Černá magie jako forma odplaty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
19.7.21 20:05
@Sivagor píše:
Chtěla odpověd tak jí dostala.

Však nezapomeň, že to vše jde i za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
19.7.21 20:19
@Proto02 píše:
Však nezapomeň, že to vše jde i za tebou.

A protože to vím tak vím, co dělám. Jsem rád, že máš starost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenaMaria
13.1.22 19:14
@kočička Evička píše:
já vůbec nevím jak se vyrovnat s myšlenkou, že za cenu, že se mi to vrátí klidně stokrát, že stojí za to, aby ten člověk - zrůda - už neškodil dál. Já jsem nikdy nepotkala většího zlosyna a věřím, že jich po světě chodí hodně, nikdy bych nevěřila, že můžou být lidé tak zlí. Když jsem šla na práva, šla jsem tam s tím, že „podporuju“ trest smrti a tam mi došlo, že je to blbost, ale tohle vnímám jako spravedlnost, protože ta, která ovládá zákony je na tokové lidi, jak o něm píšu, prostě krátká.
  • Citovat
  • Upravit
LenaMaria
13.1.22 19:20

Černá magie jako forma odplaty

Pokud víš přesně co dělat a neublížit si ani nevinným udělej co musíš. Pokud je v tobě jen dobro a chceš ochránit sebe a druhé proč ne. Pokud budeš chtít očistit sebe od zla napiš mi, pomůžu ti. Stačí jen věřit. S energiemi pracují a nic není nemožné. Mohu mu to zlo které dělá vrátit. :P

• Citovat
  • Upravit
70
8.3.22 00:45
@LenaMaria píše:
Pokud víš přesně co dělat a neublížit si ani nevinným udělej co musíš. Pokud je v tobě jen dobro a chceš ochránit sebe a druhé proč ne. Pokud budeš chtít očistit sebe od zla napiš mi, pomůžu ti. Stačí jen věřit. S energiemi pracují a nic není nemožné. Mohu mu to zlo které dělá vrátit. :P

Kletba není dobro a musí jít přes všechny. Kletba je oběť a ta dopadne na každého dobrého i zlého a nic to neodliší ani od potomka.. Zlo se mu vrací už teď. Vítr je bardem a ten vítr neustane dokud nesmete svůj cíl pomsty.

Příspěvek upraven 22.05.23 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
8.3.22 00:57
@GirlFomBlackMagic píše:
Nechci nic říkat ale… Já s Tebou souhlasím. Údajně (i věci které se mi občas stanou, vyjdou jak chci… A poslední dobou je to dost časté) jsem vedená v černé magii od malinka. Konkrétně od té doby co mě poznal (dnes už 16ti letý) „kamarád“.
Ps: sice si skoro nic do 5ti let nepamatuji, ale vím že nejsem pouze obyčejná holka. TO ENÍ NIKDO, KDYŽ CHCEAMÁ VŮLI BOJOVAT… jak se svými city tak i s jinými věcmi. 8)

To je docela zajímavé, já si pamatuji některé události z cca 1 roku, z těch 5 let uplně běžně. Ale je to docela vykoupené utrpením. Člověk musí mít velké deprese aby si na tyto události vzpomněl. Dál je možné proniknout do nevědomí pomocí hypnozy. Ale hypnoza nefunguje tak jak si hodně lidí představuje, nebo jak je to ve filmech. Autogenní trénink je také cestou. Ale není bílá magie bez černé a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.3.22 01:12
:think:

Příspěvek upraven 22.05.23 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
8.3.22 01:17
@Sivagor píše: Černá magie je bez bílé volná jako pták. Stačí k tomu jen šerá magie kde sídlí osud. Osud zabíjí a rodí, osud je pomsta i radost.

No aby byl Bůh musí existovat i Ďábel, když to vezmete jinak, černá magie může být pro někoho bílá. :jazyk: Třeba myšlenky šíleného Araba, jestli vám to něco říká (Necronomicon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.3.22 01:29
@Ram16G píše:
No aby byl Bůh musí existovat i Ďábel, když to vezmete jinak, černá magie může být pro někoho bílá. :jazyk: Třeba myšlenky šíleného Araba, jestli vám to něco říká (Necronomicon)

Černá je černou a bílá bílou tak jak lidi chtějí. Mágové si mohou zvolit. Ti černí mágové si troufají na kontakt osudu a toť trojice démonů Moir a ti jsou podobní jako kletba, Obrátí osudy tak jak by ani kletby neuměly. Přeměnit osud je v magii opravdu umění. Dokáží zničit plod ještě před narozením pouhým pohlazením ruky nebo ho vrátit zpět. Svět mágů je obrovský. Pokud chce někdo kletbu at kontaktuje Moiry-démony osudů. Přichází s každým umrtím a s každým narozením. Jsou to sudice. Do jejich času se smí vkročit jen jednou a pak jste navždy jejich.

Příspěvek upraven 22.05.23 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.3.22 01:47
:nevim:

Příspěvek upraven 08.02.23 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.3.22 02:39

:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.24 09:00

Ahoj, zajímalo by mě jak to s tou kletbou tady dopadlo? Proto oživuji diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
30.6.24 09:25

Tak to nevím, jak to dopadlo, ale mě přišla teď do života velice příjemná satisfakce, trvalo to 9 let, ale je to právě magie, která určí, kdy je ten pravý čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.24 13:14
@Poustevnice píše: Více

To ti moc přeji tu příjemnou satisfakci, to rada čtu. Vím totiž jaké to je čekat na satisfakci která nepřichází. Já už čekám 30 let bohužel. Rada bych tomu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
30.6.24 15:30

Všechno chce svůj čas. Nelze takto obecně něco poradit, čím urychlit „běh času“. Snad ti budiž útěchou, že jsem zažila naplnění milostné touhy k jednomu člověku téměř po 25ti letech…teď už to sice nepokračuje, ale „vím“, že to znovu obnoví. Hlavně měj na paměti, že není žádná bílá a černá magie, je jenom jedna magie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat