Čepice raškovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
30.3.18 00:30

A za to samé, či ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.18 03:56

Je řešena na odd. kyberneticke kriminality za podvody. Zda pouze za čepice jsem se neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.18 08:53

Aha…Takze uz stihana je, no asi stejne kdyz ji odsoudi, tak se penez zpet asi nedockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 13:08

Dnes jsem byla na policii, mé oznámení je vedeno pod cj. KRPS-104113-1/PŘ-2018-011515.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.4.18 12:19

Raškovka

Ahoj, tak co? Nějaké novinky o té podvodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.19 15:15

Adela Pitakova

@Damomilu dobry den docetla jsem se v diskuzi ze jste byla taky podvedena jistou Adelou Pitakovou mohla nych poprosit jestli nemate nejaky kontakt nebo email na danou osobu? A jak se to vyresilo vratila vam penize? Dekuji za odpoved Netrdova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.19 15:30

@Radime dobrý den našla jsem v diskuzi že jste měl zkušenost s jistou adélou pitákovou mohla bych poprosit o nejaký kontakt kde jste ji kontaktoval? Číslo které jsem dohledala js nejspíš blokované děkuji Netrdová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.19 18:43

@MischaS
Všem podvedeným…

Volat na telefonní číslo 775509928 paní Doležalová, telefon vám nebude zvedat, já jsem během dne i noci párkrát volal na toto číslo, paní psala SMS kdo volal atd, tak jsem ji pohrozi trestním oznámením a kriminálem, a dnes mi přistáli peníze na účtu zpět

byli poslány z účtu na jméno Pitáková Alena…

přeji trpělivost a pevné nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.8.19 19:12

Žadna akce

@MischaS

Dobry den, nene, vubec, nic…Na policii je to hlaseno, pani byla dana podminka bud zaplati vsem podvedenym, cena asi 30 000 a vice, nebo si pujde sednou. Penize neprisly, takze nevim jaky je verdikt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.19 19:29

@Damomilu už tenkrát ji dávali na policii a ona už je tam evidovaná tak nevím jak dopadla ale myslím si že je to u ledu podvádí dal takže bacha na tuhle paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.19 19:41

@Damomilu Bohužel tato stránka mě příjde pro podvodníky jak vyšitá což mě mrzí ale podvedených je tu habakuk a myslím si že tych podvedených přibývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.19 22:20

Tak se uvidi u me se jedna bohuzel o vetsi castku nez jd 450kc ale dekuji uvidime co se da delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.8.19 14:37

Co že se to tu zase po roce a půl rozhýbalo? Také jsem té panì tedy napsala SMS s číslem svého účtu, tak jsem zvědavá co bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.8.19 15:37

Okevila jsem nove cislo ktere funguje a kupodivu je to ta sama pani..stoji si za svym ze zbozi odeslala tak pockam jestli dojde a pak se uvidi..tvrdi ze nema problem vratit penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.8.19 16:43

Vy jste si u ní teď něco objednala? Ježíšmarjá ona to tu zase zkouší? Nebo to bylo loni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák