Černá magie jako forma odplaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.8.14 19:31

@Paradise

já ale nechci ubližovat, jen chci spravedlnost a soudy jsou na toho člověka krátké, tak jak jinak jí docílit? O tom hovoří jeden výbornej fulm: Soudní dvůr s Michaelem Douglasem, soudci musí mnohdy osvobodit člověka, o kterém ví, že tu věc udělal, akorát nemají dostatek „důkazů“ a tak se spolčí a zasedají v „tajném seskupení - soudním soukromém dvoře“ a tam vždy ten či onen soudce přednese jeho kauzu a ostatní podle svého vědomí a svědomí odsouhlasí, že je ten obžalovaný VINEN a pak to vyřeší namísto soudu, najmou např. profi zabijáka a nechají vraha zlikvidovat - dobrej film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 19:32
@ŠestýSmysl píše:
Já Ti teda budu přát, aby to mělo ten účinek, jaký si přeješ, ale zároveň budu doufat, že se Ti nic nestane!!

děkuju, přeju si to samé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.8.14 19:32

@kočička Evička kdo jsi, že máš právo někoho odsoudit a trestat? To, že někdo někomu ubližuje, je hnusné, ale ty nejsi soudce ani kat. Jakékoli použití černé magie nezůstane bez odezvy na člověku, který ji použil. Pokud do toho chceš jít a myslíš si, že Ti to neublížíš, tak jsi na omylu. Chceš ji použít na jednoho zlého člověka.. A co Ti ostatní zlí lidé? Ty necháš jen tak běhat po světě? Jak vybereš mezi lidmi toho nejzlejšího? Opravdu se zamysli nad tím, co chceš udělat. Navíc, ono to skoro nikdy nefunguje, protože skutečná černá magie není něco, co najdeš na internetu nebo v knihách v knihovně..
Neodsuzuji Tě, jen Tě důrazně varuji!

Příspěvek upraven 06.08.14 v 19:34

• Citovat
  • Upravit
3549
6.8.14 19:33

Víš tou zlobou a nenávistí ubližuješ nejvíc sama sobě. Odpustit mnohdy cítíš, že nejde, bráníš se tomu zuby nehty, ale když v sobě najdeš dostatek síly a odvahy se tomu postavit čelem, věř, že se ti ohromně uleví. Proces odpouštění sice není nic lehkého, mnohdy trvá i delší dobu a vždy končí usedavým pláčem, ale cítíš pak tu lehkost a pocítíš i svou ohromnou hloupost, že jsi tak dlouho setrvávala v té zlobě. A věř tomu, že každé tady napsané písmeno jsem si osobně prožila.

Vím jak se provozuje černá magie, ale nikdy bych to nikomu neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 19:34
@marti81 píše:
tady jsi si vlastně odpověděla sama a věř, že to platí všemi směry, tzn. že i to, že na každou svini se vaří voda, ono to tak opravdu je, a když ne v tomto životě, tak v tom příštím ;)

to je pozdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.8.14 19:34

Také bych se bála, že se mi to vrátí. Nedokážu si představit, že bych až tak někoho nenáviděla, ale přiznám se v případě velkého ublížení, jako třeba smrt blízkého člověka, asi bych o tom přemýšlela. :oops: Ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.8.14 19:36
@kočička Evička píše:
@Paradisejá ale nechci ubližovat, jen chci spravedlnost a soudy jsou na toho člověka krátké, tak jak jinak jí docílit? O tom hovoří jeden výbornej fulm: Soudní dvůr s Michaelem Douglasem, soudci musí mnohdy osvobodit člověka, o kterém ví, že tu věc udělal, akorát nemají dostatek „důkazů“ a tak se spolčí a zasedají v „tajném seskupení - soudním soukromém dvoře“ a tam vždy ten či onen soudce přednese jeho kauzu a ostatní podle svého vědomí a svědomí odsouhlasí, že je ten obžalovaný VINEN a pak to vyřeší namísto soudu, najmou např. profi zabijáka a nechají vraha zlikvidovat - dobrej film.

ale spravedlnosti černou magií nedosáhneš. :hug: Spíš se uvrtáš ještě do větších problémů. Věř, že zaplatí, když ne teď, tak v dalších životech určitě a pokud je opravdu tak zlý, tak jeden život mu na odčinění stačit nebude. Může tě uklidnit, že je velice pravděpodobné, že to v tom dalším životě uvidíš a budeš tomu přítomna, protože lidé, které nás takto moc ovlivňují s námi sdílí i další životy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.8.14 19:42

Mám dva dotazy :jazyk:
Mně by opravdu zajímala ta tvoje motivace - proč tě to tak drží - sorry bláboly o spravedlnosti neberu :kytka:
A myslíš, že se ti pak uleví?

Můj názor na věc je jasný - co vysílám to se mi vrací - nešla bych tedy do toho ani náhodou, ani myšlenkou natož činem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.14 19:43
@kočička Evička píše:
Ahoj holky, chci se vás zeptat na jednu věc. Vím, že „použít“ černou magii jako odplatu za nějaké příkoří, či poškození, navenek odsoudí plno lidí s argumentem, že člověk by měl odpouštět, nikoliv se mstít, ale věřím, že i když je tohle téma tzv. tabu, že v mnoha z vás dříme tato mylšenka či pocit, že by se v případě opravdu velkého ublížení nezdráhal člověk chtít a myslet na tuto formu reakce na to příkoří. Četla jsem různé články, různé názory na toto téma a zajímá mě, jestli byste byly schopný použít tuto formu v případě, že by ten, kdo vám ublížil, že by to bylo opravdu natolik zásadní, že byste do toho šly. Já ano, proto jsem založila tohle téma, a taky proto, že na rčení že na každou svini se vaří voda, tak na to spoléhat fakt nechci, to je jen pro uklidnění, ale moc to nefunguje. Ptám se, je něco špatného na tom, že když někdo ubližuje velmi, ale velmi svému okolí a různým lidem, v podstatě celej život a vy jste jedním z nich (nejde o vztahy ale o okrádání a podvody a ničení životů díky tomuto, druhých lidí), má ten člověk právo se začít bránit touto formou? Podle mě ano a ani v tom nespatřuju nic špatného, protože každá akce vyvolá reakci, ale chtěla bych vědět, jestli jsem s tímto názorem sama, či ne. Díky

já bych si s tim nehrála.. protože ono se Ti to vrátí. I když jsi teď ve formě „oběti“ Ty, ta „odplata“ se Tě stejně dotkne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
6.8.14 19:47
@kočička Evička píše:
Ahoj holky, chci se vás zeptat na jednu věc. Vím, že „použít“ černou magii jako odplatu za nějaké příkoří, či poškození, navenek odsoudí plno lidí s argumentem, že člověk by měl odpouštět, nikoliv se mstít, ale věřím, že i když je tohle téma tzv. tabu, že v mnoha z vás dříme tato mylšenka či pocit, že by se v případě opravdu velkého ublížení nezdráhal člověk chtít a myslet na tuto formu reakce na to příkoří. Četla jsem různé články, různé názory na toto téma a zajímá mě, jestli byste byly schopný použít tuto formu v případě, že by ten, kdo vám ublížil, že by to bylo opravdu natolik zásadní, že byste do toho šly. Já ano, proto jsem založila tohle téma, a taky proto, že na rčení že na každou svini se vaří voda, tak na to spoléhat fakt nechci, to je jen pro uklidnění, ale moc to nefunguje. Ptám se, je něco špatného na tom, že když někdo ubližuje velmi, ale velmi svému okolí a různým lidem, v podstatě celej život a vy jste jedním z nich (nejde o vztahy ale o okrádání a podvody a ničení životů díky tomuto, druhých lidí), má ten člověk právo se začít bránit touto formou? Podle mě ano a ani v tom nespatřuju nic špatného, protože každá akce vyvolá reakci, ale chtěla bych vědět, jestli jsem s tímto názorem sama, či ne. Díky

Na každou svini se vaří voda… To ano!! Ale vyšleš li zlo, zlo se k tobě vrátí, takže se raději držet přísloví, na každého jednou dojde, nebo, boží mlýny melou. A z vlastní zkušenosti vím, že to opravdu funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 19:47
@Paradise píše:
ale spravedlnosti černou magií nedosáhneš. :hug: Spíš se uvrtáš ještě do větších problémů. Věř, že zaplatí, když ne teď, tak v dalších životech určitě a pokud je opravdu tak zlý, tak jeden život mu na odčinění stačit nebude. Může tě uklidnit, že je velice pravděpodobné, že to v tom dalším životě uvidíš a budeš tomu přítomna, protože lidé, které nás takto moc ovlivňují s námi sdílí i další životy.

ale třeba určitého potrestání, vždyť právě trest za hnusné skutky je právě ta spravedlnost, přece by to tak mělo být - oko za oko, zub za zub. proč by měli lidé konat druhým zlo a za to nic „nedostat“ zpátky, hmmmm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
6.8.14 19:51

@kočička Evička Ty nejsi ta, která rozhoduje o potrestání. K tomu je nějaká vyšší spravedlnost. A moc se tím nezalamuj, nic dobrýho ti to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.8.14 19:53

A myslíš, že tvůj čin bude brán jako dobro?
Tak ho rovnou můžeš postřelit. Hraješ si tu na hrdinku, že nevadí jaký to bude mít následek tak ho postřel a přijmi potrestání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 19:55
@Mišela1 píše:
Mám dva dotazy :jazyk:
Mně by opravdu zajímala ta tvoje motivace - proč tě to tak drží - sorry bláboly o spravedlnosti neberu :kytka:
A myslíš, že se ti pak uleví?Můj názor na věc je jasný - co vysílám to se mi vrací - nešla bych tedy do toho ani náhodou, ani myšlenkou natož činem.

drží mě to tak proto, že ten člověk je totálně bezpáteřní krysa, je schopen podvádět a pak ti zavolat a říct, jéééé, dobrý den, můžu vás pozvat na kávičku? prostě to nejde popsat, on si dopředu vůči lidem, se kterými má cokoliv společného, připravuje určité věci, o kterých ví, že je pak použije a jak je použije, pak dělá ještě „dědečka hříbečka“. On se totiž navenek tváří strašně mile a úslužně, málem všem ruky líbá a spoléhá na to, že lidé nebudou ostražití a tohle mu prochází. Jednomu pánovi namaloval věcné břemeno jízdy po společné komunikaci na jedné straně a pak jej zažaloval o 300 tis za to, že jezdí po té cestě i po druhé straně - logicky - vždy napravo. Je schopnej nechat uvalit na někoho neoprávněnou exekuci a libovat si v tom, jak to natahuje na roky (soud musí rozhodnout o oprávněnosti) a ti lidé jsou pak ve všech registrech, banky jim vypovídají úvěry a on se dočká toho, že ti lidé to zaplatí, jen aby se ho zbavili a on stejně zase za chvíli něco vymyslí. Je toho prostě moc, to bych tady psala romány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
6.8.14 19:56
@Sfaticata píše:
Také bych se bála, že se mi to vrátí. Nedokážu si představit, že bych až tak někoho nenáviděla, ale přiznám se v případě velkého ublížení, jako třeba smrt blízkého člověka, asi bych o tom přemýšlela. :oops: Ale…

Můj brácha zemřel úmyslnou vinou jiného člověka a i v tomto případě můžu říct, že pěstovat v sobě zlobu a nenávist, je akorát ničit sama sebe. I když svině nemají leckdy svědomí, ono na ně opravdu jednou dojde, ale nemá cenu si na nich špinit ruce nějakou černou magií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat