Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den i ja mel slíbené cepice, dlouho jsem ji uhanel, naprosto stejne vymluvy jako u ostatních lidi kteri též chteli cepice. Nicmene penize mi byly vraceny na ucet. Prislo to z účtu Adela Pitakova. Je to hnus delat si byznys na olympijskych hrách, dotycna by zaslouzila poradny vyprask!
Dobrý den,
také jsme koupili tři čepice.
Zaplatila jsem 1248kč. Čepice nepřišly, paní se již neozvala…
Dobrý den,
prodejkyně Grace1808 prosí o kontaktování na grace1808@seznam. cz, abyste se mohli domluvit na vrácení peněz. Nick jsme z webu smazali, aby tu neprobíhaly další obchody. Blokovaným nickům nejde ani napsat SZ, takže komunikace by beztak nemohla probíhat.
Držím palce, ať se vše brzy vyřeší. Budu ráda za zprávu, jak se záležitost vyvíjí.
Monika
Peníze stále nemám, slibuje už týden, ze určitě zítra přijdou. Pak napsala, ze peníze odeslala… a stále nic!!!
Ahoj, též jsem byl podveden. Paní jsem napsal v pátek mail. Ihned zareagovala, že peníze pošle. Uvidím odpoledne, zda mi těch 450 Kč přijde. Už jste jí někdo udal? Já o tom přemýšlel, ale mám zlomený kotník, a tak se mi nechce belhat na služebnu… ![]()
Zdravím Vás,
taky jsem u paní objednala Raskovky, celkem 3 za 1248 Kč. Minulý týden jsem paní psala na mail, ať mi peníze vrati zpět, termín jsem ji dala do 21. března. Odpověděla hned ten den, že zařídí, ale peníze bohužel nikde. Chystám se ji udat na policii. Již tam někdo byl?
Tak pani neustále píše, jak peníze pošle, ale včera to byl týden a stále nic. Dal jsem jí čas do pondělí, pak jdu na policii. S**t si na hlavu nenechám.
@Littleladee píše:
Zdravím Vás,taky jsem u paní objednala Raskovky, celkem 3 za 1248 Kč. Minulý týden jsem paní psala na mail, ať mi peníze vrati zpět, termín jsem ji dala do 21. března. Odpověděla hned ten den, že zařídí, ale peníze bohužel nikde. Chystám se ji udat na policii. Již tam někdo byl?
Dobrý den, už máte peníze? Vážně uvažuji nad tím, že ji udám, ale hromadné udání by mělo větší smysl. Připojí se někdo?
Ja bych se pridala, cekam na penize zpet jiz 14 dni
pani uz ani neodepisuje na mail..tereza
Nemám s tìm zkušenost a je mi jasné, že jsme všichni z různých koutů republiky. Tak jak to hromadně udělat a poslat na policii? Máte někdo známého policistu? Tereza z Tábora
@terbec píše:
Nemám s tìm zkušenost a je mi jasné, že jsme všichni z různých koutů republiky. Tak jak to hromadně udělat a poslat na policii? Máte někdo známého policistu? Tereza z Tábora
Já mam zlomenej kotník, takže se mi moc po policajtech běhat nechce, ale klidně někomu dám kopii konverzace a iniciály, aby to hromadně nahlásil. Mám pocit, že dlužná částka musí být nad 5 tisíc, aby to policie začala řešit. Hromadnou žalobou se na ni dostanem.
To bude asi jeste vic…kotnicek se zahoji, musime tu byt odhodlani a nezamest to pod koberec, takhle by to vyslo vice podvodnikum.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.