Černý bez v těhotenství a další ...

9592
9.6.10 11:00

Černý bez v těhotenství a další ...

Ahoj holky, bohužel jsem nikde nenašla, jak je to s černým bezem v těhotenství. Může se nebo ne?
Jde mi hlavně o sirup, šťávu, limonádu, sušený. Takže o květy.
Vzhledem k tomu, že začínají kvést i jiné bylinky, tak bych si chtěla připravit do zásoby apod. Moc mě to baví a jsem nakloněná přírodní medicíně, pokud to jde :-D
Tak jestli máte i jiné tipy, co sbírat a co z toho připravovat, budu moc ráda.
Předem děkuji :-D
Zatím se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
9.6.10 11:20

Ahojky lenous,
mrkni se tady:

http://www.naseinfo.cz/…mbucus-nigra

Ale asi tě nepotěším, píšou tam, že se nedoporučuje užívat v těhotenství :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.6.10 12:40

Zrovna jsem dostala od kamarádky na ochutnání bezinkovou šťávu, takže info pro mě opravdu na poslední chvíli. Díky za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
9.6.10 12:42

No a já jsem se zrovna dneska na bezinky chystala, že nám šťávu zkusím udělat. Tak asi udělám a ochutnávat moc nebudu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
9.6.10 13:08

Já bych řekla, že nic se nemá přehánět, takže bych to nepila pravidelně, ale zase občas to neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
10.6.10 12:04

Holky díky. Je fakt že se nemá nic přehánět. Nasbíráme ho a něco z něj udělám :-D . Aspoň pro tu radost a uvidíme.

ENmáte nějaké tipy, co můžu teď sbírat a co z toho udělat? Popřípadě co na co je apod.? ( a pokud možno co se může v těhu :-D )
Díky ještě jednou moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanicka21
27.6.12 10:05

Kvety bezu

Ahoj holky tak docetla jsem se tady, ze sirup z cerneho bezu neni moc vhodny pro tehulky, ale jak je to se sirupem z kvetu cerneho bezu?? Pochopila jsem, ze ty bobule asi neco obsahuji co neni moc vhodne, ale obsahuji tohle i kvety??
Momentalne jsem si udelala dva litry, protoze sem tam trpim na prudusky a kdyz jsem nemocna tak mi to strasne pomaha. Snazim se vyhybat tabletam a ruznym priprabkum z lekarny, protoze to vubec nepodporuji!!! Myslim si, ze prirodni medicina je ta nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
kámoška123
5.6.13 12:06

Tady je to hezky popsáno.Pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
15.2.17 06:59

http://www.fertility.cz/…tenstvi.html je tam co muzeme a cemu se vyhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit