dlužnou částku, resp. zaplatit všem 30 a více podvedeným tuším to bylo, nebo půjde na 2 roky do vězení. A pokud páchá podvody dál, znamená to, že ani nezaplatila (mě teda určitě peníze nedorazily) ani teda nesedí ve vězení. Je to tak půl roku, co mi to vyrozumění přišlo.
Ano, pokusím se pod tím číslem případu tam dorazit.
Nerada chodím na policii, když jsem byla v Praze okradena (dělala jsem sestru na odd. a z kabelky mi ukradli peněženku)tak jsem strávila po únavné službě na policii 2 hod. byl to opruz, kdyby to tak šlo elektronický.
Pan „Radime“ má štěstí, že mu peníze poslala jen pod 1 hrozbou mě ne 😒
Tak už vím, proč peníze na účet nemíří, paní si zkrátka vypla telefon, mé sms jsou neodeslané.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.