Černá magie jako forma odplaty
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kočička Evička píše:
Ahoj holky, chci se vás zeptat na jednu věc. Vím, že „použít“ černou magii jako odplatu za nějaké příkoří, či poškození, navenek odsoudí plno lidí s argumentem, že člověk by měl odpouštět, nikoliv se mstít, ale věřím, že i když je tohle téma tzv. tabu, že v mnoha z vás dříme tato mylšenka či pocit, že by se v případě opravdu velkého ublížení nezdráhal člověk chtít a myslet na tuto formu reakce na to příkoří. Četla jsem různé články, různé názory na toto téma a zajímá mě, jestli byste byly schopný použít tuto formu v případě, že by ten, kdo vám ublížil, že by to bylo opravdu natolik zásadní, že byste do toho šly. Já ano, proto jsem založila tohle téma, a taky proto, že na rčení že na každou svini se vaří voda, tak na to spoléhat fakt nechci, to je jen pro uklidnění, ale moc to nefunguje. Ptám se, je něco špatného na tom, že když někdo ubližuje velmi, ale velmi svému okolí a různým lidem, v podstatě celej život a vy jste jedním z nich (nejde o vztahy ale o okrádání a podvody a ničení životů díky tomuto, druhých lidí), má ten člověk právo se začít bránit touto formou? Podle mě ano a ani v tom nespatřuju nic špatného, protože každá akce vyvolá reakci, ale chtěla bych vědět, jestli jsem s tímto názorem sama, či ne. Díky
Nejjednodusi je se s clovekem prestat stykat a prehlizet ho jak drustevni lany.
Kdyz nekdo skodi a druhy na to reaguje nic to neprinese. Je to je negativni energie BOJE.
Radeji makej na sobe pric se ti to deje. Tak se posunes. Bojem nic neziskas jen se budes pripravovat o cas, energii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička píše:
moje rodina - žena od bratrance zná velmi dobře všechny magie, poprosila jsem ji, jestli by mi nepomohla (zná to story) a ona mi to vymlouvala ze stejných důvodů, jak tady píšete, tudíž tady pomoc mám jen duchovní ve smyslu, že mám odpouštět, na což kašlu, tohle nejde odpouštět. Seženu panenku od pravého šamana a budu hledat někoho, kdo tomu rozumí a poradí mi, abych neudělala nějakej přešlap, až takto jsem odhodlaná.
Nemusis ňikomu nic odpoustet. Odpustit neznamena ze mu odpustit co ti udelal. Odpustit znamena odpoutat se od te situace. Nechat ji byt a nezaplnovat svou mysl tim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem to precetla cele a tady bych jen dodala, ze zakladatelka ma spise evidentne problem sama se sebou. A tim co chce delat, neni o nic lepsi nez ten, koho chce trestat. Uz nekolik let v teto energii zije a uzira se… Pripravila se o nekolik let stesti a ty ji nikdo nevrati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jen dodám, že platí staré známé „Kdo s čím zachází, tím také schází…“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat píše:
Já jen dodám, že platí staré známé „Kdo s čím zachází, tím také schází…“
ano to mě taky napadlo, ale už se mi to z tabletu nechtělo ťukat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V každém případě lze použít magii jako poměrně účinnou ochranu. A nemusí být ani černá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
Nečetla jsem to všechno, ale to o „vracení se třikrát, stokrát atd.“ je blbost. Respektive ano, ono se člověku všechno vrátí - pokud tomu věří. Zpětný odraz funguje jen pokud se ho člověk bojí. Pokud budu praktikovat magii s tím, že věřím že dělám správnou věc, nic se mi nevrátí.
Pravda je, že skutečné návody na prokletí a smlouvy s démony nikdo jen tak nenajde.
Až, si pročtete všechno tohle - www.grimoar.cz, a projdete všechna dostupná témata na www.carovani.cz, můžete se na vlastní riziko pustit do praktikování. Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nečetla jsem to všechno, ale to o „vracení se třikrát, stokrát atd.“ je blbost. Respektive ano, ono se člověku všechno vrátí - pokud tomu věří. Zpětný odraz funguje jen pokud se ho člověk bojí. Pokud budu praktikovat magii s tím, že věřím že dělám správnou věc, nic se mi nevrátí.
Pravda je, že skutečné návody na prokletí a smlouvy s démony nikdo jen tak nenajde.
Skutečné návody existují, jen člobrdíci a člobrdice musí umět číst. ![]()
Viz dr. Johannes Faust, Magia innaturalis, je volně na netu česky v překladu Františka Kabeláka, který v knížce uvedené postupy také sám vyzkoušel.
Německy je volně i Dr. Johanes Faust, Magia naturalis at innaturalis - kompletní dílko z nějž František Kabelák pouze udělal výcuc.
Ale stejně pokusy takového druhu vřele nedoporučuji. Mnohem bezpečnější a užitěčnější je vyvolání tzv. planetárních duchů - vládců sfér - viz Arbatel, Z magie starých. V dotyčné knížce sice nejsou podrobné návody, ale nevadí, stačí pouhá mediatce o jménu a charakteru ducha s příslušným přáním, případně pro urychlení je možné využít poslední myšlenky před usnutím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fausta mám, mám Grimoar Nexus, jsou tam návody. Ale taková „sranda“ to opravdu není, ono sehnat hřeb z rakve dalo taky fušku ![]()
Každopádně kdo se do něčeho pustí a myslí to vážně, tak poměrně rychle zjistí, že těch zdrojů které si musí projít a udělat si z nich své závěry, je poměrně dost. Ať už se přikloní k starým mistrům, nebo k chaos magii, je to práce na celý život, řekla bych, s výsledkem nejistým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesto, že je toto skoro rok stará diskuze, zajímalo by mě, jak zakladatelka „pořídila“…
@kočička Evička, tak jak ti dopadla odplata?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Fausta mám, mám Grimoar Nexus, jsou tam návody. Ale taková „sranda“ to opravdu není, ono sehnat hřeb z rakve dalo taky fušku
Každopádně kdo se do něčeho pustí a myslí to vážně, tak poměrně rychle zjistí, že těch zdrojů které si musí projít a udělat si z nich své závěry, je poměrně dost. Ať už se přikloní k starým mistrům, nebo k chaos magii, je to práce na celý život, řekla bych, s výsledkem nejistým.
Žádné hřebíčky z rakve, ani do rakve nejsou zapotřebí. Pro ty co chtějí takové vyvolávání spáchat - stačí docela obyčejná meditace o jménu volané bytůstky (andílka, diblíka, bůžka…etc) případně s obraznou představou třeba znamení (viz příslušné knížečky) a s přáníčkem které člobrdík/člobrdice
k oné bytůstce má. Pro urychlení je možné využít poslední mylšenky před usnutím, to velice pomáhá. Pouze je potřeba trpělivost, taková bytůstka obvykle nepřichází inhed, může trvat měsíc i déle než se viditelně projeví.
Hlavně je nutné mít na mysli proč ducha volám. V opačném případě se může stát (vím z vlastní zkušenosti) že se při jeho zjevení lekneš a celá námaha je zbytečná. Podruhé obvykle přicházejí pomaleji.
A je potřeba si velmi dobře rozmyslet koho - co a z jakého důvodu volám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se chceš pomstít sama sobě… pak určitě směle do toho. Ale jinak bych to neriskovala. S magií není radno si zahrávat a nejen s tou černou. A v magii navíc platí: Konáš-li dobro, dobro se ti vrátí zpátky, konáš-li zlo, vrátí se ti zlo v trojnásobné míře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černá magie
Ahoj, zajímám se o černé čarodějnictví, ale jsem kluk, tak snad to nebude vadit. Existuje jedno alternativní řešení odplaty. Lze požádat o tzv. přetočení drah osudu. Nebo jinak řečeno přeúpravy osudu místo tradičních kleteb. Přes Bardo. Jedná se o hlídačky a jsou pod známějším pojmem Moiry (Démoni osudů). Obrací osudy a nežádoucího člověka oddělí, aby se už nikdy v životě neobjevil v životě toho, kdo o to požádá. Každý úraz, kapka krve i pláč žadatele v takto odděleném životě, budou životní tragédie a ztráty pro toho, kdo má být terčem této prosby. Ztratí to, co je mu oporou a jistotou pod nohama. Přijde doslova o úrodnou půdu a země se pod ním bude propadat jako bažina. Rozdíl je v tom, že žadatel nikdy neuvidí trápení toho, komu určil tento úděl. Vstupuje se k nim v určité časy při zrození nebo smrti člověka. S prvními nádechy novorozeněte nebo umírajícího s posledními výdechy je tyto bytosti obklopují. Tyto malé chvilky se musí rychle využít. Kdo se ale rozhodne jakýmkoli způsobem tohoto nežádoucího člověka zpětně vyhledat nebo mu snad pomoci, poruší nitky změněného osudu a po té si oba odvedou navždy z tohoto světa. Má se jednat o jakýsi prázdný prostor zasněžených údolí, která pálí.
A doplnění. Tyto dva časy se mohou využít i pro tu ryzí spravedlnost. Tyto žádosti provádí ten, kdo tyto techniky zná, nebo ten, kdo se je naučil a může je potom provést sám bez pomoci. Popisovat to celé nebudu pochopitelně. Z Barda se vyvolají dva stíny, během jednoho okamžiku zrození či smrti, které tyto dva procesy doprovází. Z těchto „mezistavních komor“ se vyvolají ven hlasitějším hlasem - nikoli křikem. „Jako když voláte psi například“ Potom vyjdou a najdou označenou obět at už je kdekoli skryta, uvězněna nebo jinde se nacházejíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sivagor píše:
Ahoj, zajímám se o černé čarodějnictví, ale jsem kluk, tak snad to nebude vadit. Existuje jedno alternativní řešení odplaty. Lze požádat o tzv. přetočení drah osudu. Nebo jinak řečeno přeúpravy osudu místo tradičních kleteb. Přes Bardo. Jedná se o hlídačky a jsou pod známějším pojmem Moiry (Démoni osudů). Obrací osudy a nežádoucího člověka oddělí, aby se už nikdy v životě neobjevil v životě toho, kdo o to požádá. Každý úraz, kapka krve i pláč žadatele v takto odděleném životě, budou životní tragédie a ztráty pro toho, kdo má být terčem této prosby. Ztratí to, co je mu oporou a jistotou pod nohama. Přijde doslova o úrodnou půdu a země se pod ním bude propadat jako bažina. Rozdíl je v tom, že žadatel nikdy neuvidí trápení toho, komu určil tento úděl. Vstupuje se k nim v určité časy při zrození nebo smrti člověka. S prvními nádechy novorozeněte nebo umírajícího s posledními výdechy je tyto bytosti obklopují. Tyto malé chvilky se musí rychle využít. Kdo se ale rozhodne jakýmkoli způsobem tohoto nežádoucího člověka zpětně vyhledat nebo mu snad pomoci, poruší nitky změněného osudu a po té si oba odvedou navždy z tohoto světa. Má se jednat o jakýsi prázdný prostor zasněžených údolí, která pálí.A doplnění. Tyto dva časy se mohou využít i pro tu ryzí spravedlnost. Tyto žádosti provádí ten, kdo tyto techniky zná, nebo ten, kdo se je naučil a může je potom provést sám bez pomoci. Popisovat to celé nebudu pochopitelně. Z Barda se vyvolají dva stíny, během jednoho okamžiku zrození či smrti, které tyto dva procesy doprovází. Z těchto „mezistavních komor“ se vyvolají ven hlasitějším hlasem - nikoli křikem. „Jako když voláte psi například“ Potom vyjdou a najdou označenou obět at už je kdekoli skryta, uvězněna nebo jinde se nacházejíc.
Tohle jsou hodně nebezpečné věci a nechápu, proč to tady radíš. K tobě bych řekla: Jen si hraj.
K ostatním: Nejsme ti, kdo má v rukách boží spravedlnost.
Vím že to je staré téma, nicméně bych všem radila rozvahu a opatrnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 píše:
Tohle jsou hodně nebezpečné věci a nechápu, proč to tady radíš. K tobě bych řekla: Jen si hraj.
K ostatním: Nejsme ti, kdo má v rukách boží spravedlnost.
Vím že to je staré téma, nicméně bych všem radila rozvahu a opatrnost.
Chtěla odpověd tak jí dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit