Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je řešena na odd. kyberneticke kriminality za podvody. Zda pouze za čepice jsem se neptala.
Aha…Takze uz stihana je, no asi stejne kdyz ji odsoudi, tak se penez zpet asi nedockame
Dnes jsem byla na policii, mé oznámení je vedeno pod cj. KRPS-104113-1/PŘ-2018-011515.
@Damomilu dobry den docetla jsem se v diskuzi ze jste byla taky podvedena jistou Adelou Pitakovou mohla nych poprosit jestli nemate nejaky kontakt nebo email na danou osobu? A jak se to vyresilo vratila vam penize? Dekuji za odpoved Netrdova
@Radime dobrý den našla jsem v diskuzi že jste měl zkušenost s jistou adélou pitákovou mohla bych poprosit o nejaký kontakt kde jste ji kontaktoval? Číslo které jsem dohledala js nejspíš blokované děkuji Netrdová
@MischaS
Všem podvedeným…
Volat na telefonní číslo 775509928 paní Doležalová, telefon vám nebude zvedat, já jsem během dne i noci párkrát volal na toto číslo, paní psala SMS kdo volal atd, tak jsem ji pohrozi trestním oznámením a kriminálem, a dnes mi přistáli peníze na účtu zpět
byli poslány z účtu na jméno Pitáková Alena…
přeji trpělivost a pevné nervy…
Dobry den, nene, vubec, nic…Na policii je to hlaseno, pani byla dana podminka bud zaplati vsem podvedenym, cena asi 30 000 a vice, nebo si pujde sednou. Penize neprisly, takze nevim jaky je verdikt.
@Damomilu už tenkrát ji dávali na policii a ona už je tam evidovaná tak nevím jak dopadla ale myslím si že je to u ledu podvádí dal takže bacha na tuhle paní.
@Damomilu Bohužel tato stránka mě příjde pro podvodníky jak vyšitá což mě mrzí ale podvedených je tu habakuk a myslím si že tych podvedených přibývá
Tak se uvidi u me se jedna bohuzel o vetsi castku nez jd 450kc ale dekuji uvidime co se da delat
Co že se to tu zase po roce a půl rozhýbalo? Také jsem té panì tedy napsala SMS s číslem svého účtu, tak jsem zvědavá co bude ![]()
Okevila jsem nove cislo ktere funguje a kupodivu je to ta sama pani..stoji si za svym ze zbozi odeslala tak pockam jestli dojde a pak se uvidi..tvrdi ze nema problem vratit penize
Vy jste si u ní teď něco objednala? Ježíšmarjá ona to tu zase zkouší? Nebo to bylo loni?
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.