Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.11 09:46

Ahoj Kojzarko,

nebuď smutná…S přítelem jsme se snažili od listopadu 2009 a tento pátek jsem si udělala testík,jelikož se mi zpozdila menzes a příšerně mě bolela prsa,ukázaly se mi dvě krásné čárky,v sobotu z ranní moči a opět dvě čárky..Celou dobu jsem myslela jak toho mimíska moc chci,ale opravdu to bylo špatně..Jen Ti tím chci říct, že ve chvíli kdy to nejméně čekáš tak to příjde :)..Já si ted počkám ještě týden udělám znovu testík a pak půjdu k doktorovi,třeba to je jen planný poplach,moc tomu zatím totiž nevěřím..Přeji Ti ,aby se Vám to povedlo co nejrychleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.3.11 11:27

Kachnatko: a proč tomu nevěříš? vždyť máš takový dálnice,to je 1000% jistota že tam mimísek je a bude v tobě krásně růst. Moc gratuluji,občas se mi zasteskne po bříšku a po těch nádherných pocitech když mě malý v bříšku okopával :mrgreen:
Nejraději bych si udělala ještě jedno miminko,už pro ten nezapomenutelný pocit,ale jsem po císaři a to nemůžu. Malý mi všechno vynahrazuje a je to takový naše sluníčko. Dneska jsou nám přesně 5měsíců,toto letí toto letí.tak se opatruj a i to maličké stvořeníčko ve tvém břísku,ju ? papapa Verča a Šimůnek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.11 16:54

VerčaBart: moc gratuluji k mini narozkám :) strašně to letí..
Neboj slibuju ,že prcka opatrovat budu:) jen ten testík je takový no je to jiné než když Ti to řekne doktor a na to se těším až mi to poví : ste maminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.5.13 14:11

Ahoj, mám sibiřský ženšen s jinanem dvoulaločným, a je to hlavně pro lidi, kteří žijí stresujícím životním stylem.

Je mi teď úplně skvěle, funguje mi.
A kdyby se nic nezměnilo, tak mi vrátěj peníze. Proto jsem ho zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí