Černá magie jako forma odplaty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.8.14 20:34
@Paradise píše:
on bude potrestán, možná ne dle tvých představ, ale to není podstatné, pokud by bylo tak jednoduché vyžadovat zub za zub apod. tak proč by se od toho upouštělo? Ti, kteří konají zlo budou potrestání, tomu věř, ale možná jiným způsobem než bychom si my mohli či dokázali představit, ale to neznamená, že to je špatné potrestání. Zkus se na to podívat, tak, že ti černou magií, kletbou, taky vykonáš zlo, hmmm?

to jsi napsala hezky, ale já prostě potřebuju vědět, že se mu něco nějak vrátilo a jak to mám zjistit? Myslím i na to, až jednou prdne na desku a já ase to náhodou dozvím, jak zajedu na obřad a udělám tam strašnou ostudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
6.8.14 20:35

Děsíme?

Jak si to představuješ v reálu? Příjdeš za nějkým kdo tomu rozumí a řekneš chci aby ten a ten trpěl. Jakou pomstu pro něj chceš? Aby mu někdo kradl z účtu peníze? Aby mu vypadali vlasy? Aby ho posralo hejno racků? Zaplatíš a s dobrým pocitem odejdeš a budeš čekat když se to dotyčnému začne dít?
Má on děti? Co když to podědí? Jsou to taky takové sv… jako on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 20:37
@veria píše:
@kočička Evička
A právní cestou to vyřešit nelze? Podat trestni oznámení na ty podvody? Jsi právník sakra tak se pokus najit nakou legální cestu jak ho dostat za mříže.
Magie ti podle mne nepomůže, jen tobe uškodi ty negativni myšlenky.

právní cestou to nejde, trestní oznámení podáno od kde koho stokrát a výsledek?
V tomto státě mají prostě zelenou gauneři a podvodníci. Byla jsem na jednom jeho sporu a on okradl pána a ten pán to prohrál a on mu ještě naúčtoval 24 tis za hodinu x několik hodin jako svědečné a soud mu to přiřkl do nákladů řízení a on daňovkou prokázal, že vydělá 24 tis /hod.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.8.14 20:38

Víš zkus se zamysle jakým lidem ten chlap ubližuje, dám ruku do ohně, že jsou to lidé, kteří řeší nějaké problémy, jsou popřípadě závistiví a nechají v sobě bujit negativní emoce a myšlenky. Stejně tak jako ty, pokud bys změnila samu sebe, svůj přístup a náhled, věř, že by zmizel z tvého života jako pára nad hrncem.

Hlodá to v tobě a užírá tě to, protože jsi se tomu nepostavila, to je totiž mnohem složitější než použití černé magie. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.8.14 20:41

@kočička Evička možná by nebylo od věci zkusit hypnozu nebo regresi, což by ti pomohlo vrátit se do minulých životů a zjistit, čím tě tak moc popuzuje a možná pokud bys našla někoho šikovného, by ti dovolili nahlédnout i do budoucnosti. Pokud ti to za to stojí, je to možné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 20:42
@LuckaPt píše:
Děsíme?Jak si to představuješ v reálu? Příjdeš za nějkým kdo tomu rozumí a řekneš chci aby ten a ten trpěl. Jakou pomstu pro něj chceš? Aby mu někdo kradl z účtu peníze? Aby mu vypadali vlasy? Aby ho posralo hejno racků? Zaplatíš a s dobrým pocitem odejdeš a budeš čekat když se to dotyčnému začne dít?
Má on děti? Co když to podědí? Jsou to taky takové sv… jako on?

ne, chci to dělat sama, tvořit tu energii, jen se chci zeptat, jak na to a nechci nic konkrétního aby se mu dělo, mně je jedno co to bude, chci prostě jen tu „spravedlnost“, jedno jestli mu někdo pos.re hlavu, nebo ho kousne klíště, chci něco komplexnějšího. Děti má, dvě, stačil je naučit lhát a podvádět a vysvětluje jim, že takto to je normální. Ale furt si stěžuje, jak nejsou schopné jít úplně v jeho šlépějích a že to, co nakradl za celej život oni určitě zase rozfofrují (to vím vše od něj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.8.14 20:44
@kočička Evička píše:
ne, chci to dělat sama, tvořit tu energii, jen se chci zeptat, jak na to a nechci nic konkrétního aby se mu dělo, mně je jedno co to bude, chci prostě jen tu „spravedlnost“, jedno jestli mu někdo pos.re hlavu, nebo ho kousne klíště, chci něco komplexnějšího. Děti má, dvě, stačil je naučit lhát a podvádět a vysvětluje jim, že takto to je normální. Ale furt si stěžuje, jak nejsou schopné jít úplně v jeho šlépějích a že to, co nakradl za celej život oni určitě zase rozfofrují (to vím vše od něj).

vidíš a to je ten zákon karmy, on možná děti mnohému naučil, ale pokud ty děti, budou tací jako je on, pak se jim taky dostane potrestání a jednou v této rodině bude někdo, kdo si to vše vyžere a bude muset tuhle zlou karmu vyneutralizovat, toho člověka je mi upřímně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 20:46
@Paradise píše:
Víš zkus se zamysle jakým lidem ten chlap ubližuje, dám ruku do ohně, že jsou to lidé, kteří řeší nějaké problémy, jsou popřípadě závistiví a nechají v sobě bujit negativní emoce a myšlenky. Stejně tak jako ty, pokud bys změnila samu sebe, svůj přístup a náhled, věř, že by zmizel z tvého života jako pára nad hrncem.Hlodá to v tobě a užírá tě to, protože jsi se tomu nepostavila, to je totiž mnohem složitější než použití černé magie. :hug:

na to umím odpovědět úplně přesně - poctivým, bezbranným a slušným lidem, vybírá si „oběti“ takového charakteru, kde předpokládá, že se nebudou, anebo neúspěšně - bránit. Kdyby narazil na nějakého ranaře, už to má dávno za sebou, ale on potřebuje ovečky, mírumilovné a důvěřivé, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 20:48
@Paradise píše:
@kočička Evička možná by nebylo od věci zkusit hypnozu nebo regresi, což by ti pomohlo vrátit se do minulých životů a zjistit, čím tě tak moc popuzuje a možná pokud bys našla někoho šikovného, by ti dovolili nahlédnout i do budoucnosti. Pokud ti to za to stojí, je to možné řešení.

toho se bojím, nechci radši nic vědět, bojím se i karet a věštění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 20:50
@Paradise píše:
vidíš a to je ten zákon karmy, on možná děti mnohému naučil, ale pokud ty děti, budou tací jako je on, pak se jim taky dostane potrestání a jednou v této rodině bude někdo, kdo si to vše vyžere a bude muset tuhle zlou karmu vyneutralizovat, toho člověka je mi upřímně líto.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.8.14 20:59
@kočička Evička píše:
ale proč to neplatí na něj a na mě by mělo? :think: Kdyby tohle fungovalo, jeho zlo by již poznal na vlastní kůži a člověk by nemusel shánět voodoo a ostatní věci, např. černýho kocoura a bradavici na nose. Jeden starší pán, co byl taky podveden byl ochotnej jej (víte co) a klidně to jít odsedět, vím to od jeho syna, stačí vám to, co za pohnutky vyvolává v jiných lidech…

Já nečetla diskuzi, jen reaguji na úvodní příspěvek. Osobně jsem na černou magii moc velký posera a nezahrávala bych si s ní ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
6.8.14 21:04
@cher píše:
Já nečetla diskuzi, jen reaguji na úvodní příspěvek. Osobně jsem na černou magii moc velký posera a nezahrávala bych si s ní ani náhodou

vycházím-li z různých blogů, tak pokud to člověk má promyšlený a nechce to brát zpět, tak se údajně nemá co stát, no tak v to tak nějak doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.8.14 21:10

@Paradise toto ma zaujalo. Mne neraz kamaratky hovoria, ze mam kure..tazku karmu. Ze zrejme ja ako posledny clen rodiny nesiem karmu aj za nich. No nieco v tom zmysle.
Ako to teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
6.8.14 21:43

Já nesouhlasím, věřím, že na každého jednou dojde, ať dříve či později… Je to smutné, že někdo ubližuje druhým, ale beru to tak, že když se budu chtít pomstít a taky ublížit, ať už stejnou měrou či tou magií, v podstatě klesnu na jeho úroveň ;) A stejně si myslím, že když takovému člověku ublížíš a dostaneš ho do nesnází, bude to stejně brát jako nespravedlnost a dál bude kopat kolem sebe a ubližovat, né li víc…pokud mu teda nepřeješ smrt a pokud jo tak by bylo dobré se zamyslet, jak upustit páru a zlobu, aniž by si musela ubližovat, protože jsi zřejmě plná zloby, která musí ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.8.14 22:20
@kočička Evička píše:
na to umím odpovědět úplně přesně - poctivým, bezbranným a slušným lidem, vybírá si „oběti“ takového charakteru, kde předpokládá, že se nebudou, anebo neúspěšně - bránit. Kdyby narazil na nějakého ranaře, už to má dávno za sebou, ale on potřebuje ovečky, mírumilovné a důvěřivé, bohužel.

to netvrdím, že to nemohou být slušní lidé, ale jde o to jak ti lidé přemýšlejí, to je to podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat