Černá magie jako forma odplaty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
6.8.14 22:25
@Anatalia píše:
@Paradise toto ma zaujalo. Mne neraz kamaratky hovoria, ze mam kure..tazku karmu. Ze zrejme ja ako posledny clen rodiny nesiem karmu aj za nich. No nieco v tom zmysle.
Ako to teda je?

pokud se najde člověk, který je natolik silný, aby si uvědomil „příkoří“,které jeho rodina způsobila a rozhodne se s tím vypořádat, tak skutečně může karmu vyrušit. Těžko se to určuje. Ale většinou radím zamyslet se nad tím, komu se nejvíce podobáš, hlavně chováním a povahou a po tom člověku jsi přebrala karmu a nyní je jen na tobě, jak se k tomu postavíš, zda půjdeš tou pozitivní cestou nebo necháš karmu plynout a předáš ji dál.

Někdy se stává, že se člověk narodí s úkolem tu karmu zmírnit nebo zneutralizovat.Ale důležité je si tu karmu uvědomit a nedělat stejné věci a nechovat se stejně jako ten, kdo mi karmu předal, být prostě lepší, vyrovnat se s tím negativním, odpustit a možná i přimět ostatní k tomu, aby se na věci podívali z tohoto pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.8.14 22:43

Já si myslím, že to není dobrá cesta.
proč máš potřebu bojovat za ostatní a tudíž přinést oběť?
proč chceš přistoupit na jeho hru?
Jsem přesvědčená, že mlýny melou, i když občas jim to trvá…ale jak se říká, pomsta nejlépe chutná za studena.
Víš ono když se mu něco stane teď, tak ten tvůj pocit zadostiučinění bude mít poměrně krátké trvání a možná by tě mohly přepadnout i výčitky svědomí. To, že ty si myslíš, že se mu to nevrací a využívá, zneužívá a ničí druhé aniž by za to nějak pykal - to je tvoje domněnka a vůbec to tak nemusí být. Za peníze si může lecos koupit, ale třeba mu to štěstí nepřináší anebo nepřinese. Možná teď se připravují věci příští a obrátí se to proti němu formou, že by tě to ve snu ani nenapadlo. Někdy je ten pocit zoufalství z nespravedlnosti strašně silný, člověk nevidí, neslyší a nevnímá protiargumenty, ale možná ti ho černá magie nepomůže potrestat a obrátí se to proti tobě.
Zkus udělat metodu odkladu - teď to vyřešit nemůžu, tak se tím budu zabývat až za měsíc… třeba se ti podaří získat odstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.8.14 23:02
@Regina Hero píše:
Ale já bych si s tím nezahrávala… každá energie, kterou vyšleš, se ti vrátí… někdy ve chvíli, kdy to nebudeš čekat… na světě je spousta jiných věcí a záležitostí, do kterých je lepší investovat energii… někdy ta spravedlnost přijde v jiném životě… jeden život je ve srovnání s celým vesmírem velmi krátká událost, proto nevidíme některé souvislosti a zdá se nám, že některá voda ani vřít nezačala…

Moc pěkně napsané. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29350
6.8.14 23:32
@rokris píše:
Moc pěkně napsané. :kytka:
:kytka: jé, děkuji…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
7.8.14 07:55

@Lizzi Naprosto souhlasím!!! a zopakuji to: Kdo jsi, že si chceš hrát na Boha, soudit a trestat? Jediná spravedlivá? Neber to zle, ale myslím, že tohle Ti nepřísluší.
A taky, jak píšou ostatní, by se to mohlo obrátit proti Tobě a Tvým blízkým. Proto bych si s tím nezahrávala…
P. S. Mě to připomíná film Je třeba zabít Sekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.8.14 08:53
@Paradise píše:
vidíš a to je ten zákon karmy, on možná děti mnohému naučil, ale pokud ty děti, budou tací jako je on, pak se jim taky dostane potrestání a jednou v této rodině bude někdo, kdo si to vše vyžere a bude muset tuhle zlou karmu vyneutralizovat, toho člověka je mi upřímně líto.

Mě to taky zaujalo. Na jednu stranu píšeš, že když je člověk pozitivní, nehromadí v sobě negativní myšlenky, tak se mu děje jen dobré a pak napíšeš, že někdo musí vyneutralizovat špatnou karmu rodiny a vyžere si to za ostatní, tak ten nemá šanci? To si trochu protiřečí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.14 09:30
@kočička Evička píše:
proto budu hledat někoho, kdo ví, jak na to…nechci doma propichovat panenku jehlicema a vypichovat jí oči, když nevím, jak se to dělá, aby to zafungovalo, tohle nechci podcenit… kurnik, začínám si připadat jako Zoro mstitel :andel:

nečekej, že najdeš člověka, který to pro Tebe udělá.. a pokud jo, tak je to šílenec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
7.8.14 09:41
@kočička Evička píše:
na to umím odpovědět úplně přesně - poctivým, bezbranným a slušným lidem, vybírá si „oběti“ takového charakteru, kde předpokládá, že se nebudou, anebo neúspěšně - bránit. Kdyby narazil na nějakého ranaře, už to má dávno za sebou, ale on potřebuje ovečky, mírumilovné a důvěřivé, bohužel.

Třeba je to o tom, že kdo se chová jako oběť, přitáhne si agresora. Možná ten sviňa chlap má naučit ty lidi se za sebe postavit. Překonat v nich vzorec oběti. Možná se jim vrací něco z minulosti, neznáš všechny souvislosti, nezasahovala bych.

• Citovat
  • Upravit
7.8.14 10:03
@Malaga píše:
Já si myslím, že to není dobrá cesta.
proč máš potřebu bojovat za ostatní a tudíž přinést oběť?
proč chceš přistoupit na jeho hru?
Jsem přesvědčená, že mlýny melou, i když občas jim to trvá…ale jak se říká, pomsta nejlépe chutná za studena.
Víš ono když se mu něco stane teď, tak ten tvůj pocit zadostiučinění bude mít poměrně krátké trvání a možná by tě mohly přepadnout i výčitky svědomí. To, že ty si myslíš, že se mu to nevrací a využívá, zneužívá a ničí druhé aniž by za to nějak pykal - to je tvoje domněnka a vůbec to tak nemusí být. Za peníze si může lecos koupit, ale třeba mu to štěstí nepřináší anebo nepřinese. Možná teď se připravují věci příští a obrátí se to proti němu formou, že by tě to ve snu ani nenapadlo. Někdy je ten pocit zoufalství z nespravedlnosti strašně silný, člověk nevidí, neslyší a nevnímá protiargumenty, ale možná ti ho černá magie nepomůže potrestat a obrátí se to proti tobě.
Zkus udělat metodu odkladu - teď to vyřešit nemůžu, tak se tím budu zabývat až za měsíc… třeba se ti podaří získat odstup.

to jsi napsala moc hezky, i jak ostatní holky. Víš já nechci aby se mu vyloženě něco stalo, ale aby se mu to nějak vrátilo, to zlo, ale je fakt, že nemůžu vědět, jestli tomu tak není aniž bych to věděla, třeba má nepoctivě získanou spoustu peněz a není šťastnej - i tohle by mi stačilo. A jak píšeš, že proč chci přinášet oběti za druhé - já sama jsem jedna z nich, tak právě proto. Zkusím metodu odkladu, ale ono už to trvá natolik dlouho (ve mně), že mám obavu, že se to nezlepší, ty pocity a „touhy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 10:07
@Dueliola píše:
Třeba je to o tom, žekdo se chová jako oběť, přitáhne si agresora. Možná ten sviňa chlap má naučit ty lidi se za sebe postavit. Překonat v nich vzorec oběti. Možná se jim vrací něco z minulosti, neznáš všechny souvislosti, nezasahovala bych.

tak přesně tohle si myslím, že mu funguje a vidím, že si vybírá určité typy lidí, u kterých mu to vychází. Každopádně co vím, tak používá peníze, aby deptal ostatní lidi, jedno jak, dělá mu to neskutečnou radost, úplně se v tom vyžívá, to musí být nějaká „úchylka“ uspokojovat se trápením ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
7.8.14 10:56
@tiffany píše:
Mě to taky zaujalo. Na jednu stranu píšeš, že když je člověk pozitivní, nehromadí v sobě negativní myšlenky, tak se mu děje jen dobré a pak napíšeš, že někdo musí vyneutralizovat špatnou karmu rodiny a vyžere si to za ostatní, tak ten nemá šanci? To si trochu protiřečí ne?

tady jde o dvě odlišné věci. První je jak se já sama za sebe rozhodnu žít tento život, zda s tím, že budu negativní, budu závidět a svádět svoje neštěstí na ostatní a na nespravedlnost, pak se mi bude dít přesně to nač budu myslet (př. nemám dost peněz, abych mohl jet na dovolenou nebo vidím dopis ve schránce a řeknu si, to je zas složenka, nebo se někdo má líp než já a já prohlásím, ten si to nakradl, apod. tím pádem nemůžu očekávat, že budu mít dostatek financí, tímto myšlení k sobě přitahuji nedostatek),vím, že není jednoduché změnit své myšlenky a odhánět ty negativní, které stejně přicházejí, ale jde o postoj. A ta druhá věc je karma, já si nevybírám (alespoň ne vědomě),kdy a komu se narodím (vybírám si to v jiné rovině, ale to je na další diskuzi) a jaká karma na mě bude tudíž působit jakou karmu popřípadě podědím. Ale na mě je, zda budu pokračovat v budování té negativní karmy právě tím negativním myšlením nebo zda se dám tou složitější cestou a budu myslet pozitivně a tím pádem budu odbourávat tu negativní karmu. Samozřejmě, že na mě ta karma bude působit, ale já se jí díky tomu přístupu nepoddám, ale budu s ní bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.8.14 11:14

@Paradise díky za vysvětlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.8.14 16:33

@Paradise tiez dakujem. Ja som precitala vela duchovnych knih, hlavne o pozitivnom mysleni, ale nikde som sa nedocitala takuto polopatisticku odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.8.14 08:23

@Paradise - úžasně napsané, tak přesně to je :palec: No pozitivní myšlení jde když je člověk spojený sám se sebou, žije tady a teď a přijímá co mu život - „posílá“ a vždy začíná u sebe ne hledá viníka. Takže když to vemu na příkladu zakladatelky - to co jí „děje“ s daným pánem není náhoda. Prostě ho tam kvůli něčemu má aby se něco naučila a posunula se dál jak psala @Dueliola . Ale ona místo toho vyčerpává svoji cennou energii na hledání voodoo, užírá se, místo aby pracovala na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.15 01:02

Nechci nic říkat ale… Já s Tebou souhlasím. Údajně (i věci které se mi občas stanou, vyjdou jak chci… A poslední dobou je to dost časté) jsem vedená v černé magii od malinka. Konkrétně od té doby co mě poznal (dnes už 16ti letý) „kamarád“.
Ps: sice si skoro nic do 5ti let nepamatuji, ale vím že nejsem pouze obyčejná holka. TO ENÍ NIKDO, KDYŽ CHCEAMÁ VŮLI BOJOVAT… jak se svými city tak i s jinými věcmi. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat