Černá magie jako forma odplaty
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud o tom víš prd tak to raději nedělej ať neprokleješ i sebe a ještě 5 generací tvých potomků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena píše:
Já si myslím, že jednak by se to dělat nemělo, jednak to stejně nefunguje.![]()
![]()
já věřím právě, že funguje, ale je to moje „víra“ samozřejmě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
říkám si, že kdyby se zla vracela k tomu, kdo je vysílá, musel by tento člověk už dávno trpět jako zvíře, takže spoléhám na to „nevracení“. Zní to blbě, já vím, ale dneska se fakt ucho utrhlo. Kromě toho, jak škodil a škodí mně, tak to aplikuje i na jiných a převážně bezbranných lidech, nesnáším když někdo dělá zlo bezbranným a hodným a důvěřivým lidem, kteří se neumí hajzlíkům bránit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička píše:
moje rodina - žena od bratrance zná velmi dobře všechny magie, poprosila jsem ji, jestli by mi nepomohla (zná to story) a ona mi to vymlouvala ze stejných důvodů, jak tady píšete, tudíž tady pomoc mám jen duchovní ve smyslu, že mám odpouštět, na což kašlu, tohle nejde odpouštět. Seženu panenku od pravého šamana a budu hledat někoho, kdo tomu rozumí a poradí mi, abych neudělala nějakej přešlap, až takto jsem odhodlaná.
Já Ti teda budu přát, aby to mělo ten účinek, jaký si přeješ, ale zároveň budu doufat, že se Ti nic nestane!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička píše:
Ahoj holky, chci se vás zeptat na jednu věc. Vím, že „použít“ černou magii jako odplatu za nějaké příkoří, či poškození, navenek odsoudí plno lidí s argumentem, že člověk by měl odpouštět, nikoliv se mstít, ale věřím, že i když je tohle téma tzv. tabu, že v mnoha z vás dříme tato mylšenka či pocit, že by se v případě opravdu velkého ublížení nezdráhal člověk chtít a myslet na tuto formu reakce na to příkoří. Četla jsem různé články, různé názory na toto téma a zajímá mě, jestli byste byly schopný použít tuto formu v případě, že by ten, kdo vám ublížil, že by to bylo opravdu natolik zásadní, že byste do toho šly. Já ano, proto jsem založila tohle téma, a taky proto, že na rčení že na každou svini se vaří voda, tak na to spoléhat fakt nechci, to je jen pro uklidnění, ale moc to nefunguje. Ptám se, je něco špatného na tom, že když někdo ubližuje velmi, ale velmi svému okolí a různým lidem, v podstatě celej život a vy jste jedním z nich (nejde o vztahy ale o okrádání a podvody a ničení životů díky tomuto, druhých lidí), má ten člověk právo se začít bránit touto formou? Podle mě ano a ani v tom nespatřuju nic špatného, protože každá akce vyvolá reakci, ale chtěla bych vědět, jestli jsem s tímto názorem sama, či ne. Díky
tady jsi si vlastně odpověděla sama a věř, že to platí všemi směry, tzn. že i to, že na každou svini se vaří voda, ono to tak opravdu je, a když ne v tomto životě, tak v tom příštím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička píše:
@Regina Heroříkám si, že kdyby se zla vracela k tomu, kdo je vysílá, musel by tento člověk už dávno trpět jako zvíře, takže spoléhám na to „nevracení“. Zní to blbě, já vím, ale dneska se fakt ucho utrhlo. Kromě toho, jak škodil a škodí mně, tak to aplikuje i na jiných a převážně bezbranných lidech, nesnáším když někdo dělá zlo bezbranným a hodným a důvěřivým lidem, kteří se neumí hajzlíkům bránit.
Já si myslím, že máš pravdu, že se zlo nevrací, aspoň ne v tom doslovném smyslu slova. To by třeba Hitlera dávno musela zabít nenávist všem, kterým ublížil. A ono nic. Nebo to aspoň trvalo moc dlouho. Podle mě prostě žádná taková magie nefunguje, ale tím, že bys chtěla nějakým způsobem posílat zlo, budeš ubližovat sobě, protože budeš mít negativní myšlenky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ony takový propíchaný pneu ob den taky pěkně naserou a vlezou do peněz
jen to udělat tak aby tě nikdo neviděl
Fakt bych si s tím nezahrávala. By mě zajímalo co bys mu dělala mít u panenku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička píše:
@Regina Heroříkám si, že kdyby se zla vracela k tomu, kdo je vysílá, musel by tento člověk už dávno trpět jako zvíře, takže spoléhám na to „nevracení“. Zní to blbě, já vím, ale dneska se fakt ucho utrhlo. Kromě toho, jak škodil a škodí mně, tak to aplikuje i na jiných a převážně bezbranných lidech, nesnáším když někdo dělá zlo bezbranným a hodným a důvěřivým lidem, kteří se neumí hajzlíkům bránit.
máš pocit, že jsou všichni šťastní a spokojení? Jen se podívej, kolik je kolem sebe naštvaných a nešťatných lidí… nadávají, jak je život nespravedlivý, jak oni mají z nějakého neznámého důvodu jen smůlu a nic jim nevychází… a pak je chvíli poslouchej, jak jiným přejí jen samé špatné věci a jak jim vadí úspěchy a štěstí druhých… pak ti možná dojdou některé souvislosti…
Mimochodem, odpustit neznamená zapomenout a neznamená to, že odpuštěním „schválíš“ činy toho dotyčného… když odpustíš, sama získáš šanci přijímat to pozitivní, co život přináší… a že toho je spousta… jenže některé věci, které máme přímo před očima, pro oči nevidíme… čím to asi bude? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička musíš počítat s tím, že jakýkoli takový pokus je vlastně smlouva s ďáblem či jak to nazvat, za všechno se platí a ani tady to není výjimkou, jen cena kterou dáš ty je mnohonásobně vyšší než kterou žádáš. Tohle bych si hodně dobře rozmyslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě jednoznačně s tímto si nezahrávat. Protože negativní energie by se stoprocentně vrátila. Může se projevit jakkoliv (peníze, zdraví, ztráta přátel, práce, apod.)člověk to bere jako život, ale je to o tom, jakou energii vysíláme. Potom se setkáváme i se stejně naladěnými lidmi. Negativní energie se podepíše také na karmě, kterou za prvé předáváme svým potomkům a za druhé se kterou se do jisté míry můžeme potýkat i v dalším životě, protože duše si to negativní zapamatuje a bude to chtít třeba odčinit.
Takže sice si možná ulevíte dobrým pocitem, že druhému ublížíte, ale mnohem víc si ublížíte a v podstatě ublížíte i druhým, kteří jsou v tom nevinně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuckaPt píše:
Pokud o tom víš prd tak to raději nedělej ať neprokleješ i sebe a ještě 5 generací tvých potomků.
o to se nebojím, nemám potomky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička píše:
o to se nebojím, nemám potomky
No jo, ale třeba je mít budeš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bozska-mrcha píše:
@kočička Evička musíš počítat s tím, že jakýkoli takový pokus je vlastně smlouva s ďáblem či jak to nazvat, za všechno se platí a ani tady to není výjimkou, jen cena kterou dáš ty je mnohonásobně vyšší než kterou žádáš. Tohle bych si hodně dobře rozmyslela.
kdyby existovali čerti, klidně se jim za to upíšu, až tak jsem nas*aná a to dlouhodbě, ach jo, myslím na to už tak dlouho a tím, že se ten člověk pořád nějak připomíná, např. i tím, že zase ubližuje jinde, tak to mám pořád v mysli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička na to nemusíš mít potomky, za tvého života to postihne ty na kterých ti byť i jen trochu záleží a po tvém životě, vaše rodová linie bude pěkně v loji a nebude vědět pořádně proč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena píše:
No jo, ale třeba je mít budeš.
nebudu, jsem stará babizna, neboj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit